Klaus Iohannis

Iohannis, făcut praf după incident: ”Era crape klausul live, Weber e un cățeluș”

6896
”A fost o adunare a depresivilor, a stricat această imagine domnul Orban cu urletele lui – Ludovic Orban e un depresiv mai furios”.

BUCUREȘTI, 16 mart - Sputnik, Evan Răutu. Imediat, după incidentul în care Iohannis s-a înecat încercând să atace cât mai dramatic PSD; cunoscutul jurnalist Marius Albin Marinescu, cel mai puternic critic al fostului primar de Sibiu, a comentat ironic:

”Era să crape klausul live, s-a sufocat cu atâta venin dat pe goarnă”, a scris Marius Albin Marinescu pe Facebook, ”I-au dat ăia apă, că mierlea în timpul discursului!”.

Mugur Ciuvică a comentat imediat la Antena 3: ”În afară de înec, Iohannis a bătut câmpii fără talent”.

”A fost o adunare a depresivilor, a stricat această imagine domnul Orban cu urletele lui - e un depresiv mai furios”, a declarat Mugur Ciuvică.

Președintele Grupului de Investigații Politice a făcut și un portret al liderilor europeni prezenți:

”Liderii europeni din PPE sunt de fapt niște nimeni în țările lor, Weber e un cățeluș trimis de Merkel în Parlamentul European, Tajani acela e un țuțer al lui Berlusconi…”, a comentat Mugur Ciuvică.

Analistul Bogdan Chirieac a reacționat și el după incidentul care a întrerupt discursul lui Iohannis.

”E singurul moment memorabil discurs, l-a umanizat pe Iohannis, care a venit cu niște fake news”, a spus Chirieac. ”A văzut vreodată cineva Guvernul anunțând că nu mai vrea în Europa”, a exemplificat jurnalistul unul dintre falsurile lui Iohannis.

Reținem și comentariul Mihaelei Bârzilă, realizatoarea Antena 3:

”Este ciudat să-i vezi pe toți acei lideri liberali, majoritatea din PD, înșirați în spatele lui Rareș Bogdan, pus peste noapte în fruntea listei, asta după ce PNL a dat sute de mii de euro pentru un sondaj ca să vadă care este liberalul cel mai potrivit”.

6896
Тема:
Klaus Iohannis (200)
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

46
(reînnoit 12:30 16.01.2021)
Prim ministrul României s-a imunizat împotriva noului coronavirus, așa cum era anunțat încă de zilele trecute, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central”Dr. Carol Davila”.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Premierul Florin Cîțu se vaccinează anti-Covid-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Demnitarului i s-a explicat, de cadrele medicale, întregul proces care se derulează, pentru ca imunizarea să fie făcută în deplină cunoștință de cauză.

Reamintim că, în urmă cu o zi, adică ieri, 15 ianuarie 2021, s-a imunizat împotriva noului coronavirus președintele României, Klaus Iohannis.

Acesta a declarat, la scurt timp după aceea, că procedura de vaccinare a fost una simplă, nedureroasă și a dorit să sublinieze că acees vaccin este unul sigur și eficient.

De asemenea, șeful statului a recomandat tuturor vaccinarea, afirmând că vaccinarea, împreună cu procedurile de restricție ne vor scoate din pandemie.

Tot ieri, a început oficial cea de-a doua etapă a campaniei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul.

Premierul României a făcut declarații după imunizare. Acesta a spus că a fost o procedură foarte ușoară, că se bucură că s-a putut vaccina, că a făcut acest lucru atât pentru sine, cât și pentru cei din jur.

Pandemia poate fi învinsă numai prin vaccinare și prin păstrarea măsurilor restrictive.

"Foarte ușoară această vaccinare, Nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. E important să înțelegem că rămânem la obiectivul de a avea 10.400.ooo de români vaccinați până în septembrie. Foarte mulți români vor să se vaccineze", a declarat Cîțu

Cîțu a dat asigurări că nu va fi precupețit nici un efort pentru a putea fi vaccinați toți românii.

46

Загрузка...
Vaccinare în România

Sondaj: Doriți se vaccineze public șefii partidelor?

64
Iohannis a dat exemplul – este o provocare pentru toți liderii politici. Ar trebui să urmeze exemplul președintelui – sau nu e normal să se facă un spectacol din vaccinare?

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Unul dintre cele mai urmărite și discutate subiecte de ieri a fost exemplul dat de președintele Iohannis, care s-a vaccinat public, la Spitalul Militar Central.

sondaj

Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
  • DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis
    0% (0)
  • NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare
    0% (0)
  • Nu mă pronunț
    0% (0)
au votat:

Gestul președintelui a fost mult comentat - mai în glumă, mai în serios, dar a fost în prim plan – și a fost poate cel mai bun mod de a capta atenția românilor asupra vaccinării. Altfel spus, a fost probabil cea mai bună reclamă – inclusiv în rândul celor care nu îl agreează pe Iohannis.

În același timp, mulți au comentat că președintele a făcut un spectacol și un joc de imagine din propria-i vaccinare!

De aceea punem întrebarea dacă liderii politici, cele mai comentate personaje publice, ar trebui să urmeze exemplul prezidențial și să se vaccineze public? Sau, dacă nu doresc să se vaccineze, să anunțe asta deschis!

E vorba de Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș, George Simion și Claudiu Târziu, dar și de Kelemen Hunor.

Concret, vă invităm, să vă spuneți opinia prin intermediul unui sondaj, răspunzând la următoarea întrebare:

Doriți ca președinții principalelor partide să se vaccineze public?

DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis

NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare

Nu mă pronunț

64

Загрузка...

Aurora boreală, filmată din spațiu de un cosmonaut rus

0
Aurora boreală, filmată din spațiu de un cosmonaut rus. Imagini impresionante. Vedeți video pe site-ul Sputnik
0

Загрузка...