Lia Olguța Vasilescu

Oana Vasilescu cea mai frumoasă reacție naționalistă - ”Bătălia mea de-acum începe!”

3866
”Noi suntem naționaliști, că sângele apă nu se face și școala PRM-ului chiar m-a ajutat - în orice funcție sunt aș fi, îmi urmăresc obiectivul cu aceeași înverșunare”

BUCUREȘTI, 14 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Renunțarea la cursa pentru numirea în funcția de ministru ”în urma unei discuții cu Liviu Dragnea” a dat naștere multor discuții și controverse. Sigur, Olguța Vasilescu este un om de partid, nu a întreținut aceste suspiciuni.

Se vehiculează o mutare bombă: în locul Olguței Vasilescu… un mare șoc pentru Iohannis! >>>

În schimb, persoane care o cunosc de mult timp, au fost extrem de mirate de decizia bătăioasei ”prințese războinice” a Olteniei – iar mesajele au fost în acest sens, unele provocând reacții din partea Oanei Vasilescu.

Arădeanul Adrian Pavel Mureșan a pus-o pe jar pe Olguța, cu un mesaj superb:

”Când mergem pe ideea mioritică gen "capul plecat sabia nu îl taie" amintiți-vă de Brâncoveanu. Și să știti că polonezii au o alta vorba: "Capul plecat merită tăiat". PSD tocmai a abandonat o voce autoritară, dură, corectă - L.O. Vasilescu. Luptătoarea tocmai a fost abandonată...”.

De data asta Lia Olguța Vasilescu nu s-a putut abține și a dat un răspuns… ca pe vremuri, când era preferata lui Corneliu Vadim Tudor.

”Adi, noi suntem naționaliști, că sângele apă nu se face și școala PRM-ului chiar m-a ajutat!”, a declarat Oana Vasilescu. ”Mă bat până la capăt când e cazul, dar nu cu riscul să blocăm guvernarea și investițiile așteptate de oameni - un minister fără ministru de 80 de zile nu produce nimic pentru țar”.

Oana Vasilescu a dovedește că a făcut pasul mai departe, de la naționalistul rebel PRM-ist, la omul de stat, care îmbină vocația guvernamentală a social democrației cu spiritul național al ”primei iubiri” – care nu se uită niciodată.

”Oamenii de stat pun interesul național mai presus de interesul lor - eu așa gândesc și, cu riscul ca mi-am supărat toți colegii de partid care m-au susținut, cred cu tărie ca am făcut bine procedând așa”, spune Oana Vasilescu.

Iar în final, ”prințesa războinică” arată că nu are de gând să plece capul.

”Nu îmi duce grija!”, îi răspunde lui Adi Mureșan. ”În orice funcție sunt aș fi, îmi urmăresc obiectivul cu aceeași înverșunare pe care o cunoști bine”.

Iar în final – un mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Bătălia mea cu Iohannis de-abia acum începe...”.

Sigur, mulți analiști își pun întrebarea dacă nu cumva PSD a adoptat o atitudine mult prea pasivă, neîncercând să clarifice (printr-o Ordonanță) aspectele de care s-a folosit Iohannis pentru a tergiversa numirile. De asemenea, este suspectă amânarea demersurilor PSD la CCR în acest sens, în condițiile în care președintele bate recordul la atacuri la instanța constituțională.

3866
Tagurile:
Bătălie, reacţie, Lia Olguţa Vasilescu
Tematic
Olguţa Vasilescu – atenționare pentru Tudorel Toader: ”Haideți să fim serioși!”
Iohannis, decizie Bombă în privința Olguței Vasilescu!
Greșeala fatală: Cazul Olguța Vasilescu se întoarce total împotriva lui Iohannis!
Bomba zilei: Olguța Vasilescu, veste șoc: s-a retras!
Klaus Iohannis și Donald Trump

Românii PROVOACĂ maxim SUA cer PROBA sunt Parteneri cu adevărat!

18
Acum se va vedea dacă SUA sunt parteneri, sau e doar o vorbă prin care iau bani de la români și își permit orice aici

BUCUREȘTI, 6 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Reprezentantul României la OMS, prof. dr. Alexandru Rafila, nu crede că se va putea folosi medicamentul REMDESIVIR pentru tratamentul COVID-19 în Europa, implicit în România,  în condițiile în care SUA ”au achiziționat 90% din producție în avans”.

”Va fi greu în condițiile în care SUA au achiziționat 90% din producție în avans, dar el nu trebuie folosit decât la forme grave pentru că nu are rost să dai medicație puțin disponibilă decât în cazul în care sunt puse în pericol viețile pacienților”, a declarat dr. Rafila la Digi 24.

La această provocare pentru SUA spusă pe jumătate se alătură Victor Ponta, care provoacă SUA în față – și implicit pe Iohannis și Guvernul, atât de atașați ”parteneriatului”:

”Având în vedere faptul că Guvernul SUA a achiziționat în avans practic toată producția mondială de REMDESIVIR - sper că Președintele și Guvernul României să solicite, în baza Parteneriatului Strategic, un sprijin instituțional măcar pentru acei români aflați la Terapie Intensivă!”, scrie Ponta într-o recentă postare.

Ironic, fostul prim ministru menționează că are ”încredere că Președintele și Guvernul României nu vor fi refuzați!”

”Trebuie să ne folosim relațiile internaționale pentru binele românilor - nu pentru interese personale de imagine și politice!”, lovește Ponta în final.

Reamintim că, la recepția de la ”4 Iulie”, Iohannis și Orban au elogiat sprijinul acordat de SUA României în Pandemie, deși acesta nu s-a ridicat nici măcar la o valoare de 1 milion de dolari – și nu s-a pus nici problema amânării plaților pentru rachete.

Deci, Rafila și Ponta au dreptate: acum se va vedea dacă SUA sunt parteneri, sau e doar o vorbă prin care iau bani de la români și își permit orice aici.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

18

Загрузка...
Marcel Ciolacu

”Mămăliga a explodat” - Ciolacu: ”Mincinos patologic, Președintele recunoască eșecul!”

75
”Orban nu mai este ascultat de către cetățeni, oamenii și-au dat seama de toată manipularea cu cifrele, de tot acest joc politic”

BUCUREȘTI, 6 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Celebra expresie pe care o folosea presa anilor 90, apreciind că poporul român s-a comportat ani de zile ca o ”mămăligă”… până a explodat, se potrivește lui Marcel Ciolacu, cel despre care s-a scris în repetate rânduri că ar fi un lider PSD… mămăligă.

Aseară, la Antena 3, Ciolacu a vrut parcă să demonstreze contrariul, atacându-l dur pe Orban și invitându-l pe președintele Iohannis să-i ceară demisia.

”Mă uit la primul ministru și constat că este un mincinos patologic: tot ce face, atacul la Curte, că au existat lideri politici care au spus că nu există virusul”, a spus Ciolacu, subliniind – ”Virusul există, este evident, Orban nu mai are nici un fel de credibilitate”.

Marcel Ciolacu îi transmite un mesaj dur președintelui Iohannis: ”Președintele României, în acest moment, trebuie să recunoască acest eșec politic care se numește Orban și să-i ceară demisia”.

”El (Orban) nu mai este ascultat de către cetățeni, oamenii și-au dat seama de toată manipularea cu cifrele, de tot acest joc politic”,  spune Ciolacu, arătând că ”în alte țări europene, nici un lider politic nu a avut dreptul să intervină peste specialiști”.

Desigur, ar putea veni întrebarea firească de ce nu îl demite Parlamentul pe Orban – mai ales că Iohannis NU are această posibilitate? Dar, mutarea lui Ciolacu este interesantă politic, încercând o lipire a gafelor lui Orban de Iohannis.

Ori, ne amintim că de fiecare dată, inclusiv zilele trecute, Iohannis l-a felicitat pe Orban și a lăudat activitatea Guvernului. Ca și ambasadorul SUA, de altfel. Deci, să ceară Iohannis demisia, asta e mai greu de crezut… dar ca oamenii să vadă cum îi acoperă gafele, asta e o mutare interesantă, care poate avea efect.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

75
Tagurile:
eșec, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu

Загрузка...