Ponta Понта

Acuzații cumplite la adresa lui Ponta - e vizat și Maior! Mulți bani și arestări!

1324
Victor Viorel Ponta vorbea cu ei pe telefon, pe mail. Am dovezi din dosarul celor care după ce el le-a luat banii și a venit la putere, i-a arestat”.

BUCUREȘTI, 23 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acuzații teribile ale unui dintre cei mai importanți lideri bucureșteni ai PSD, Marian Vanghelie. Renumitul primar, în ciuda stilului său original de exprimare, este, pentru cine nu știe, una dintre cele mai informate persoane – având legături și cu serviciile, dar și cu lumea ”care știe tot”.

Vanghelie l-a acuzat Victor Ponta că lua banii oamenilor de afaceri – și asta pe vremea când era premier.

”Le lua banii oamenilor de afaceri”, a spus Vanghelie. ”Sunt stăpân pe ceea ce spun, a subliniat fostul edil, ”Victor Viorel Ponta a luat o sumă foarte mare de la un om de afaceri”.

Cine este acesta? ”Dacă dânsul vrea sau nu să declare, este problema dânsului”, a spus Marian Vanghelie, la Antena 3.

Din informațiile transmise de Antena 3, Victor Ponta nu ar fi dorit să intre în direct și să-i răspundă lui Vanghelie, preferând să arunce un ”Să fie sănătos domnul Vanghelie”.

”Dacă vă aduceți aminte, domnul Blejnar, a spus de Victor Ponta că lua niște bani, de la anumite companii”, a continuat Vanghelie. ”Victor Viorel Ponta vorbea cu ei pe telefon, pe mail. Am dovezi din dosarul celor care după ce el le-a luat banii și a venit la putere, i-a arestat”.

Vanghelie dă un exemplu concret: ”Am mail-ul la mine - e mail-ul din dosarul Murfatlar, în cadrul dosarului sunt contracte care i s-au dat lui Victor Viorel Ponta”. Acest mail este trimis de Victor Ponta unui patron de la Murfatlar în care acest patron i-a dat acești bani”.

S-a primit o sponsorizare pentru o cursă de mașini, a precizat Vanghelie, o acuzație care i s-a  mai adus lui Ponta.

De fapt, Vanghelie a lansat, în timp, mai multe acuzații la adresa lui Ponta, tema fiind banii și apartenența fostului premier la ”Sistem”.

”Ponta a fost parte componentă a sistemului împreună cu Maior, au gândit ce să facă cu PSD, unul să ajungă premier, altul preşedinte”, declara Marian Vanghelie.

Iar una dintre cele mai grave acuzații care i s-au adus lui Ponta a fost că ar fi avut legătură cu problemele penale ale unor politicieni.

”Victor Ponta l-a amenințat pe Crin Antonescu la masă în momentul când n-a mai vrut să voteze în Parlament. L-a amenințat și i-a zis: vezi că poate te duci la pușcărie” a susținut Marian Vanghelie, la Antena 3.

De unde știe aste Vanghelie? ”Mi-a povestit Crin Antonescu, n-am fost de față, dar au mai fost oameni importanți de față și se poate confirma”. Acestora, Ponta le-ar fi spus ”Aveți grijă, că poate vă duceți la pușcărie, vedeți, că lucrurile se doresc altfel în România, nu ce vreți voi”.

Același Ponta s-ar afla, conform lui Vanghelie, în spatele arestării unor cunoscuți oameni de afaceri și ziarist!

”Arestarea lui Sârbu a fost din cauza lui Ponta, iar a lui Dan Diaconescu din cauza lui Ponta şi Gabriel Oprea”, a spus Vanghelie, acuzații confirmate parțial și de celebrul patron al OTV.

În plus, o relație specială ar fi avut Ponta ci Sebastian Ghiță… și nu e vorba de baschet!

”Ponta intervine personal la primari și președinții de Consilii Județene pentru contractele lui Ghiță”, spunea Vanghelie, pentru ”Curentul”

”Vă dau un caz concret: la Consiliul Județean Vaslui Ponta, a intervenit personal și o firmă de-a lui Ghiță a obținut 8 milioane de RONI, aproape 2 milioane de euro, pentru o consultanță din bani europeni, fără licitație”.

 DNA poate verifica foarte ușor acest lucru, a spus Vanghlie, în 2014. Și a mai spus ceva – un fapt absolut senzațional, la care nimeni nu a răspuns:

”Șeful OLAF ar fi participat la şpriţurile organizate de Sebastian Ghiţă, reprezentantul OLAF făcea mese în România cu Ghiţă, apoi stabilea la Guvern unde merg banii”, a declarat Vanghelie.

Concluzia – da, titlul e corect: Maior NU avea cum să nu știe de aceste aspecte, așa cum Ghiță NU avea cum să prospere din afaceri cu statul, chiar și cu SRI, fără o legătură cu Sistemul. Și DA, Ponta s-a ridicat pe umerii celor doi.

Deci… dosarele la vedere, nu povești de genul bârfelor nesimțite gen Ponta, care nu spune nimic de aceste chestiuni serioase, pe sume uriașe – ci preferă să denunțe ”iubirea” Laurei Codruța Kovesi pentru Sebastian Ghiță. Probleme de gelozie, Victor? Sau e… Victoria? În alegeri, desigur…

1324
Tagurile:
Arestări, acuzații, Bani, George Cristian Maior, Victor Ponta
Tematic
Rovana Plumb l-a făcut de rușine pe Victor Ponta în plină campanie!
Scandalul nopții – Relație de iubire… Kovesi – Ghiță! Ponta s-a făcut definitiv de râs!
Dosarul de care se teme Ponta – readus în atenție! Bani foarte mulți!

Загрузка...