Cristian Ghinea și USR

Începe le fie frică? USR se delimitează de clipul cu ”Iisus” și sugerează e… PNL!

2092
(reînnoit 19:09 07.05.2019)
”Dacă acest clip ar fi prins la public, mai veneați cu această reacție? Având în vedere că acest clip circulă de ceva timp și doar acum v-ați sesizat...”

BUCUREȘTI, 7 mai, Sputnik - Dragoș Dumitriu. După ce ”Sinteza zilei”, cea mai mediatizată emisiune de dezbateri politice a dedicat o ediție clipului în care este batjocorit Iisus, Sputnik a demarat un sondaj pentru a vedea dacă opinia publică este de acord cu pedepsirea exemplară a celor care s-au pretat la o asemenea blasfemie.

Se pare că aceste reacții i-au speriat pe cei din USR, care a au dat un comunicat în care precizează: ”Circulă în ultimele zile o știre falsă despre USR și un clip cu un actor care îl joacă pe Iisus și îndeamnă la vot pe 26 mai”. Acest clip ”NU a fost produs sau comandat de USR”, scriu cei de la USR

”Spre deosebire de alții, noi nu vom implica niciodată biserica și credința în campania electorală”, scriu cei de la USR care, atenție, adaugă: ”Condamnăm aceste practici ale partidelor vechi care se folosesc de culorile USR sau sigla Alianței 2020 USR PLUS pentru a manipula oamenii”.

Ce înseamnă ”partidele vechi”?... Sigur, nu poate fi vorba de ALDE, care e nou, la fel PMP sau grupul Ponta. Deci, cu excepția UDMR, care iese din discuție din multe motive, rămân doar PSD și PNL!

Deci, de ce nu scriu cei de la USR ”Condamnăm aceste practici ale PSD”?!... Pentru că, e clar – USR acuză, de fapt, PNL, dar nu o spun ca să nu se supere Iohannis sau electoratul ”rezistent”!

De altfel, PNL ar recidiva! Acum câteva zile, fluturași electorali compromițători, purtând sigla USR au fost distribuiți de… PNL! Deci, nu ar fi o noutate.

Chestiunea e că nici USR nu pare chiar atât de clipul în cauză, mai precis de conținutul său blasfemiator; USR condamnă ”știrea falsă”, ”folosirea bisericii și credinței în campania electorală”, dar nu și conținutul clipului!

”Nu vor reuși să ne decredibilizeze, votanții sunt mai inteligenți decât cred ei”, scrie USR – iar asta se vede din unele comentarii de la mesajul în care USR se delimitează de clip: ”Clipul este genial”, scrie un anume Alex Șerban.

Comentariu la dezmințirea USR
Comentariu la dezmințirea USR

În schimb, o tânără, Maria Buta, pune o întrebare cheie: ”Sunt tare curioasă, dacă acest clip ar fi prins la public, mai veneați cu această reacție?”. Iar completarea e demolatoare: ”Având în vedere că acest clip circulă de ceva timp și doar acum v-ați sesizat...”.

Evident, fără răspunsuri – cu excepția unora din zona grobiană. ”Politicieni "noi", aceleaşi vechi metehne!”, vorba… USR.

2092
Tagurile:
Iisus, USR, PNL
Tematic
Lovitură cumplită pentru USR și Cioloș!
Cunoscut ofițer român face de doi bani USR și ideile scandaloase ale lui Caramitru
Sondaj distrugător pentru PNL – pierde clar fieful tradițional!
Șoc din România: USR-PLUS propune instaurarea poliției politice la nivelul întregii Europe
Nou sondaj dezastruos pentru PNL! PSD, scor incredibil! Surprize mari!

Загрузка...