Klaus Iohannis

Buzatu, PSD Vaslui, atac nimicitor la Iohannis ”are impresia ne poate prosti pe toți”

1083
Liderul social democraților vasluieni a reacționat, după ce șeful statului a declarat că va sesiza CCR în legătură cu Legea Bugetului.

BUCUREȘTI, 22 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Dumitru Buzatu a declarat că președintele Klaus Iohannis a adoptat o manieră ”obstrucționistă” în care, pas cu pas, încearcă să pună toate piedicile Guvernului.

„Klaus Iohannis are impresia că ne poate prosti pe toți în fiecare zi. Domnia sa a adoptat această manieră obstrucționistă în care, pas cu pas, încearcă să pună toate piedicile Guvernului actual pentru că nu este de culoarea sa politică și, în aceste condiții, ar dori, în mod subtil, să nu se prindă lumea, să pună toate frânele posibile activității guvernamentale și administrației publice locale, astfel încât să apară ideea că singurul tătucă al națiunii care are grijă de cetățenii României este domnul Klaus Iohannis”, a declarat Dumitru Buzatu, potrivit digi24.ro

Acesta a precizat că decizia luată de Iohannis afectează activitatea administrațiilor locale, afirmând că PSD investește ”pe programele naționale și pe fonduri europene într-un număr masiv, record de lucrări”.

”De asemenea, avem programe finanțate din fonduri europene care trebuie cofinanțate din bugetele noastre, bugete pe care domnul Klaus Iohannis le întârzie în acest moment”, a spus Buzatu.

Referitor la reacția PSD la decizia șefului statului, Buzatu a explicat că nu se va lua măsura pe care Iohannis o așteaptă pentru a se autoculpabiliza. Adică, nu va fi suspendat.

”Dar dacă am putea să-l suspendăm definitiv, să nu mai uzeze el de subterfugiile de care a uzat domnul Băsescu pentru a se menține acolo și acum ne dă lecții”, a adăugat Buzatu.

1083
Tagurile:
Atac, PSD, Klaus Iohannis
Тема:
Klaus Iohannis (191)
Tematic
Tăriceanu îi dă replică lui Iohannis: Gestul președintelui este total inoportun

Загрузка...