Șerban Nicolae

Mesaj ferm din Germania: „Șerban Nicolae trebuie candideze la șefia PSD”

4181
“Este membru fondator la PSD-ului, un om echilibrat, cunoaște partidul și în timpuri bune și în timpuri rele, a fost întotdeauna alături de partid și a ținut cont de părerea populară”.

BUCUREȘTI, 29 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cel mai active și apreciate prezențe de pe internet, românca stabilită la Munchen, Monica Krueger, a fost extrem de revoltată de îndepărtarea celor mai curajoși luptători PSD din fruntea PSD – Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu și alții.

În aceste condiții, Monica Krueger a făcut azi o propunere, care a adunat foarte mute like-uri și opinii favorabile – Șerban Nicolae, președinte al PSD!

”Ia hai să ne gândim puțin… că de aolit, o să avem timp!”, îndeamnă Monica Krueger. ”Eu zic sa vină la conducerea #PSD, senatorul Șerban Nicolae”.

Iar argumentele apreciatei internaute din Germania sunt multe și solide!

”Este membru fondator la PSD-ului, un om echilibrat”, spune Krueger. ”Cunoaște partidul și în timpuri bune și în timpuri rele. A fost întotdeauna alături de partid și a ținut cont de părerea populară”.

În afară de asta, atitudinea sa a fost ireproșabilă – atât ca legiuitor, cât și ca om de atitudine, arată Monica Krueger.

”A fost inițiatorul mai multor legi în favoarea poporului, deci nu l-aș bănui că este "pe mână" cu securiștii”, scrie Monica Krueger. ”Este deschis la discuții și opinii – și nu este un tip încrâncenat, e ferm în opiniile personale pe care le susține cu argumente”.

În aceste condiții, propunerea Monicăi Krueger este fermă: ”Eu sunt de părere că trebuie să-i cerem să candideze la șefia PSD”.

Voi ce spuneți? – își întreabă internauta din Germania mulții săi cititori și comentatori.

O opinie similară a promovat și o altă figură semnificativă din spațiul virtual, tânăra Iosefina Pascal, care a postat în stil ”Game of Thrones” – propunerea și… cum să se procedeze ulterior!

Mesaj Facebook despre Serban Nicolae
© Photo : Captură ecran
Mesaj Facebook despre Serban Nicolae
4181
Tagurile:
Șerban Nicolae, Germania, PSD
Тема:
Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (22)
Tematic
Acum, decizie șocantă a PSD! Dă înapoi – nu se va mai implica!
Execuții și Decizii ciudate de ultimă oră în PSD
De ce a pierdut PSD? Se caută un Salvini sau Orban de România
Sondaj: Adrian Năstase vrea să revină alături de PSD! Sunteți de acord?
Codrin, executat! Are cea mai frumoasă și demnă reacție, o lecție pentru PSD!
Candidatul PSD-ALDE la Alegerile Prezidențiale - decizie total neașteptată!
O primă victorie clară pentru PSD-Dăncilă în Parlament, au zdrobit Opoziția

Загрузка...