UDMR, Kelemen Hunor

UDMR vrea din nou la guvernare: e gata susțină moțiunea de cenzură!

67
(reînnoit 17:37 04.06.2019)
Nici nu au ieșit bine din alianța cu PSD-ALDE că UDMR se și declară gata să susțină moțiunea de cenzură a taberei Iohannis.

BRUXELLES, 4 iunie - Sputnik, Daniela Porovăț. Președintele UDMR Kelemen Hunor a declarat astăzi la ieșirea de la Cotroceni că o moțiune de cenzură este binevenită oricând, dar că deocamdată nu ies voturile necesare. După cum se vede, UDMR vrea ca moțiunea să și aibă succes, pentru că numai astfel pot primi și avantajele noi guvernări, după ce abia au apucat să le digere pe cele obținute de la PSD-ALDE.

”Când va exista un text, noi probabil că vom avea propunere de text în continuarea textului propus de ei și, în funcție de această discuție, vom merge mai departe”, a avertizat Hunor, care dorește să introducă scandalul cimitirului din Valea Uzului în moțiunea de cenzură.

”Suntem pregătiți să susținem o moțiune de cenzură, nu avem o problemă”, a declarat Hunor, invitând astfel tabăra Iohannis la negocieri. Și de data aceasta, UDMR își va vinde scump voturile, mai ales că în joc este și modificarea Constituției, o miză uriașă pentru UDMR care plănuiește de mult timp să distrugă caracterul de stat național al României.

67
Tagurile:
Moțiune de cenzură, Guvernare, UDMR
Тема:
Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă (38)
Tematic
Exclusiv: Cum a fost băgat UDMR de PNL în Parlamentul European
UDMR bagă cuțitul în spatele PSD
Șocant! UDMR introduce scandalul interetnic în moțiunea de cenzură

Загрузка...