Lia Olguta Vasilescu

Celebru general din Servicii: ”Sunt decis o votez la prezidențiale pe doamna Vasilescu”

2174
”Eu sunt decis să o votez la alegerile prezidențiale de anul acesta, dacă și doamna Vasilescu se decide să candideze – la fel sper să procedați și voi, vă garantez că merită!”

BUCUREȘTI, 14 feb, Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Doamna Vasilescu reprezintă un veritabil pericol pentru locatarul de la Cotroceni - și nu numai pentru el!”, declară ferm cel mai cunoscut șef al SPP, Dumitru Iliescu.

Generalul spune că Olguța Vasilescu este în acest moment ”cel mai important lider al PSD, omul politic cu șansele cele mai mari să devină Președintele României, care dacă ar candida l-ar spulbera pe Iohannis”.

”Conducătorii structurilor de forță au intuit potențialul ei politic și electoral și au încercat să o scoată de pe scena politică, dar nu au reușit”, spune fostul șef al SPP. ”Au vrut să-i facă rău și nu și-au dat seama cât bine i-au făcut până la urmă”.

De fapt, consideră ”generalul lui Ion Iliescu”, toată această zbatere a structurilor de forță nu face altceva decât ”să ne demonstreze că doamna Vasilescu este cel mai curat politician, cel mai curat fost edil și fost ministru din România”. Credeți că dacă nu așa stau lucrurile, o iertau cei de la DNA? – întreabă generalul.

”Daca avea cea mai mică problemă, era de mult arestată”, afirmă generalul SPP, subliniind că ”în zadar s-au străduit atâta cei de la SRI să îi găsească ceva, făcând chiar risipă de capitalul financiar și uman, în final fiind obligați să recunoască realitatea - și anume că nu au cu ce să o acuze”.

Iar ca o susținere a titlului articolului său – ”Coșmarul lui Iohannis, Lia Olguța Vasilescu”, generalul propune o comparație simplă: ”au reușit decât să ne demonstreze nouă tuturor că doamna Vasilescu nu este "penala" - așa cum, de fapt, este multiplu "penal" domnul Iohannis”.

Generalul face o aluzie la o informație vehiculată în servicii – și anume că Occidentul nu ar dori realizarea de autostrăzi în România – cel puțin care să pornească din est, pentru a nu se facilita o eventuală ”invazie” a blindatelor rusești peste Carpați, către vestul Europei. 

”Cum să o numească el la Transporturi - și să pună în pericol interesele mai marilor noștri parteneri externi, în condițiile în care le promisese că va face totul să blocheze dezvoltarea României în ansamblul său, realizarea sistemului de autostrăzi și a celorlalte drumuri europene și naționale fiind o componentă esențială a acestei dezvoltări” – scrie generalul Iliescu.

Mai mult, generalul vorbește și de un blocaj al fondurilor, dorit de Occident. ”Cum se mai justifica domnul Iohannis în fața șefilor săi de afară, doar le-a promis că o să blocheze în așa fel activitatea Executivului încât să nu poată cheltui nici un euro din visteria europeană”.

”Cum mai câștigă Iohannis alegerile prezidențiale dacă doamna Vasilescu procedează în aceeași manieră la Ministerul Dezvoltării cum a făcut-o la Ministerul Muncii, iar electoratul o să vadă că PSD a îndeplinit promisiunile făcute în campania electorală, creând în acest fel probleme și Partidului Popular European?” – întreabă Dumitru Iliescu.

Pe lângă toate astea, generalul atrage atenția că Oana Vasilescu ”este și foarte curajoasă și spune ce alții nu îndrăznesc nici în gând să rostească”.

Dar, un alt motiv pentru care Oana Vasilescu îi dă „dureri de cap” lui Iohannis este chiar viitorul ei mariaj – ”Ce credea doamna Vasilescu că domnul Iohannis a uitat că domnul Manda a dat atâtea bătăi de cap celor din conducerea SRI, structura de forță care i-a asigurat lui câștigarea alegerilor prezidențiale trecute?”

”Așa îi trebuie dacă și-a ales ca partener de viață un om la fel frumos, de inteligent și de bine pregătit ca domnia sa - și cu o perspectivă politică frumoasă”, scrie generalul Iliescu.

Iar în final, fostul comandant al SPP face o promisiune, indiferent de ce va face mai departe Klaus Iohannis.

”Eu sunt decis să o votez la alegerile prezidențiale de anul acesta, dacă și doamna Vasilescu se decide să candideze”, declară generalul Dumitru Iliescu, lansând mesajul – ”La fel sper să procedați și voi! Vă garantez că merită!”.

Noi vă garantăm și că merită citit integral articolul generalului Dumitru Iliescu, celebrul comandant al Serviciului de Protecție și Pază.

2174
Tagurile:
prezidentiale, General, Servicii, Olguța Vasilescu
Тема:
Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
Tematic
Revoluție! Olguța Vasilescu aduce schimbarea așteptată de 5 milioane de români
Acuzații grave pentru Iohannis: motive ascunse, de ce i-ar fi respins pe Olguța și pe Ilan
Veste mare anunțată de Olguța Vasilescu și Claudiu Manda!
Se vehiculează o mutare bombă: în locul Olguței Vasilescu… un mare șoc pentru Iohannis!
Marcel Ciolacu

ACUM: PSD s-a ținut de cuvânt, lovitură pentru Coaliția PNL-USR

4
Partidul Social Democrat a promis că va pune în fața românilor soluțiile pe care guvernanții le refuză – iată că se ține de cuvânt.

Partidul Social Democrat, PSD
© Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
BUCUREȘTI, 27 ian – Sputnik. Acum puțin timp, PSD a anunțat, prin președintele Marcel Ciolacu că astăzi, de la ora 18.00, va prezenta public proiectul alternativ de buget, ”în centrul căruia am pus viața românilor”.

„Vom arăta soluțiile identificate de PSD pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creșterea nivelului de trai și pentru repornirea economiei!”, transmite Marcel Ciolacu.

Mesajul șefului PSD este clar: ”Dreapta vrea să pună România la congelator! Să înghețe tot! Să nu mai miște nimic!”.

Ciolacu se bazează pe o evidență: ”Profesorii, medicii, polițiștii, pensionarii – toți protestează în stradă de la începutul anului împotriva austerității reprezentate de Cîțu și coaliția de dreapta care îl susține”.

Și, spune Ciolacu, ”Cu cât oamenii își strigă mai tare păsurile și se împotrivesc înghețării veniturilor fix în mijlocul iernii și al pandemiei, cu atât se fac mai tare guvernanții că nu îi aud!”.

În aceste condiții, PSD este alături de români” și le va ”arăta #adevărul!. Istericalele și bâlbele lui Cîțu, Cioloș, Orban sau Barna nu țin loc de argumente la soluțiile clare și ferme ale PSD”.

Este vorba de soluții populiste? Dacă e așa, înseamnă că:

-Da, ”suntem la fel de populiști când propunem miliarde pentru susținerea programului “Fabricat în România” cum este și președintele Biden care tocmai a anunțat un demers similar – “Buy American!””

-Da, ”suntem la fel de populiști când vrem stimulente pentru familiile cu mai mulți copii și un sistem de deduceri de impozite până la pragul de 6.000 de lei lunar ca și administrația Biden care oferă părinților stimulente de 3.000 de dolari anual pentru copiii lor!”.

Reamintim că propuneri asemănătoare au fost făcute de PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea – și prevăzute în planul de guvernare elaborat în 2016.

4
Tagurile:
USR, PNL, PNL, PSD
Tematic
PSD amână cel mai așteptat demers pentru 27 ianuarie
Nucleara: Confirmare incendiară, acuzație gravă pentru România - ministru PSD, otrăvit!
PSD dă lovitura, ia fața PNL într-un moment cheie!

Загрузка...
Elena Udrea

”Dacă o omoram pe Kovesi” - Elena Udrea, reacție fulminantă!

116
(reînnoit 15:44 27.01.2021)
După ce procurorii au cerut pușcărie grea pentru ea și Ioana Băsescu, Elena Udrea are o reacție fulminantă, în care vorbește și de implicarea lui Traian Băsescu.

BUCUREȘTI, 27 ian – Sputnik. Acum puțin timp, Elena Udrea  a reacționat după ce ieri procurorii au cerut pedepse uriașe pentru ea și pentru Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României.

În primul rând, Elena Udrea, de profesie avocat, îi acuză pe procurori că ”au amestecat intenționat lucrurile, ca să îl implice pe fostul Președinte”.

”Acuzațiile se refera NU la campania electorală din 2009 de alegere a președintelui Traian Băsescu, așa cum greșit se spune,  ci la CAMPANIA PRIVIND REFERENDUMUL PENTRU PARLAMENT UNICAMERAL ȘI REDUCEREA NUMĂRULUI DE PARLAMENTARI LA 300!!!!!, desfășurat în aceeași perioada cu alegerile prezidențiale”, arată Udrea..

Deci, Elena Udrea pune o întrebare logică, argumentată cu prevederile Constituției și ale Legii Referendumului: ”Cine este beneficiarul sumelor de bani care fac obiectul acuzației, cu care s-au plătit panouri pe care era scris “Vino și tu la Referendum”???? ”

Apoi, o a doua ”considerație” a Elenei Udrea se referă la cuantumul pedepselor cerute:  ”spre maximul prevăzut de lege, pe care procuroarea de ședință le-a propus în ceea ce mă privește pe mine, spre 12 ani!!!!!! Și pe Ioana, spre 15 ani!!!!!!!!!”.

Deci, subliniază Elena Udrea – ”nimeni nu a luat niciun ban, nici măcar nu s-a plătit ceva pentru candidatul Traian Băsescu, ci s-au plătit panouri de informare cu privire la Referendum și cu indemnul către cetățeni la a participa la votul pe acest subiect de interes național, pe care l-am arătat mai sus ca fiind tema consultării populare din 2009”.

În aceste condiții, Elena Udrea pune o întrebare ”pentru oamenii normali, care presupun că mai există în țara asta”:

”Cum să ceri pentru implicarea în susținerea unui Referendum, mai ales cu o astfel de temă, pedepse mai mari decât pentru omor, viol, pedofilie, trafic de droguri de mare risc etc.????”, întreabă Elena Udrea revoltată!

Mai mult, Elena Udrea are o reacție care va umple ”prima pagină” a știrilor de azi:

”Cred că dacă o omoram pe Kovesi, cea care a vizat personal acest Rechizitoriu în 2017, aveam șanse la o solicitare de pedeapsă mai mică din partea DNA”.

În final, Elena Udrea pune o problemă care ar trebui să dea de gândit multora, nu doar judecătorilor și persoanelor menționate:

”Dacă prin absurd, beneficiarul panourilor cu mesaj privind Referendumul ar fi Traian Băsescu, așa cum zic procurorii Bulancea și Kovesi, oare ea, care aștepta cu înfrigurare în sufrageria lui Oprea să câștige Traian Băsescu alegerile, ca să o mențină în funcția de Procuror General și apoi să o pună șefă DNA, nu e la fel de beneficiară?”, încheie Elena Udrea reacția transmisă pe Facebook.

116
Tagurile:
Elena Udrea, Laura Kovesi
Tematic
Elena Udrea, prima reacție după ce s-a infectat cu COVID-19
E oficial: PNL va colabora cu gruparea lui Udrea și ”Petrov”
Elena Udrea a recunoscut, a vorbit de… ”Iubita lui Băsescu”!

Загрузка...