Monica Macovei

Mărturie distrugătoare despre Macovei: ”A beneficiat de fonduri aduse de penali”

4600
”Cum se împacă ea, că a ajuns la Bruxelles pe banii puși în campanie de organizația București - în care erau oameni care ulterior au fost acuzați?”

BUCUREȘTI, 13 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Pentru doamna Macovei, când era la PDL și a candidat la europarlamentare, cine i-a plătit campania?”

Udrea rupe tăcerea, dezvăluiri șoc: Coldea, mulți bani - ”Sistemul s-a bazat pe lașitate” >>>

Această întrebare a fost pusă de Mihai Gâdea în emisiunea sa, ”Sinteza zilei”, la postul Antena 3 – iar adresantul a fost Elena Udrea.

”Asta m-am întrebat și eu…”, a răspuns Elena Udrea. ”Eram în PMP când doamna Macovei a candidat din partea PDL - și avea atâtea afișe, bannere, steaguri - cât nu reușea să aibă nimeni în București”.

Toate au fost puse cu efortul domnului Adriean Videanu, a spus Elena Udrea, care a spus că banii au fost aduși atât de Macovei, cât și de organizație PDL de la Capitală.

”Dar cum se împacă ea, că a ajuns la Bruxelles pe banii puși în campanie de organizația PDL București în care erau oameni care ulterior au fost acuzați?”, întreabă Elena Udrea, care subliniază: ”Doamna Macovei a beneficiat de fonduri în campanie aduși de unii care ulterior au fost însemnați cu sintagma ”penali””.

Dar, spune celebra blondă de la Cotroceni, ”nu contează”!

”Nu contează - când e vorba de bani buni câștigați la Bruxelles, trecem peste aspectele acestea de moralitate”, spune Elena Udrea.

De menționat că, între cele două femei puternice susținute de Traian Băsescu a existat o dușmănie bine cunoscută în acea perioadă.  

”Ce mai contează”, revine Udrea, ”când doamna Macovei a mers din nou să facă o mulțime de bani la Bruxelles și lobby pentru doamna Kovesi și… anti lobby pentru România, desigur?!”.

Până la această oră, Monica Macovei nu a dat nicio replică acuzațiilor Elenei Udrea.

4600
Tagurile:
penali, fonduri, bani, Elena Udrea, Monica Macovei
Tematic
Şocant! Monica Macovei și Siegfiried Mureșan, „români sub steag străin”
Monica Macovei, demisie de ultimă oră!
Ce spunea Soros despre Monica Macovei, Renate Weber şi Cristian Preda
Adrian Năstase o face praf pe Macovei – și demască sistemul din care face parte!
Europarlamentar PSD, dezvăluiri despre ”jocurile” lui Macovei din PE

Загрузка...