Premierul României, Vasilica-Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, mutare internațională de succes, informațiile s-au adeverit!

11331
(reînnoit 18:36 20.03.2019)
Participarea la acest eveniment este extrem de onorantă pentru Viorica Dăncilă – care ar mai face un pas important atât pentru consacrarea internațională, cât și pentru o posibilă candidatură la președinție.

BUCUREȘTI, 20 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Scriam la finele săptămânii trecute de faptul că premierul Viorica Dăncilă va participa în perioada 24-26 martie la AIPAC Policy Conference în Statele Unite, o conferință care celebrează parteneriatul dintre SUA și Israel – citam atunci agenția G4Media.ro, care avea informația ”pe surse, din cadrul comunității evreiești”.

Acum puțin timp, surse de prim rang din PSD ne-au confirmat: DA, premierul Viorica Dăncilă va participa la această întâlnire de mare importanță, unde vor susține alocuțiuni, printre alții, Mike Pence, vicepreședintele SUA, Benjamin Netanyahu, premierul Israelului și secretarul de stat SUA, Mike Pompeo.

Participarea la acest eveniment este extrem de onorantă pentru Viorica Dăncilă – care ar mai face un pas important atât pentru consacrarea internațională, cât și pentru o posibilă candidatură la președinție, pe care analizele Sputnik au anticipat prima dată.

În privința AIPAC, e posibil ca la această întâlnire să se discute și problema mutării ambasadei României la Ierusalim, fapt care va arunca o lumină proastă asupra președintelui Iohannis – cel care amână de mult timp nominalizarea ambasadorului (român) în Israel, în ciuda faptului care are pe masă propunerea Guvernului.

Conform propriei prezentări, AIPAC Policy Conference este cea mai mare comunitate pro-Israel din SUA. În acest context sunt de menționat întâlnirile Viorica Dăncilă – Benjamin Netanyahu, dar și recenta discuție telefonică a premierului român cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, în urma acestor demersuri urmând ca Pence să facă anul acesta o vizită (oficială) în România, iar guvernele României și Israelului să aibă o ședință comună.

11331
Tagurile:
Guvernul Dăncilă, România, Viorica Dăncilă
Tematic
Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici l-au anulat pe Iohannis: ”Gata cu diplomația!”
Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la petrecerea de 8 Martie de la PSD– FOTO
Viorica Dăncilă îl face zob pe Iohannis – nimeni nu o credea capabilă de așa ceva!
Știrea serii: Celebru analist admite Candidatura lui Dăncilă și… surpriza Băsescu!
Dăncilă: ”Le spun tuturor femeilor din România să aibă încredere în ele”

Загрузка...