Klaus Iohannis

Ultima oră: Iohannis: ”Stabilitatea Republicii Moldova este esențială”

446
(reînnoit 12:06 09.06.2019)
Președintele României, Klaus Iohannis, a adresat un mesal tuturor partidelor din Republica Moldova și le cheamă să respecte democrația și statul de drept.

BUCUREȘTI, 9 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Recentele evoluții despre situația politică și socială din Republica Moldova, despre care Sputnik vă ține permanent la curent, au ecou și în România.

Președintele țării, Klaus Iohannis, a făcut un apel la respectarea democrației și susține că stabilitatea statului vecin este esențială.

”Stabilitatea Republicii Moldova este esențială pentru continuarea parcursului european al acestui stat, care s-a angajat să ducă la îndeplinire un amplu proces de reforme, inclusiv în ceea ce privește statul de drept și buna guvernare, în conformitate cu angajamentul său față de Uniunea Europeană, în baza Acordului de Asociere”, a declarant Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro

Președintele României este de părere că această situație de criză poate fi rezolvată în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova numai prin dialogul responsabil al tuturor forțelor politice, care trebuie să manifeste calm și reținere în această perioadă și să acorde, astfel, prioritate stabilității politice a țării.

446

Загрузка...