Hans Klemm

În plin scandal, Ambasada SUA continuă sfideze! Susținere de ultimă oră pentru Kovesi!

1012
(reînnoit 16:25 07.03.2019)

BUCUREȘTI, 7 martie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. În plin scandal legat de acuzarea Laurei Kovesi de către procurorii Secției pentru investigarea intracțiunilor din Justiție, Ambasada SUA o felicită pe Laura Kovesi!

”Felicitări, Laura Codruţa Koveşi, pentru includerea pe lista femeilor onorate în luna martie de Harvard Women's Law Association”, este mesajul postat acum puțin timp de oamenii lui Hans Klemm.

Așa cum Sputnik a publicat, preluând date ale unei anchete RISE Project, celebra universitate Harvard are o societate comercială care s-a ocupat de afaceri grele și dubioase în România, chiar în perioada de glorie a Laurei Kovesi.

”În ultimul deceniu, Harvard a cumpărat mari suprafețe de pădure în România de la grupări acuzate de înșelăciune, corupție și spălare de bani”, scria RISE Project în 2016, menționând că, în 2015, Harvard ”a cedat aproape 33 de mii de hectare către corporația IKEA, la finalul celei mai mari tranzacții cu păduri din România”.

În analiza Sputnik se mai menționează un aspect esențial legat de Laura Kovesi și SUA: noul sediu al Ambasadei SUA este amplasat, ca și marele centru comercial IKEA, pe terenul obținut ilegal de afaceristul Puiu Popoviciu, unul dintre greii centrului de putere al lui Băsescu.

Puiu Popoviciu, cetățean american, l-a angajat ca avocat pe fostul director al FBI Louis Freeh”. Pe 23 august 2006, Ambasada SUA a încheiat cu firma lui Popoviciu un contract pe 99 de ani pentru închirierea unui teren de 40.000 de metri pătrați, pentru suma de 2 USD/an.

Abia în 2017 Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, dar s-a refugiat în celălalt pol al ”axei” lui Băsescu, alături de SUA – Marea Britanie.

În acest context, încep să apară tot mai multe legături între diverse centre de putere din SUA și statul paralel din România – unele având ca rezultat victime sau pagube uriașe aduse statului și poporului român.

Să mai subliniem și că mesajul Ambasadei SUA a fost postat chiar în timp ce Laura Kovesi intra la SIIJI. La 13.30 Kovesi a intrat la Secția specială, la 14.00 Amabasada a dat mesajul. Semnal, coincidență…sau ce?
O întrebare… ce s-ar fi întâmplat dacă Ambasada Rusiei ar fi dat un mesaj în timp ce se derula o audiere sau o anchetă?...

Prinscreen Facebook Ambasada SUA la București
© Photo : Pagina Ambasadei SUA la București
Prinscreen Facebook Ambasada SUA la București
1012
Tagurile:
România, București, Ambasada SUA
Tematic
Ambasada SUA, denunțată de o oficialitate: "S-au implicat în alegeri"
Toader revine ferm și pune la punct relația cu Ambasada SUA: "Fiecare în matca lui"
Știrea nopții: Lovitură teribilă pentru Dragnea, chiar după boicotul de la ambasada SUA!
Focuri de armă spre ambasada SUA din Turcia dintr-un vehicul în trecere
Atenţie: Ambasada SUA de la Bucureşti îşi suspendă activitatea
Ambasada SUA riscă să-și piardă noul sediu din București

Загрузка...