Klaus Iohannis

Iohannis, făcut praf după incident: ”Era crape klausul live, Weber e un cățeluș”

6893
”A fost o adunare a depresivilor, a stricat această imagine domnul Orban cu urletele lui – Ludovic Orban e un depresiv mai furios”.

BUCUREȘTI, 16 mart - Sputnik, Evan Răutu. Imediat, după incidentul în care Iohannis s-a înecat încercând să atace cât mai dramatic PSD; cunoscutul jurnalist Marius Albin Marinescu, cel mai puternic critic al fostului primar de Sibiu, a comentat ironic:

”Era să crape klausul live, s-a sufocat cu atâta venin dat pe goarnă”, a scris Marius Albin Marinescu pe Facebook, ”I-au dat ăia apă, că mierlea în timpul discursului!”.

Mugur Ciuvică a comentat imediat la Antena 3: ”În afară de înec, Iohannis a bătut câmpii fără talent”.

”A fost o adunare a depresivilor, a stricat această imagine domnul Orban cu urletele lui - e un depresiv mai furios”, a declarat Mugur Ciuvică.

Președintele Grupului de Investigații Politice a făcut și un portret al liderilor europeni prezenți:

”Liderii europeni din PPE sunt de fapt niște nimeni în țările lor, Weber e un cățeluș trimis de Merkel în Parlamentul European, Tajani acela e un țuțer al lui Berlusconi…”, a comentat Mugur Ciuvică.

Analistul Bogdan Chirieac a reacționat și el după incidentul care a întrerupt discursul lui Iohannis.

”E singurul moment memorabil discurs, l-a umanizat pe Iohannis, care a venit cu niște fake news”, a spus Chirieac. ”A văzut vreodată cineva Guvernul anunțând că nu mai vrea în Europa”, a exemplificat jurnalistul unul dintre falsurile lui Iohannis.

Reținem și comentariul Mihaelei Bârzilă, realizatoarea Antena 3:

”Este ciudat să-i vezi pe toți acei lideri liberali, majoritatea din PD, înșirați în spatele lui Rareș Bogdan, pus peste noapte în fruntea listei, asta după ce PNL a dat sute de mii de euro pentru un sondaj ca să vadă care este liberalul cel mai potrivit”.

6893
Тема:
Klaus Iohannis (199)

Загрузка...