DNA

Știrea serii: DNA intervine - dosar penal pentru alegeri!

1966
(reînnoit 18:11 05.06.2019)
Și la aceste alegeri au fost cozi la mai multe ambasade – s-a stat ore în șir la cozi în fața secțiilor deschise la unele ambasade – și, cel mai grav, nu s-a putut vota din cauza întârzierii.

BUCUREȘTI, 5 iunie - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp a survenit o veste care readuce tensiunea la cote maxime: DNA a deschis un dosar penal pentru votul din diaspora.

Conform Antena 3, DNA a primit plângerile mai multor cetățeni români din Diaspora și a decis să investigheze in rem modul în care s-a desfăşurat votul din străinătate la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Reamintim că și la aceste alegeri au fost cozi la mai multe ambasade – s-a stat ore în șir la cozi în fața secțiilor deschise la unele ambasade – și, cel mai grav, nu s-a putut vota din cauza întârzierii.

În același timp, președintele Iohannis a lansat a acuzații la adresa guvernului  - iar personalități din opoziție au cerut intervenția anchetatorilor.

Pe de altă parte, din nou mulți români nu s-au înregistrat ca doritori de a vota sau ca rezidenți, iar ambasadele și consulatele nu au știut că va fi un flux mare în unele zone.

Conform MAE, din cele 441 de secții din diaspora, doar la 40 au fost probleme. 

1966
Tagurile:
DNA, Alegeri, Dosar penal
Tematic
Cazul Tăriceanu la DNA - Dăncilă s-a ținut de cuvânt
Ministrul de Interne, Carmen Dan, chemată la DNA
Ana-Maria Roman și Sorina Matei au reușit: DNA ”a găsit” un denunț grav contra lui Maior
Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici, atac devastator și concret la PNL!

14
(reînnoit 08:13 27.10.2020)
Unul dintre cel mai pertinente atacuri și acuzații la adresa Guvernului PNL – Orban – Iohannis:  ”Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a renunțat deocamdată la atacurile la conducerea PSD – și a pus din nou tunurile pe guvernarea PNL.

”PROSTIA și HAOSUL generalizat sunt încă la guvernare, chiar dacă NU au fost niciodată legitimate prin votul românilor”, afirmă Teodorovici.

Eugen Teodorovici acuză că ”Totul este ÎNCHIS, SUSPENDAT sau INTERZIS, în afară de ALEGERILE din 6 decembrie”, în condițiile în care ”astăzi avem de 15 ori mai multe cazuri de infectări și de 6 ori mai multe decese față de luna aprilie, dar Iohannis ne vrea la #VOT cu orice preț”.

Dar, problema este și că autoritățile fac o adevărată campanie de dezinformare în privința economiei – spune Teodorovici.

”Autoritățile NU oferă informații sau, mai grav, comunică INFORMAȚII GREȘITE”, acuză ministrul, subliniind că ”ECONOMIA și FINANȚELE țării au ajuns la cel mai degradat nivel sub guvernarea PNL și perspectivele sunt extrem de rele”.

Mai mult, Teodorovici acuză PNL că ”NU respectă legea finanțelor publice și NU prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri”.

Motivul acestei atitudini a PNL este că ”românii să NU vadă ce îi așteaptă dacă PNL rămâne la guvernare: creșteri de taxe, majorarea TVA și reduceri de venituri”, scrie Teodorovici.

Da, încheie Eugen Teodorovici, ”ATENȚIE‼️ Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”.

14
Tagurile:
PNL, Atac, Eugen Teodorovici

Загрузка...
Codrin Ștefănescu

Codrin și Iosefina denunță ce face PSD-Ciolacu

105
(reînnoit 08:07 27.10.2020)
Doi oameni care nu tac – și care scot la iveală atitudinea cu totul ciudată și nefirească a liderilor social democrați

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Ceea ce s-a petrecut la alegerile pentru primăria Capitalei a avut un final neașteptat: în ciuda protestelor, a probelor privind ilegalitățile, PSD a pus brusc… ”batista pe țambal”! Așa că Nicușor Dan a fost declarat primar!

De ce a tăcut PSD? Ce s-a ales de contestațiile PSD?!

”PSD Ciolacu mimează că face opoziție!”, acuză Codrin Ștefănescu. ”Mimează că face contestații pentru alegerile din capitală”.

Codrin extinde observațiile acuzatoare: PSD ”mimează că se opune restricțiilor absolut idioate impuse de guvern - mimează îngrijorarea fată de încălcarea tuturor drepturilor și libertăților”.

”Mimează până și revolta pentru amânarea alegerilor”, consemnează Codrin și ultimul scandal din Parlament. ”Totul e doar teatru ieftin și grotesc! Dar câtă tăcere și frică în PSD! Nimeni nu spune nici “miau”!”

Și cunoscuta Iosefina Pascal, unul dintre cei mai de succes vloggeri, acuză schimbarea atitudinii PSD.

”Deci, PSD a făcut joc de glezne în cazul contestațiilor împotriva lui Mucușor, depunându-le după termen?”, scrie Iosefina Pascal.

”Bun, doar nu vor să deranjeze sistemul, STS-ul și Parlamentul Meu”, scrie ironic Iosefina Pascal.

105
Tagurile:
Codrin Ștefănescu

Загрузка...