Liviu Pleșoianu

Pleșoianu, replică tare după inculparea Codruței Kovesi dar și o reacție din Germania!

2320
”Se întâmpla exact ce am strigat împreună cu zeci de mii de oameni la mitingul împotriva abuzurilor: "din SUFRAGERIE, direct la..."”

BUCUREȘTI, 28 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cel mai vehement contestatar al Laurei Codruța Kovesi, deputatul Liviu Pleșoianu a postat acum puțin timp o primă reacție la inculparea fostei șefe a DNA și după ce s-a auzit că a dost pusă sub control judiciar.

”Distinsa ființă sinistră a primit, de la PROCURORI, control judiciar și interdicția de a vorbi cu presa”, scrie Pleșoianu, ironizând-o: ”Ca să-l parafrazez pe inventatorul neprețuitei: KOVESI, ți se SCUFUNDASEU în aceeași seară și gramatica, și statuia! Scufundare plăcută, în numele tuturor celor pe care i-ai distrus...”.

Dar, în același timp, Liviu Pleșoianu sesizează și reacția plină de îndrăzneală a procuroarei:

”Cu toate acestea, eminenta "paraditoare de elită" n-a scăpat ocazia de a ne certa pentru că îndrăznim să facem legi - zice neprețuita că "modificările legilor AMPUTĂ" nu știu ce mari minunății. ...Mda”, a scris Pleșoianu.

În încheierea acestei prime reacții, Liviu Pleșoianu, cel care a făcut toate demersurile ca vestita comisie ”Sufrageria lui Oprea” să ajungă la un rezultat, îi aduce aminte procuroarei.

”Oricum, într-o țară cu o Justiție cu adevărat funcțională, se întâmpla exact ce am strigat împreună cu zeci de mii de oameni la mitingul împotriva abuzurilor: "din SUFRAGERIE, direct la..." ...la știi tu cel mai bine ce!”, a scris pe Facebook Liviu Pleșoianu.

Nici cunoscuta internaută din Munchen, Monica Krueger, nu a lăsat evenimentul punerii sub control judiciar neconsemnat – și trimite un mesaj ironic:

”Cucuveaua, Slujirea, Zeița, Laura Codruța Kovesi, are calitatea de inculpat, nu are voie sa părăsească țara și a fost pusă sub control judiciar de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție”, a scris internauta româncă din Germania.

Reamintim că azi, după șase ore de audiere, presa a transmin că fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost plasată sub control judiciar de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie  în dosarul rezultat în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță despre ”afacerea” aducerii în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa. Kovesi este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită, dar şi de mărturie mincinoasă.

 

 

 

 

 

2320
Tagurile:
Germania, Procurori, DNA, Laura Kovesi, Liviu Pleșoianu

Загрузка...