Premierul României, Vasilica-Viorica Dăncilă

Sondajul momentului: Ați vota Viorica Dăncilă președinte al României?

4076
(reînnoit 20:48 04.04.2019)
După ce a demonstrat din nou că are demnitate și curaj punându-i la respect pe ambasadori, Viorica Dăncilă a devenit favorita Internetului – sunt multe inițiative individuale, ale unor persoane evident neimplicate politic, care propun această întrebare: ați susține-o pe Viorica Dăncilă – candidat la președinție?

După ce anul trecut Sputnik a desemnat-o pe Viorica Dăncilă ”Omul politic al anului 2018”, la finele lui ianuarie am mai făcut un sondaj pe tema candidaturii premierului.

sondaj

Ați vota Viorica Dăncilă - președinte al României?
  • DA – aș vota Viorica Dăncilă, a demonstrat calități pe care ceilalți politicieni nu le au!
    73.2% (1219)
  • NU – nu o agreez
    23.0% (383)
  • Nu știu
    3.8% (64)
au votat: 1666

Așa că este necesar să vedem cum evoluează preferințele față de personalitatea politică pe care noi o credităm cu șansele cele mai mari să ocupe prima poziție în stat. 

Spuneam la sondajul trecut că societatea românească este suprasaturată de scandaluri, atacuri, limbaj urât, discordie – și puneam întrebarea dacă nu este timpul ca în fruntea statului să fie o persoană cu atitudinea Vioricăi Dăncilă.

În plus, după ce presa și politicienii ne-au atacat pentru că am desemnat-o pe Dăncilă omul politic al anului, NIMENI nu a fost în stare să combată argumentele pe care le-am adus în sprijinul alegerii – și, mai grav, NIMENI nu au fost în stare să prezinte măcar o singură contrapropunere!

De atunci, Dăncilă și-a reconfirmat luciditatea politică, pragmatismul și calmul, dar și puterea de a elimina din demersul politic cearta și limbajul suburban, tupeul și obrăznicia, îngâmfarea, atacul la persoană. Așa cum scriam, Dăncilă este cea care a readus bunul simț, educația și respectul la nivelul celei mai zone politice.

În plus, să nu uităm că, de la 1 ianuarie, premierul Dăncilă conduce complexul aparat care gestionează președinția Consiliului Uniunii Europene – și o face bine, primind aprecierile tuturor liderilor europeni.

În acest context, vă solicităm din nou opinia în legătură cu o eventuală desemnare a premierului Viorica Dăncilă drept candidat al PSD sau al coaliției PSD - ALDE la alegerile prezidențiale din 2019.

4076
Tagurile:
România, Prim-ministru, Guvernul Dăncilă, Vioricăi Dăncilă
Tematic
Ultima oră: Vizită externă de prim rang - anulată după anunţul premierului Dăncilă!
Analist de top, verdict surpriză: ”Dăncilă reușește un joc abil, o lovitură dublă”
Guvernul Dăncilă – mutare curajoasă, în spirit național, dar își pune Occidentul pe cap!
Tentativă anti-Dăncilă la Externe – dejucată… parțial
Dăncilă, la reuniunea România-Bulgaria-Serbia-Grecia de la Palatul Snagov
Viorica Dăncilă, palmă în direct pentru Iohannis - în fața tuturora!

Загрузка...