Daniel Dragomir

Dragomir: ”Suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de disperați”

1117
Fostul ofițer al Serviciului Român de Informații spune că, în timp ce Europa este în plină mișcare, România stagnează – legătura cu Viktor Orban.

BUCUREȘTI, 10 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Daniel Dragomir a scris, pe pagina sa de Facebook, un comentariu pornind de la o imagine care îl înfățișează pe premierul ungar Viktor Orban luând masa într-o cazarmă a armatei poloneze. Premierul maghiar se afla într-o vizită la Varșovia.

Fostul ofițer SRI precizează că lumea se schimbă și că Europa este în plină mișcare.

În tot acest tablou, România face notă discordantă, ca urmare a faptului că aici totul este blocat din cauza ”unei penale impertinente și a unei minorități gălăgioase de clovni rezistenți”.

Astfel, în loc să jucăm pe scena regională și să dezvoltăm țara, cu o forță de muncă incredibilă și cu resurse, noi nu facem altceva decât să privim cum ne dau clasă vecinii.

”Noi suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de disperați. Dacă nu ne trezim și îi lăsăm pe toți ciudații să acopere cu zgomotele și urletele lor cretine orice viziune asupra țării, generațiile viitoare sunt sortite eșecului”, a scris Daniel Dragomir

Acesta a comentat și atitudinea ministrului Justiției, Tudorel Toader, despre care a spus că, în Ungaria, Viktor Orban ”îl zbura” în 24 de ore și nu îi dădea săptămâni și săptămâni ”să molfăie vrăjeli juridice”.

Reamintim că, recent, Dragomir a taxat dur gestul ministrului Justiției, Tudorel Toader, care a trimis o scrisoare la Financial Times, afirmând că ministrul ar trebui să fie preocupat de lucruri grave, precum abuzurile din sistem.

1117
Tagurile:
Laura Codruța Kovesi, Daniel Dragomir
Tematic
Dragomir detonează bomba anului: alianţă cu Liga Nordului a lui Salvini - „suveranitate”
Dragomir cere desecretizarea audierii generalului SRI Dumitru Dumbravă
Dragomir spune ce a păţit după ce a ieşit la „lupta publică”: „Am primit sute de mesaje…”

Загрузка...