Liviu Pleșoianu

Pleșoianu, reacție violentă față de lideri PSD: ”Slugilor, va trebui ne înfruntați!”

5718
(reînnoit 14:17 28.05.2019)
Liviu Pleșoinau: „Bine, #SLUGILOR! Atunci va trebui să ne înfruntați și pe mine, și pe toți membrii PSD!

BUCUREȘTI, 28 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Reacție violentă a deputatului Liviu Pleșoianu față de unii lideri din CExN PSD care ar dori îndepărtarea celor mai duri din PSD – Codrin Ștefănescu și Lia Olguța Vasilescu. Pleșoianu sare vehement în apărarea celor doi:

”'telectualilor? Principialilor? Slugilor? Vreți să-i maziliți azi pe Codrin Stefanescu și pe Lia Olguta Vasilescu ca să preia controlul în PSD gașca aia de... #SERVICIU cu care vă tot vedeți voi zilele astea?...”, a izbucnit deputatul.

Pe de altă parte, Liviu Pleșoianu se revoltă contra susținerii lui Victor Ponta ca președinte al Camerei Deputaților. ”Vreți să-l puneți pe Ponta președinte la Camera Deputaților pentru că așa s-a hotărât în centrele metapolitice de decizie de unde vă luați lumină?

”Bine, #SLUGILOR! Atunci va trebui să ne înfruntați și pe mine, și pe toți membrii PSD! Hai la Congres, 'telectualilor! O să am MULTE să vă zic!” – transmite Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu se arată uluit și de declarația premierului, care a spus, când Dragnea era dus către Penitenciarul Rahova, că ”Noi nu comentăm deciziile Justiției”.

”Pe bune?!”, izbucnește Liviu Pleșoianu. ”Eu nu mă mai regăsesc într-un partid care renunță la luptă și la luptători!”

5718
Tagurile:
PSD, Liviu Pleșoianu
Тема:
Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (22)

Загрузка...