Codrin Ștefănescu

Codrin, executat! Are cea mai frumoasă și demnă reacție, o lecție pentru PSD!

6313
(reînnoit 20:51 28.05.2019)
"Mă las executat, m-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie".

BUCUREȘTI, 28 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Nu este oficial, dar vă confirmăm cert că revoluționarul Codrin a fost ”executat”. De altfel, mai multe surse mass media anunțaseră că în comitetul executiv al PSD s-a cerut demisia lui Codrin Ştefănescu din funcţia de secretar general al partidului.

În această seară Codrin a spus simplu ”Mă las executat”, a spus Codrin, asta după ce, cu puțin timp înainte, a făcut poate cea mai frumoasă declarație, una de asumare bărbătească a colegilor de partid, cu bune și cu rele, o adevărată lecție de camaraderie. 

„M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie”, a răbufnit Codrin Ștefănescu. ”M-am săturat să văd oameni care se delimitează de Olguţa Vasilescu că are cătuşe la mâini. M-am săturat să văd oameni care se delimtează de Gheorghe Nichita, de Radu Mazăre. Eu vreau să fim solidari şi să mergem mai departe”.

Codrin mai putea să-i adauge și pe cei care l-au lăsat de izbeliște pe Adrian Năstase, când a fost la greu, ba chiar l-au dat jos din fruntea Camerei Deputaților. Ar putea să spună și despre cei care l-au lăsat pe Ion Iliescu, ba chiar și pe Adrian Severin.

Poza de mai jos, de pe blogul lui Adrian Năstase – sunt cei trei menționați mai sus, cei trei care au pus bazele drumului către UE și NATO; doi au făcut pușcărie, unul e acuzat de crime contra umanității.

Cam atât despre lecția PSD și despre faptul că locul lui Codrin, cel care NU a lăsat pe nimeni la greu, NU mai e în acea funcție.

6313
Tagurile:
PSD, Codrin Ștefănescu
Тема:
Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (22)
Tematic
Șoc în scandalul protocoalelor: ideea lui Codrin, susținută de judecătorul lui Băsescu!
Tentativă de diversiune în PSD - Codrin Ștefănescu, reacție promptă și inteligentă!
Codrin Ștefănescu, reacție dură - declanșează bătălia cu Iohannis!

Загрузка...