Klaus Iohannis

Iohannis, declarație de ultimă oră se simte atacat de ce a scris Sputnik

6404
Iohannis atacă apărându-se de o gafă colosală pe care a comis-o, aruncând România într-o situație complet nedemocratică! Îl provocăm să răspundă: în care țară din UE s-a organizat în ultimii 30 de ani un Referendum contra unui partid?

BUCUREȘTI, 25 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Klaus Iohannis a susținut o declarație de la tribuna Palatului Cotroceni. În declarație, pe lângă îndemnurile la participare la vot și atacul la PSD, președintele a replicat la acuzațiile cu privire la faptul că a declanșat un Referendum politic – teza pe care a susținut-o și argumentat-o Sputnik.

”Am fost acuzat că politizez acest referendum”, a spus Președintele, replicând politicianist și fără logică ”Nu, PSD politizează acest referendum, prin abuzurile pe care le face, prin asaltul continuu asupra Justiției”.

Asta este adevărata politizare, spune Iohannis, după care comite din nou greșeala și spune singur că e un referendum politic, împotriva unui partid!

”Acest referendum este și despre PSD - cine merge la vot, poate să dea o lecție PSD-iștilor”, a spus Iohannis. ”Pe mine, în final, mă interesează raportul dintre cei care sunt alături de PSD în acest atac asupra Justiției, această proastă guvernare, fără autostrăzi, spitale, și cei care sunt de cealaltă parte”.

Vreau să văd cine e împreună cu mine pentru o Românie europeană, pentru o Justiție dreaptă, spune Iohannis, exprimând astfel ideea electorală – sau falsă – că cei ce nu sunt cu el sunt ”contra unei Românii europene”.  

”Nu contează votul PSD-iștilor, acum contează votul românilor”, spune Iohannis, de unde s-ar deduce că… pesediștii nu ar fi români! Puțin ciudată referirea de secant naționalistă din partea unuia pe care-l cheamă Iohannis și e susținut de nume precum Orban și Barna...

După care revine și dă încă o dovadă că e un referendum anti-PSD, deci mai mult decât politic – e antidemocratic!

”Românii pot da un semnal pe 2 direcții, să voteze partidele care sunt bune, după părerea, lor și în același timp să spună dacă sunt sau nu mulțumiți cu ce face PSD de 2 ani jumătate încoace”.

Și urmează o frază mai mult decât interpretabilă, pentru că trimite la afirmații fcute de lideri PNL: dacă va trece Referendumul, vom da jos Guvernul.

”Dacă românii vor veni la vot și vor spune că nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat să acționam, imediat, a doua zi”, spune Iohannis – afirmația fiind extrem de ciudată în context.

A fost nevoie să treacă Referendumul ca să cadă Guvernul, s-ar putea spune, parafrazând o altă exprimare nefericită a aceluiași președinte.

”Referendumul e începutul unui proces mai amplu, care începe acum, cu alegerile europarlamentare, continuă la toamnă, cu alegerile prezidențiale, la anul cu cele locale și parlamentare”, mai spune Iohannis, punând din nou echivalentul între campaniile politice de la alegerile prezidențiale și generale, cu cel de la Referendum!

Declarația lui Klaus Iohannis  poate fi citită în integralitate pe site-ul Președinției. https://www.presidency.ro/ro/media/agenda-presedintelui/mesajul-public-adresat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis

Noi tragem concluzia că Iohannis se apără atacând. Se apără de o gafă colosală pe care a comis-o, aruncând România într-o situație complet nedemocratică – un referendum politic, îndreptat împotriva unui partid. Fapt unic în Europa – și pe deplin condamnabil!

Așa că e firească supărarea lui că am dat în vileag ce face el de fapt, ce greșeală imensă.

Așa că îi mai punem o întrebare – și îl provocăm să răspundă: în care țară din UE s-a organizat în ultimii 30 de ani un Referendum contra unui partid? Sau, poftim, a acțiunilor unui partid, chiar a partidului de guvernământ? Hai, curaj, e o perioadă a adevărului!...

6404
Tagurile:
Sputnik, Klaus Iohannis, Președintele României
Tematic
Dat dispărut – Iohannis are o reacție de ultimă oră! Declarație așteptată!
Iohannis, respingere totală!
În timp ce Iohannis bloca Guvernul, Florin Iordache a dat lovitura! Și-a făcut treaba!
Un preot celebru a scris cel mai tare Banc cu Carmen și Klaus Iohannis!
Iohannis a acceptat propunerea premierului Dăncilă!
Iosefina Pascal

Dezvăluirea NUCLEARĂ a Iosefinei Pascal la care autoritățile NU vor reacționeze!

154
(reînnoit 07:23 19.04.2021)
Jurnalista independentă a continuat ”săpăturile” în datele care dezvăluie confirmă o realitate șocantă, față de care autoritățile NU vor – sau le este teamă! – să reacționeze

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. În urmă cu câteva zile, am publicat o anchetă realizată de jurnalista independentă Iosefina Pascal din care rezulta un fapt extrem de grav – o acuzație NUCLEARĂ la adresa lui Iohannis și a celor din jurul său:  

”Iohannis, în dorința de a avea ”Parlamentul său”, are de dat socoteală pentru creșterea mediei de la 4000-5000 de decese pe săptămână în 2019 (când nu era pandemie), la 7000-8000 de decese în 2020, în pandemie”, atrăgea atenția – cu cifre oficiale! – jurnalista.

Și, atenție la aspectul esențial – ”oamenii care au murit în 2020 în luna de campanie electorala NU SUNT SARS-COV-2, SUNT BOLNAVI CRONICI”, scrie Iosefina Pascal, subliniind că în plină campanie electorală ”oamenii mureau pe capete pentru că nu primiseră MEDICAMENTE (au scos medicamentele pentru diabetici, cancer și pentru boli endocrine) și NICI NU MAI AVUSESERĂ ACCES în spitale de aproape un an”.

Și, evident, urmau întrebările, în primul rând ”CINE RĂSPUNDE pentru aceste DECESE?” și ”CUM le EXPLICĂ acești așa-ziși politicieni?”, mai exact cei care au susținut și beneficiat de derularea alegerilor atunci?

În ancheta de săptămâna trecută, jurnalista arăta că la compararea datelor din alte câteva săptămâni ”atât din anul 2020, cât și din aceeași perioadă din 2019”, numărul de decese pe săptămână era ”foarte SIMILAR în ambii ani, nu se vede o creștere MASIVĂ în anul 2020”.

Ei bine, Iosefina Pascal a mers mai departe cu analiza cifrelor deceselor săptămânale în România și a comparat ”decesele (peste 8000 săptămânal) din perioada alegerilor parlamentare din 2020, adică noiembrie - decembrie, cu aceeași perioada din anii 2017, 2018 și 2019”.

Într-adevăr, în anii trecuți – 2017, 2018, 2019 (an cu alegeri!)  - cifrele pentru aceleași săptămâni ale anului sunt între 4000 și 5000 de persoane decedate – vezi tabelele anexate – față de o medie de 8000 în anul în care Iohannis a vrut alegeri în pandemia care a dus la blocarea spitalelor și imposibilitatea intervenției în cazuri acute ale unor afecțiuni grave – sau chiar tratarea unor bolnavi cronici!

”Este ABSOLUT cutremurătoare diferența”, arată cifrele expuse – mai exact în anul de grație al alegerilor,  ”Campania, precampania și perioada post-campanie, au ucis peste TREIZECI DE MII DE ROMÂNI”.

Repet cifra șocantă – 30.000 de români decedați în plus față de anii trecuți!

”CE A CAUZAT ACESTE ZECI DE MII DE DECESE ÎN PLUS FAȚA DE ANII TRECUȚI?”, este întrebarea firească după această NUCLEARĂ!

Mai mult, Iosefina atrage atenția unui aspect colateral – ”nu vi se pare strigător la cer că România este țara cu cele mai multe decese din Uniunea Europeană, conform datelor oficiale?? Și asta nu de azi de ieri. Cât mai dormiți, dragi români?”

154
Tagurile:
Iosefina Pascal

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic cere ferm: ”Demiterea Ministrului de Interne!”

131
(reînnoit 07:19 19.04.2021)
Cunoscutul avocat lansează un nou slogan după omorul care a revoltat întreaga Românie: ”Toți criminalii trebuie să plătească!”

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Una dintre cele mai revoltătoare secvențe văzute în România ultimelor decenii, omorul de la Pitești, îl face pe cunoscutul avocat Dan Chitic să adopte faimoasa formulă de solidarizare cu victimele: ”#JeSuisZahariaBarbu”.

Dar, Dan Chitic merge mai departe – cel care se află în fruntea instituției trebuie să răspundă cu funcția! ”Crima de la Pitești impune demiterea Ministrului de Interne, nu doar arestarea imediată a polițiștilor criminali”.

Mai mult, avocatul spune ferm: ”Crima de la Pitești e emblematică pentru regimul abuziv și criminal al Gauleiterului Iohanniss”.

”Criminalii trebuie să plătească!”, spune revoltat Dan Chitic – ”Criminalii de la toate nivelurile! Toți criminalii să plătească!”

Dan Chitic încheie mesajul său cu câteva ”haștaguri” dure: ”Jos Regimul Criminal! Jos Cîțu! Jos Iohannis!”.

”Ofer asistenta Juridică pro bono familiei îndoliate”, anunță în finalul mesajului cunoscutul avocat.

***

Piteșteanul Zaharia Barbu, în vârstă de 63 de ani, a murit în urma unei intervenții brutale a polițiștilor, o acțiune violentă complet nejustificată. Doi dintre polițiștii agresori au fost reținuți de procurori.

131
Tagurile:
Poliţie, demitere, Demisie, ministrul de interne, Dan Chitic

Загрузка...
Vaccinare în România, faza a II-a

Vaccinarea anti COVID la medicul de familie: ce ser e folosit

0
Românii trebuie să știe că, în aproximativ două săptămâni, va debuta vaccinarea anti coronavirus în cabinetele medicilor de familie. Mai exact, imediat după Paștele ortodox, în jurul datei de 4 mai 2021.

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Cetățenii care doresc să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dar nu le surâde să aștepte să se programeze pe platformă, pot apela la medicii de familie.

În aproximativ două săptămâni va debuta campania de vaccinare anti coronavirus în cabinetele medicilor de familie, în jurul datei de 4 mai 2021. Serul utilizat va fi cel de la AstraZeneca.

Pentru a vă putea vaccina la medicul de familie trebuie să urmați câțiva pași.

În primul rând, fiindcă înscrierea pe platformă nu mai este necesară, dacă optați pentru această variantă, trebuie să anunțați medicul de familie.

Reacțiile adverse se raportează tot la medicul de familie, iar persoanele imunizate primesc adeverință de vaccinare, informează antena3.ro.

Dozele de vaccin vor ajunge în cabinetele medicilor de familie prin intermediul Direcțiilor de Sănătate Publică. Medicii vor comunica necesarul, iar DSP-ul va livra numărul de doze pentru fiecare cabinet în parte.

De asemenea, vor putea fi folosite doar vaccinuri care pot fi ținute la temperatura de frigider. Serul cu care vor fi imunizați cei care vor dori să se înscrie pe listele medicilor de familie este, în principal, cel de la AstraZeneca, așa cum am menționat anterior. 

De altfel, vaccinarea în cabinetele medicilor de familie a debutat deja în luna aprilie a acestui an, în cadrul unui proiect pilot derulat în județul Timiș. În campanie s-au înscris 50 de medici, din zona metropolitană, care au primit, în total, 5000 de doze de vaccin.

0
Tagurile:
Medici de familie, AstraZeneca, România, Vaccinare
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...