Monica Macovei

Europarlamentar PSD, dezvăluiri despre ”jocurile” lui Macovei din PE

683
(reînnoit 19:05 23.02.2019)
Doru Frunzulică spune că aceasta este foarte eficientă în denigrarea României și că nu mai are ce să caute în Parlamentul European.

BUCUREȘTI, 23 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Europarlamentarul social democrat Doru Frunzulică a fost întrebat dacă ar fi o idee bună să i se propună Monicăi Macovei ca la următoarele alegeri europarlamentare să fie pe listele PSD.

”Doamne ferește! Dânsa este foarte eficientă în a-și denigra țara, România. Doamna Macovei nu cred că mai are ce căuta în Parlamentul European”, a răspuns europarlamentarul Partidului Social Democrat, Doru Frunzulică, potrivit dcnews.ro

Sursa citată a explicat că Monica Macovei vorbește în Parlamentul European fără să cunoască subiectul.

În acest sens, europarlamentarul a dat ca exemplu momentul votului pe rezoluția privind statul de drept din România, în care a fost condamnată interveția ”violentă și disproporționată a poliției în timpul protestelor de la București din august 2018”.

Rezoluția a fost adoptată, în plenul de la Strasbourg.

„Bla bla bla, credeți-mă. Nu cunoaște subiectul. Să vă dau un exemplu: rezoluția pe România. Grupul Conservator, la care când e membră, când nu e membră, l-a invitat pe Victor Ponta la o conferință la Bruxelles (n.r. era vorba de invitația fostului prim-ministru Victor Ponta la summitul Alianţei din 22 martie 2018 de la Bruxelles). A doua zi, doamna Macovei și-a dat demisia. Demisia! După, a treia zi, era membră din nou. Grupul Conservator a votat în majoritatea lui, 49 din câte știu eu, împotriva rezoluției. Au fost doar 11, printre care și doamna Macovei, care au votat pentru”, a declarat Doru Frunzulică.

Acesta a adăugat că a mers și a întrebat-o pe o deputată dacă știe despre ce vorba în această rezoluție.

Răspunsul primit este halucinant. Frunzulică spune că interlocutoarea i-a mărturisit că nu cunoaște subiectul și că a votat ”pentru” la rugămintea Monicăi Macovei.

Frunzulică spune că românii și-au dat seama că singurii europarlamentari care le apără și promovează interesele sunt social-democrații și că nu s-a întâmplat în nici un alt stat, membru al Uniunii Europene, ca parlamentarii țării respective să voteze pentru o rezoluție care era negative propriului stat.

683
Tagurile:
PSD, Parlamentul European, Monica Macovei
Tematic
Viorica Dăncilă o desființează pe Macovei! Surpriză însă - iată cine a promovat-o!...
Şocant! Monica Macovei și Siegfiried Mureșan, „români sub steag străin”
Monica Macovei, demisie de ultimă oră!
Ce spunea Soros despre Monica Macovei, Renate Weber şi Cristian Preda
Adrian Năstase o face praf pe Macovei – și demască sistemul din care face parte!

Загрузка...