PSD

PSD vrea trimită un comisar agreat de Europa. Geoană sau Dîncu, pe lista scurtă

817
(reînnoit 17:15 04.06.2019)
Noile nume vehiculate pentru postul de comisar european din partea României au o caracteristică în comun: sunt persoane care ar face frumos la Bruxelles și ar respecta politicile impuse de UE.

BRUXELLES, 4 iunie - Sputnik, Daniela Porovăț.Conform știripesurse.ro, Mircea Geoană sau Vasile Dîncu ar putea fi nominalizați de PSD pentru a ocupa postul de comisar european din partea României, cei doi având avantajul de a fi bine văzuți la Bruxelles, iar Dâncu chiar de a avea sprijinul Cotroceniului, esențial în perspectiva în care PPE va conduce Comisia Europeană și va da președintele Comisiei.

Celelalte nume vehiculate, precum Rovana Plumb sau Eugen Teodorovici, au dezavantajul de a fi fost apropiați de Dragnea, ceea ce în lumina noilor evoluții din PSD ar putea reprezenta o piatră de moară de gâtul carierei lor europene.

Numele propus pentru postul de comisar european va arăta și noua direcție a PSD. Dacă va fi propus Geoană sau Dîncu, e clar că PSD vrea pace cu Europa și împăcarea cu grupul socialiștilor europeni. Cei doi sunt cunoscuți ca fiind dedicați valorilor euro-atlantice, iar alegerea unuia dintre ei ar fi menită să dea un semnal la Bruxelles și în cancelariile străine că PSD s-a ”cumințit”.

817
Tagurile:
comisar, Europa, Mircea Geoană, PSD
Tematic
Ludovic Orban ceartă PSD pentru măsuri pe care le-au promovat și liberalii
Șerban Nicolae, anunț care alertează PSD – candidatura la șefia partidului!
Iohannis, șantaj pe față la adresa PSD – i se predă Guvernul sau… folosește ”arma”

Загрузка...