Lia Olguța Vasilescu

Oana Vasilescu cea mai frumoasă reacție naționalistă - ”Bătălia mea de-acum începe!”

3868
”Noi suntem naționaliști, că sângele apă nu se face și școala PRM-ului chiar m-a ajutat - în orice funcție sunt aș fi, îmi urmăresc obiectivul cu aceeași înverșunare”

BUCUREȘTI, 14 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Renunțarea la cursa pentru numirea în funcția de ministru ”în urma unei discuții cu Liviu Dragnea” a dat naștere multor discuții și controverse. Sigur, Olguța Vasilescu este un om de partid, nu a întreținut aceste suspiciuni.

Se vehiculează o mutare bombă: în locul Olguței Vasilescu… un mare șoc pentru Iohannis! >>>

În schimb, persoane care o cunosc de mult timp, au fost extrem de mirate de decizia bătăioasei ”prințese războinice” a Olteniei – iar mesajele au fost în acest sens, unele provocând reacții din partea Oanei Vasilescu.

Arădeanul Adrian Pavel Mureșan a pus-o pe jar pe Olguța, cu un mesaj superb:

”Când mergem pe ideea mioritică gen "capul plecat sabia nu îl taie" amintiți-vă de Brâncoveanu. Și să știti că polonezii au o alta vorba: "Capul plecat merită tăiat". PSD tocmai a abandonat o voce autoritară, dură, corectă - L.O. Vasilescu. Luptătoarea tocmai a fost abandonată...”.

De data asta Lia Olguța Vasilescu nu s-a putut abține și a dat un răspuns… ca pe vremuri, când era preferata lui Corneliu Vadim Tudor.

”Adi, noi suntem naționaliști, că sângele apă nu se face și școala PRM-ului chiar m-a ajutat!”, a declarat Oana Vasilescu. ”Mă bat până la capăt când e cazul, dar nu cu riscul să blocăm guvernarea și investițiile așteptate de oameni - un minister fără ministru de 80 de zile nu produce nimic pentru țar”.

Oana Vasilescu a dovedește că a făcut pasul mai departe, de la naționalistul rebel PRM-ist, la omul de stat, care îmbină vocația guvernamentală a social democrației cu spiritul național al ”primei iubiri” – care nu se uită niciodată.

”Oamenii de stat pun interesul național mai presus de interesul lor - eu așa gândesc și, cu riscul ca mi-am supărat toți colegii de partid care m-au susținut, cred cu tărie ca am făcut bine procedând așa”, spune Oana Vasilescu.

Iar în final, ”prințesa războinică” arată că nu are de gând să plece capul.

”Nu îmi duce grija!”, îi răspunde lui Adi Mureșan. ”În orice funcție sunt aș fi, îmi urmăresc obiectivul cu aceeași înverșunare pe care o cunoști bine”.

Iar în final – un mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Bătălia mea cu Iohannis de-abia acum începe...”.

Sigur, mulți analiști își pun întrebarea dacă nu cumva PSD a adoptat o atitudine mult prea pasivă, neîncercând să clarifice (printr-o Ordonanță) aspectele de care s-a folosit Iohannis pentru a tergiversa numirile. De asemenea, este suspectă amânarea demersurilor PSD la CCR în acest sens, în condițiile în care președintele bate recordul la atacuri la instanța constituțională.

3868
Tagurile:
Bătălie, reacţie, Lia Olguţa Vasilescu
Tematic
Olguţa Vasilescu – atenționare pentru Tudorel Toader: ”Haideți să fim serioși!”
Iohannis, decizie Bombă în privința Olguței Vasilescu!
Greșeala fatală: Cazul Olguța Vasilescu se întoarce total împotriva lui Iohannis!
Bomba zilei: Olguța Vasilescu, veste șoc: s-a retras!
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

47
(reînnoit 12:30 16.01.2021)
Prim ministrul României s-a imunizat împotriva noului coronavirus, așa cum era anunțat încă de zilele trecute, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central”Dr. Carol Davila”.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Premierul Florin Cîțu se vaccinează anti-Covid-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Demnitarului i s-a explicat, de cadrele medicale, întregul proces care se derulează, pentru ca imunizarea să fie făcută în deplină cunoștință de cauză.

Reamintim că, în urmă cu o zi, adică ieri, 15 ianuarie 2021, s-a imunizat împotriva noului coronavirus președintele României, Klaus Iohannis.

Acesta a declarat, la scurt timp după aceea, că procedura de vaccinare a fost una simplă, nedureroasă și a dorit să sublinieze că acees vaccin este unul sigur și eficient.

De asemenea, șeful statului a recomandat tuturor vaccinarea, afirmând că vaccinarea, împreună cu procedurile de restricție ne vor scoate din pandemie.

Tot ieri, a început oficial cea de-a doua etapă a campaniei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul.

Premierul României a făcut declarații după imunizare. Acesta a spus că a fost o procedură foarte ușoară, că se bucură că s-a putut vaccina, că a făcut acest lucru atât pentru sine, cât și pentru cei din jur.

Pandemia poate fi învinsă numai prin vaccinare și prin păstrarea măsurilor restrictive.

"Foarte ușoară această vaccinare, Nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. E important să înțelegem că rămânem la obiectivul de a avea 10.400.ooo de români vaccinați până în septembrie. Foarte mulți români vor să se vaccineze", a declarat Cîțu

Cîțu a dat asigurări că nu va fi precupețit nici un efort pentru a putea fi vaccinați toți românii.

47

Загрузка...
Vaccinare în România

Sondaj: Doriți se vaccineze public șefii partidelor?

65
Iohannis a dat exemplul – este o provocare pentru toți liderii politici. Ar trebui să urmeze exemplul președintelui – sau nu e normal să se facă un spectacol din vaccinare?

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Unul dintre cele mai urmărite și discutate subiecte de ieri a fost exemplul dat de președintele Iohannis, care s-a vaccinat public, la Spitalul Militar Central.

sondaj

Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
  • DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis
    0% (0)
  • NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare
    0% (0)
  • Nu mă pronunț
    0% (0)
au votat:

Gestul președintelui a fost mult comentat - mai în glumă, mai în serios, dar a fost în prim plan – și a fost poate cel mai bun mod de a capta atenția românilor asupra vaccinării. Altfel spus, a fost probabil cea mai bună reclamă – inclusiv în rândul celor care nu îl agreează pe Iohannis.

În același timp, mulți au comentat că președintele a făcut un spectacol și un joc de imagine din propria-i vaccinare!

De aceea punem întrebarea dacă liderii politici, cele mai comentate personaje publice, ar trebui să urmeze exemplul prezidențial și să se vaccineze public? Sau, dacă nu doresc să se vaccineze, să anunțe asta deschis!

E vorba de Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș, George Simion și Claudiu Târziu, dar și de Kelemen Hunor.

Concret, vă invităm, să vă spuneți opinia prin intermediul unui sondaj, răspunzând la următoarea întrebare:

Doriți ca președinții principalelor partide să se vaccineze public?

DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis

NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare

Nu mă pronunț

65

Загрузка...
Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina

În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

0
În Argentina a aterizat avionul cu cea de-a doua partidă a vaccinului împotriva coronovirusului, Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Avionul companiei Aerolineas Argentinsa, care transportă în Argentina noi doze ale vaccinului „Sputnik V”, a aterizat în Buenos Aires, potrivit imaginilor transmise în direct pe contul Twitter al administrației prezidențiale.

Primele 300 de mii de doze au sosit în Argentina la sfârșitul lunii decembrie. Aceeași navă a adus 300 de mii de doze ale celui de-al doilea component al vaccinului.

Acestea vor fi utilizate pentru vaccinarea medicilor și angajaților secțiilor de terapie intensivă.

0
Tagurile:
Sputnik V, vaccin
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
În Rusia va începe vaccinarea în masă împotriva COVID-19
Sondaj: Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

Загрузка...