Ludovic Orban și Liviu Dragnea

Nou sondaj dezastruos pentru PNL! PSD, scor incredibil! Surprize mari!

2872
(reînnoit 19:58 03.05.2019)
Un sondaj demn de luat în seamă înainte de începutul efectiv al campaniei oficiale pentru alegerile europarlamentare - și o altă confirmare a analizelor Sputnik

BUCUREȘTI, 3 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Site-ul cunoscutului post de televiziune Antena 3 a realizat la finele lunii trecute un sondaj cu privire la participarea la vot la alegerile pentru Parlamentul European. Rezultatul a fost încurajator:

”Peste 75% au răspuns afirmativ (3850 de voturi), în timp ce 20,76% au spus că NU vor vota, iar 4,12% sunt indeciși”, scrie Antena3.ro

Dar, Antena 3 a continuat cu un sondaj pricind partidele, care s-a încheiat pe 2 mai. Rezultatele sunt de-a dreptul uluitoare!

În primul rând se confirmă anticiparea Sputnik, anume că atacurile vehemente, pline de insulte și atacuri la persoană, fără limite ale indecenței, ei bine toate astea au făcut ca scorul PSD să atingă un scor mai mare decât s-ar fi crezut:

41.64% dintre votanți au ales vot pentru PSD!

Urmează o altă confirmare a analizelor Sputnik – un scor mare al ”singurului electorat satisfăcut”, așa cum i-am caracterizat pe susținătorii USR (ce-I drept, fără ”+”).

22.75% dintre cititorii Antena3.ro ar vota USR+, care trece detașat pe locul 2!

PNL obține un dezastruos 11.82%, trecând pe locul trei, fără șanse de 2… dar cu șanse de… 4! Căderea liberalilor (doar cu numele!) am pronosticat-o, datorită mesajului și preocupărilor nefirești ale liderilor, dar și datorită supușeniei non-liberale față de un lider cu tendințe autoritariste, precum Iohannis. În plus, PNL nu s-a axat pe electoratul firesc, lumea afacerilor, ci a preluat discursul justițiar-egalitarist al neo-marxiștilor de la USR. Rezultatul: PNL devine toxic pentru propriul electorat!

10.66% dintre cei care au răspuns la sondajul Antena 3 votează cu ALDE.

ALDE se menține în ”marja Tăriceanu”, confortabilă. Dar, ținerea în penumbră a unor valori precum Varujan Vosganian – sau chiar Norica Nicolai și Renate Weber, ori pierderea lui Tudorel Toader, ei bine toata astea arată că scopul ALDE este unul ”de familie”, supus unor cerințe externe. Desigur, e vorba de Energie, cu anexa Mediu, din care se scot bani și se apără interese… peste care, strategic, nu se poate trece. Așa că… lăsați fandoseala cu ”Tăriceanu-președinte”, nu despre asta e vorba!

4.21% pentru Pro România.

Se confirmă din nou informațiile noastre – că e disperare mare la partidul lui Ponta și al altor sateliți ai serviciilor. Mai mult, neavând un om ”cu explozie” în campanie, precum Băsescu sau regretatul Vadim, Pro nu poate recupera căderea constantă. Împănarea sleitului Ponta cu diverse piese de slabă factură se vede că nu-i redau acestuia savoarea!

3.29% ar obține PMP.

Deși au ”arma” Traian Băsescu… e o singură armă! Și aceea ruginită! Cu pulberea umedă, nu mai ia foc! Sau nu sufficient ca să treacă peste 5%. Băsescu a fost bătut de Dodon, dar și de politicieni și ziariști locali, refugiul său fiind emisiuni TV unde I se permite să-și dezvolte comportamentul portuar. Adică jenant…

UDMR - 0.99%

Aici, e de făcut un singur comentariu: electoratul UDMR nu are legătură cu Antena 3, deci marja de eroare poate fi trecută integral alături de acest procent. Totuși, 3 sau 4%, alături de 1% rezultat din votul cititorilor duc la limita de 5% unde s-ar putea situa UDMR. În plus, apropierea de Viktor Orban, nu atrage simpatia Occidentului spre UDMR.

O ultimă precizare – Antena 3, cu toate păcatele ei, are două caracteristici care fac sondajul credibil: primo – la orice emisiune (politică) este cel puțin un invitat din cele 2 tabere principale, asta spre deosebire de Realiatatea, de exemplu; secundo – la A3 critica este orientată în sensuri diferite (politice); bunăoară Radu Tudor față de Mihai Gâdea.

În aceste condiții, acest ultim sondaj dinaintea începerii efective a campaniei electorale e unul de luat în seamă.

Sondaj
© Photo : Captură ecran: Antena 3
Sondaj
2872
Tagurile:
sondaj, surprize, PNL, PSD
Tematic
Alertă politică - un Sondaj internațional răstoarnă calculele în România! PSD a reacționat
Sondaj la zi: schimbări importante pentru prezidențiale - vizați Iohannis și Tăriceanu
Sondaj cu rezultat exploziv despre Laura Kovesi - într-o zi de maximă importanță!
Ioan-Aurel Pop

Președintele Academiei: proiectul de țară, bazat pe educație, sănătate și valori creștine

253
(reînnoit 17:57 22.01.2021)
Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, a vorbit într-un interviu pentru portalul Basilica despre proiectul de țară al României care ar trebui bazat pe educație și sănătate, așezate la rândul lor pe valori creștine.

BUCUREȘTI, 22 ian - Sputnik. În interviul acordat portalului Basilica, Președintele Academiei Române a vorbit pe larg despre patrie și despre proiectul de țară.

”În sens literal, patria este locul în care s-a născut și a trăit „pater”, adică „tata”, și în care se cuvine să viețuiesc și eu. În sens larg, patria este universul geografic, politic, spiritual, cultural al celor care au rădăcini prin strămoși într-un loc anume. Natural, există și „patrii” de adopție, dar acestea sunt excepții”, a explicat Ioan Aurel-Pop.

Președintele Academiei a arătat că majoritatea oamenilor, de când există societate civilizată și izvoare care să reflecte această societate, se dovedesc legați de locul de naștere prin mii de fire nevăzute, uneori neconștientizate, dar foarte vii.

”„Patriile” au ajuns să fie teoretizate după Evul Mediu, începând cu Renașterea. Atunci s-a trecut de la „Republica Creștină” (entitate globală) la „Europa patriilor creștine” (concert al națiunilor europene), a mai spus președintele Academiei. El a arătat că patriotismul este acel sentiment care se naște și se afirmă în urma prețuirii de către fiecare a propriei patrii ți că, până nu demult, patriotismul era socotit o condiție sine qua non a conviețuirii internaționale, după principiul că nu poți iubi lumea în ansamblu fără să-ți iubești mai întâi lumea ta, adică patria ta.

Apoi, a explicat Ioan-Aurel Pop, odată cu globalizarea, au apărut diferite teorii noi despre patriotism, unele fiind născute din grave confuzii gnoseologice, altele din dorința (fără putință) de a schimba lumea, altele pur și simplu din ignoranță.

”Mulți oameni politici au preluat astfel de idei din sfera politologiei, sociologiei, filosofiei etc. și au vrut să le transpună repede în practică, adică să distrugă națiunile ca să construiască societatea mondială a viitorului, „poporul muncitor unic”, „guvernul planetar”, „societatea globală” etc. În mintea lor, succesul globalizării ar fi fost asigurat dacă li s-ar fi interzis indivizilor să mai fie legați de un loc anume, de o limbă anume, de o credință, de obiceiuri, de tradiții etc. Or, acest fel de judeca s-a dovedit complet fals”, a atras atenția președintele Academiei.

El crede că lumea globală se poate naște numai din „concertul națiunilor” și din unirea patriilor și că patriotismul înseamnă iubire și nu ură sau discriminare.

Apoi, președintele Academiei a făcut referire și la mult discutatul proiect de țară despre care a spus că ”nu se face de către un singur om, chiar dacă acela ar fi să fie genial! Noi am avut un foarte bun proiect de țară, pentru anii 1848-1918, făcut de generația noastră revoluționară și aplicat treptat sub domniile lui Cuza, Carol I și Ferdinand I”, a atras el atenția.

Potrivit lui Ioan-Aurel Pop, orice proiect de țară democratică trebuie să plece de la educație și sănătate, așezate pe valori (morale creștine), virtuți și încredere. Dacă educația și sănătatea națiunii sunt asigurate, atunci vor merge bine și economia, și politica, și cultura, a explicat el.

Totodată, președintele Academiei s-a referit și la faptul că tinerii de azi sunt mult mai supuși tentațiilor rele decât tinerii din generațiile trecute.

”Niciodată în ultimele două milenii, societatea nu a fost atât de divizată, de laicizată, de blasfemiatoare. Fel de fel de grupări întitulate „progresiste”, neomarxiste, anarhiste, ANTIFA etc. tulbură din greu mințile tinerilor. Iar familia și școala nu mai au forța de odinioară, ca să împiedice dezastrul”, a atras el atenția.

Dar Ioan-Aurel Pop spune că rămâne încă forța Bisericii, dar că și ea este împiedicată să-și îndeplinească misiunea în condiții bune. Președintele Academiei atrage însă atenția că tinerii au nevoie de învățători, de modele, de intelectuali autentici, care, ca să aibă succes, trebuie să fie sinceri și să aibă conștiința că îndeplinesc o misiune.

253
Tagurile:
Ioan Aurel Pop
Tematic
Ioan Aurel Pop: ”Lumea nu trebuie lăsată să se schimbe oricum, altfel suntem pierduți!”
Ioan Aurel Pop, despre școala online: ”am constatat ușor ineficiența ei”
Ioan Aurel Pop: ”Nu există popoare ticăloase și popoare geniale”

Загрузка...
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății peste cap speranțele bucureștenilor

176
(reînnoit 14:52 22.01.2021)
Ultima oră: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a transmis o scrisoare către Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență prin care cere restricții.

BUCUREȘTI, 22 ian – Sputnik. În ciuda scăderii nivelului de infectare și a menținerii Capitalei în „scenariul galben”, ministrul Sănătății a cerut menținerea restricțiilor!

Într-o scrisoare trimisă acum puțin timp către Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, Vlad Voiculescu solicită menținerea restricțiilor în București, argumentând cu riscurile  contextului național și european.

”Măsurile de relaxare constituie un risc major ce ar putea duce la apariția unui nou val de infecții”, spune Vlad Voiculescu, subliniind apariția unui caz ”cu o tulpină mai contagioasă de COVID, chiar în apropierea Capitalei”, au declarat pentru G4Media.ro ”surse oficiale”.

Voiculescu consideră că orice alte măsuri de relaxare ”luate în paralel riscă să pună în pericol redeschiderea școlilor în București”.

Sursa citată atrage atenția că și primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat azi că ”ar mai trebui așteptat câteva zile înainte de a se lua decizia relaxării restricțiilor impuse în București, după ce incidența a scăzut sub 3 la mie”.

Azi, Capitala s-a situat la o cotă de 2.52 la mie – și este pentru a treia zi consecutiv în „scenariul galben”.

Reamintim că, la această oră în ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență se discută varianta ridicării unor restricții în București.

176
Tagurile:
Ministerul Sănătății
Tematic
Probleme pentru Voiculescu? Se teme să semneze pentru vaccin?
Emil Boc îl face praf pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu!
Hușanu: ”Domnule ministru Vlad Voiculescu…”

Загрузка...
Спецпроект Обучение планшетной грамоте для людей старшего возраста в Москве

Cum facem bani cu ajutorul rețelelor de socializare?

0
(reînnoit 17:52 23.01.2021)
Vadim Cușnir, manager al comunității Social Media în Culise, a vorbit în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal” despre tehnicile eficiente de promovare a startup-rilor pe rețelele de socializare.
Cum să facem bani cu ajutorul rețelelor de socializare?

Utilizate eficient, rețelele de socializare ne ajută să vindem un produs, să facem mai mulți bani sau să devenim renumiți. Pentru aceasta este suficient să aplicăm simple tehnici de marketing, să transmitem mesaje coerente și ingenioase și să avem răbdare. Despre pașii care trebuie urmați, în acest scop, a vorbit în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, Vadim Cușnir, manager al comunității Social Media în Culise.

Persoanele care încep afaceri mici sunt încurajate să facă, periodic, live-uri pe rețelele de socializare. Această tehnică atrage atenția publicului care, ulterior, va solicita sau va recomanda produsul sau serviciul promovat.

”Există așa o persoană care se numește Corina. Ea face cursuri de engleză. În decurs de jumătate de an a devenit cunoscută în Chișinău datorită live-rilor pe rețeaua de socializare. O dată în săptămână ea făcea un live și vorbea despre activitatea ei. În prezent, ea este tăguită de fiecare dată când cineva se interesează despre cursuri de limba engleză. Ce a ajutat-o pe ea? Faptul că făcea constant live și vorbea despre activitatea ei”, a povestit Vadim Cușnir.

Storytelling este o altă tehnică de promovare eficientă a unei activități pentru rețelele de socializare. Aceasta reprezintă o poveste despre activitatea unei persoane sau instituții, relatată simplu și captivant.

”Povestești de ce ești implicat în această activitate. Vorbești despre dificultățile prin care ai trecut, cu ce provocări te confrunți și care este feedback-ul clienților. Este cea mai ușoară metodă de a atrage atenția. Textul trebuie să fie scurt și să respecte acea structură predată în școală:  introducere, cuprins și încheiere. Începutul unui storytelling trebuie să fie captivant. Fie începem cu un citat, fie cu o întrebare. Iar în text trebuie să se regăsească mesajul din citat sau răspunsul la întrebare”, a precizat Vadim Cușnir.

Ce greșeli trebuie evitate în procesul de promovare a unei afaceri pe rețelele de socializare aflați din interviu.

Autor: Maria Dimineț

0
Tagurile:
Rețele de socializare, Bani

Загрузка...