Proteste în București

Scenarii șoc pentru protestul de vineri: “moară oameni pentru a cădea guvernul”

497
Politologul Gelu Vişan vede în protestele anunţate pentru mâine, de susţinere a fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, o posibilă reluare a momentului „10 august”.

BUCUREŞTI, 14 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Mâine, în ziua în care ar fi trebuit să plece la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a-şi susţine candidatura la funcţia de procuror-şef european, Laura Codruţa Kovesi a fost citată în calitate de suspect de către Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Tot mâine, de la ora 17.00, în Piaţa Victoriei este anunţat un protest de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi.

Politologul Gelu Vişan spune, însă, că preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu directorul SRI, Eduard Hellvig, ar dori un nou „10 august”.

„Pentru a o salva pe Kovesi, Helvig și Iohannis au decis ieri să scoată din nou lumea in stradă, pentru a doborî guvernul, un nou 10 august. Așa cum atunci ordinul era să moară oameni în manifestație, la fel vor dori și acum, să “moară oameni pentru a cădea guvernul”. Atunci am reușit să-i oprim”, a scris Gelu Vişan pe pagina sa de Facebook

Politologul i-a transmis şi un mesaj directorului SRI, pe care l-a avertizat că va spune public, în amănunt, tot planul de pe 10 august 2018, „inclusiv felul în care voia să moară oameni”. Mai mult, Vişan precizează că îl va acuza de „complicitate la acte teroriste, cu toate dovezile de rigoare”.

„România merită mai mut decât să fie aruncată în bezna anarhiei pentru a salva multinaţionalele şi sistemul”, a punctat Vişan.

497
Tematic
Dăncilă, mutare inteligentă – lovitură pentru Iohannis și Kovesi!
Știrea anului: Kovesi, pusă sub acuzare! Mulți bani! Celebru avocat: Pușcărie, riscă 8 ani
S-a întors roata: Kovesi, în lacrimi -  Olguța și Pleșoianu o distrug!
Ingrid Mocanu o face zob pe Laura Kovesi – de mult aștepta!

Загрузка...