Daniel Dragomir

Dragomir, despre Toader: ”O Chiriță la masculin cu balet televizat dizgrațios”

363
(reînnoit 19:12 18.04.2019)
Fostul ofițer SRI susține că astăzi s-a convins că adevăratul motiv pentru care nu s-a luat nici o măsură prin care să se oprească abuzurile este legat de Tudorel Toader.

BUCUREȘTI, 18 apr – Sputnik, Georgiana Arsene. Apar reacții tot mai interesante în cazul ministrului Tudorel Toader care a anunțat, în urmă cu scurt timp, că demisionează de la șefia Ministerului Justiției.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir scrie un mesaj extrem de dur la adresa celui care a avut în mâini frâiele Justiției și care nu a știut cum să o strunească.

”M-am convins azi. Motivul pentru care de doi ani și jumătate nu s-a făcut nimic în justiție (nici un act care să oprească statul paralel sau abuzurile), nimic pentru cei care au fost distruși în acești ani, este pentru că noi nu am avut ministru al Justiției. Am avut un ministru al teatrului și operetei. O Chiriță la masculin cu balet televizat dizgrațios. Care a stat cu orele în fața oglinzii în loc să stea la birou și să facă ceea ce trebuia să facă prin fișa postului și programul de guvernare: dreptate până la capăt”, a scris Dragomir. 

Sursa citată spune că, de doi ani și jumătate, nici un alt ministru al PSD/ALDE nu a fost atât de apreciat, mediatizat excesiv și răsfățat așa cum a fost Tudorel Toader.

Tot de doi ani și jumătate, Toader l-ar fi întrecut în glume pe Doru Octavian Dumitru și ”a băgat sub preș toate dezvăluirile, protocoalele, abuzurile, deciziile CCR, deciziile politice și mai ales durerea și disperarea oamenilor”.

Dragomir se declară efectiv dezgustat de tot spectacolul ”livrat” de Tudorel Toader.

”Tot spectacolul acesta cu sigiliul, procesul verbal de predare primire, uite demisia, uite declarația, uite postare, mă dezgustă teribil. Și știți de ce? De la torționari nu am pretenții. ei știu să aresteze, să inventeze probe, să ucidă”, a explicat Dragomir.

Acesta a adăugat că mai periculoși sunt cei care distrug orice idee de justiție în numele imaginii perfide și a interesului personal mărunt.

Ce așteptări are Daniel Dragomir de la viitorul ministru al Justiției, oricare ar fi acesta?

”Îmi doresc ca viitorul ministru al justiției (oricine ar fi acesta) să lase naibii studiourile TV și să stea să muncească făcând ceva pentru români și pentru România. Că de clovni și păcălici e plină țara”, a concluzionat fostul ofițer SRI.

363
Tagurile:
SRI, Tudorel Toader, Daniel Dragomir
Tematic
Ce a păţit Daniel Dragomir pe Valea Prahovei - de vină ar fi mai mulţi politicieni
Începe trezirea: Pleșoianu contra Tăriceanu, Olguța știe multe, colonelul Dragomir…picură!
Dragomir detonează bomba anului: alianţă cu Liga Nordului a lui Salvini - „suveranitate”
Dragomir cere desecretizarea audierii generalului SRI Dumitru Dumbravă
Dragomir spune ce a păţit după ce a ieşit la „lupta publică”: „Am primit sute de mesaje…”
Parlamentul României

Victorie uriașă în Parlament! Trebuie UN SINGUR amendament pentru a avea o țară normală

35
(reînnoit 07:57 15.07.2020)
Pentru că tot se modifică Art 37, care normează constituțional dreptul de a fi ales, ar trebui profitat și completată propunerea pentru a avea o țară cât de cât normală -  acum, la Senat, ar mai fi de adăugat un amendament

BUCUREȘTI, 15 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Plenul Camerei Deputaților a adoptat ieri, se poate spune cu unanimitate -  295 de voturi ”pentru” și o abținere - propunerea legislativă rezultată din așa zisa iniţiativă cetăţenească de revizuire a Constituţiei României – ”Fără Penali în funcții publice”.

Spun ”așa zisa”, pentru că populația a fost influențată de o propagandă mincinoasă care afirmă că ar putea fi aleși cei condamnați, care nu au trecut încă de perioada de reabilitare. Complet fals, legea electorală interzice asta, plus decizia judecătorească în baza Codului Penal și a Constituției poate suspenda dreptului  de a fi ales pentru o anumită perioadă.

Cel mai bun exemplu este chiar Adrian Năstase! Oare, dacă ar fi fost permis, dacă s-ar fi putut cumva, renunța PSD la un atu de talia lui Năstase?! Deci, victoria de azi este, de fapt, un nonsens. Și, totuși…

Pentru că avem deja o decizie a CCR privind această prosteală și manipulare populistă – CCR a zis că propunerea nu restrânge cu nimic drepturile cetățenești, ironic, nu? – avizul Curții e ca și luat și se va ajunge la Referendumul constituțional.

Păi, pentru că tot se modifică Art 37, cel care normează constituțional dreptul de a fi ales, ar trebui profitat și completată propunerea legislativă pentru a avea o țară cât de cât normală!

Concret, acum, la Senat, ar trebui adăugat un amendament prin care să se introducă un control psihiatric și de evaluare a capacității intelectuale a celui care va fi ales!

Iată și o expunere de motive perfectă: cu ce este mai periculos un ”penal” (care oricum nu putea accede, vezi mai sus) decât un psihopat, un fixist, un schizofrenic, un maniac, un paranoic, un mitoman etc. – sau decât un imbecil, ori un semi-retard?

Hai să gândim, să apelă, la dialectica istorică: Hitler nu a fost un „penal”, ci un grav bolnav psihic… nedepistat decât prea târziu, după ce aruncase lumea în aer! Și așa au fost majoritatea dictatorilor sau a celor care au creat momente grave în istorie. N-au fost ”penali”, în sensul #REZIST, adică furăcioși sau corupți – dimpotrivă, au fost chiar adepții radicalismului justițiar!

Evident, ”penalul” e pragmatic, mercantil, poate chiar vrea să se îndrepte, să zicem după ce pus mâna pe suficiente case – pe când bolnavul psihic, Doamne ferește! Te păcălește, ajunge în fruntea statului, a serviciilor, a guvernului – și, brusc, apasă butonul roșu!

Deci, pe lângă minunatul alineat complet inutil, hai să adăugăm unul… vital:

”Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii care sunt declarați inapți de o Comisie specială psihiatrică și de evaluare intelectuală”.  

Cum va arăta această Comisie? Simplu – cei mai buni specialiști din România și, părerea mea, din UE. În felul acest am da și un exemplu Europei, să nu mai ajungă vreun Juncker șef al CE, de exemplu!

Așa cum spuneam, Camera Deputaților este prima cameră sesizată, proiectul va ajunge la Senat, for decizional - după care, dacă trece, se va organiza un referendum de modificare a Constituției. Deci, acum e momentul!

Acum, la Senat, un amendament… și gata! Mă rog, definirea Comisiei sigur că poate cere mai mult timp, dar, hei, odată are România șansa să scape de nebuni – metoda Vlad Țepeș nu se pune!

Sincer, sunt tare curios ce motive ar avea cei care refuză propunerea mea!

Și, da, am un regret – că nu am făcut această propunere cât am fost în Parlament!  Dar am o circumstanță, de fapt două: în 2004-2008 parcă nu era lumea așa defectă – și nici nu erau suficienți defecți în Parlament ca să voteze modificarea Constituției din cauza unor manipulări penibile. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

35

Загрузка...
Carmen Avram

Carmen Avram face praf PNL, acuzația care le poate prăbuși procentele!

1072
O acuzație pe care Carmen Avram o argumentează! Și, dacă acest sumbră prognoză de va adeveri, va fi aspru sancționată de români – cu o prăbușire dramatică a PNL în opțiunile de viitor

BUCUREȘTI, 15 iul – Sputnik, Evan Răutu. Cunoscuta realizatoare TV, actualmente europarlamentar, membru în Comisia pentru Agricultură, lansează un dur atac la adresa PNL: ”Mari iubitori de țară, peneliștii nenorocesc fermierii români!”.

Evident, formula ”Mari iubitori de țară” este o ironie! Carmen Avram arată că, după recenta acțiune la CCR a PNL, românii vor pierde fermele în favoarea fermierilor din alte țări!

”Aceștia nu-și vor mai putea primi ajutoarele de la stat pentru pagubele provocate de seceta devastatoare”, arată Carmen Avram – ”în timp ce, pe tot globul, guvernele nu mai știu cum să sară în ajutorul celor care produc hrana, peneliștii au contestat legea la CCR, iar CCR a declarat-o neconstituțională”.

Așa că, spune reputata jurnalistă, ”fermierii noștri, datornici pe la bănci, sunt numai buni de faliment - iar fermele lor... pot fi preluate, pe nimic, de fermieri din alte țări, care sunt sprijiniți de statele și băncile lor”.

În plus, atrage atenția Carmen Avram, în iunie, tot peneliștii, împreună cu USR, ”au contestat o lege care urma să împiedice înstrăinarea terenurilor pe care se produce hrana României” - ca idee, ”guvernul din Croația tocmai a propus recent extinderea interdicției de a înstrăina pământul agricol al țării”.

”Mai grav, comisarul pentru Agricultura a declarat că 52% din pământul agricol al UE se află în mâinile a doar 3% dintre proprietari și că, de aceea „dreptul de a cumpăra pământ ar trebui monitorizat și controlat””, scrie Carmen Avram.

Așa că întrebarea europarlamentarului e firească: ”Acum, când va ajută prietenii, e bună CCR?”.

Carmen Avram dă și un link către un text al publicației AgroIntel în care se arată clar – după decizia CCR privind Legea anti-secetă ” Despăgubirile și amânarea ratelor la bănci sunt în aer!”

Ce mai au de spus guvernanții după această acuză a reputatului om de televiziune și activ europarlamentar?! O acuzație pe care Carmen Avram o argumentează! Și, dacă acest sumbră prognoză de va adeveri, ar trebui aspru sancționată de români – cu o prăbușire dramatică a PNL în opțiunile de viitor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1072
Tagurile:
PNL, Carmen Avram

Загрузка...