Klaus Iohannis la Summitul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European

S-a dat în vileag: Ce ar vrea PNL la Referendum întrece orice închipuire!

578
(reînnoit 07:21 28.03.2019)
Referendumul pare a fi preocuparea de căpătâi a președintelui și Opoziției în această perioadă, iar președinția română a Consiliului UE și diversele tematici conexe, de mare importanță pentru viitorul României, par a fi uitate

BUCUREȘTI, 28 mart - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscutul avocat Dan Chitic, unul dintre cei mai aprigi luptători pentru drepturile românilor asupra propriilor bogății naturale, a avut parte de un dialog de necrezut – chiar în direct, la RTV, cu unul dintre purtătorii de mesaj ai PNL, Răzvan Prișcă.

Discuția a pornit de la ideea și de la posibilă temă a Referendumului - care pare a fi preocuparea de căpătâi a președintelui, Opoziției și societății civile în această perioadă! Președinția română a Consiliului UE și diversele tematici conexe, de mare importanță pentru viitorul României par a fi uitate – ba chiar sunt boicotate de acest scandal intern perpetuu.  

Iată dezvăluirea pe care tânărul deputat liberal Prișcă a făcut-o… aș spune fără nicio remușcare:

”Tema care eu cred că ar fi important să fie supusă întrebării publice este dacă poporul român este de acord ca, de acum încolo, orice fel de reformă, modificări ale întregii arhitecturi judiciare să se facă doar luând în calcul recomandările partenerilor noştri, la care noi am acceptat voluntar, cu sacrificii financiare să aderăm!”.

Cu alte cuvinte, nicio decizie importantă să nu fie luată fără a cere ”recomandările” SUA! A fost firească reacția lui Dan Chitic.

”Adică să acceptăm statutul de colonii”, a izbucnit cunoscutul avocat.

Reacția lui Răzvan Prișcă, un tânăr de numai 31 de ani, a fost una plină de tupeu șmecheresc, specifică noii ”clase politice”.

”Staţi liniştit, văd că sunteţi foarte agitat în această seară, liniştiţi-vă că avem două ore, avem timp - beţi un pic de apă, staţi liniştit”, a spus Prișcă.

Avocatul a replicat uluit – ””Văd că se supune la vot felul în care urmează să se judece ţara asta”.

Având în vedere că Răzvan Prișcă e unul dintre principalii purtători de mesaj ai PNL, e lesne de înțeles că ideea aceasta este cel puțin discutată, dacă nu chiar decisă în PNL.

Deci, aceasta e lovitura pe care ar propune-o președintele Iohannis și PNL – supunerea deciziei interne față de voința UE și SUA! Și, nota bene, e chiar în tonul protestatarilor #REZIST – care, de exemplu, cer cu insistență ca orice decizie per Justiție să poate ”viză” de afară!

578
Tagurile:
Referendum, PNL, Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis - Referendum pe 26 mai, odată cu alegerile! Iată de ce îi e frică președintelui
Iohannis, nou atac grav și încă o precizare despre Referendum!
”Balada Referendumului” – Reacție totală după întâlnirea lui Iohannis cu ONG-iștii!

Загрузка...