Nicolae Bacalbasa

Doctorul Bacalbașa revine, spectacol total: despre Iohannis și… episodul Hitler!

703
Psihopatologia domnului Iohannis, care de altfel, din punctul meu de vedere, este un personaj din punct de vedere intelectual și moral nu tocmai remarcabil în bine, nu mă interesează

BUCUREȘTI, 13 feb, Sputnik, Dragoș Dumitriu. După ce a uimit România cu declarațiile despre Uniunea Europeană, celebrul medic, politician și om de cultură Nicolae Bacalbașa a făcut, acum puțin timp, alte declarații spumoase.

Întrebat de agenția  ”Știri pe surse” despre situația de la ministerul Dezvoltării, cu retragerea Olguței Vasilescu după refuzurile în serie ale lui Iohannis, deputatul PSD a avut un răspuns neașteptat:

”După părerea mea, un președinte care încalcă Constituția este un lucru de o gravitate extraordinară  - și, mai mult, faptul că se întâmplă într-o țară a Uniunii Europene poate că justifică ce s-a întâmplat cu Anglia… care și-a luat jucăriile și s-a cărat”, a declarat Nicolae Bacalbașa.

Reporterul ”Știri pe surse” l-a provocat pe originalul politician cu o idee lansată de un lider PSD -  ”respingerile repetate ale Olguței Vasilescu arată că Iohannis ar avea o fobie față de femei frumoase și puternice”.

”Psihopatologia domnului Iohannis, care de altfel, din punctul meu de vedere, este un personaj din punct de vedere intelectual și moral nu tocmai remarcabil în bine, nu mă interesează”, a răspuns Bacalbașa.

Dar, deputatul a întors discuția la Constituție, abordând-o într-un mod neașteptat.

”Ca cetățean al României mă interesează respectarea strictă a Constituției României care reprezintă, dacă vrei, baza democrației”, a spus deputatul. ”Din momentul în care Constituția nu se respectă, este calea pe care a luat-o de exemplu, Germania, în anul 1933, unde a fost inițial Adolf Hitler ales pe cale democratică și după aceea a încălcat toate legile”.

Faceți vreo paralelă între Iohannis și Hitler? – a întrebat uimit reporterul.

”Absolut nicio paralelă, ci fac o referire istorică majoră care ne-a costat pe toți europenii foarte mult sânge”, a declarat Nicolae Bacalbașa, pentru ”Știri pe surse”. 

 

703
Tagurile:
Medici, PSD, Nicolae Bacalbaşa
Тема:
Klaus Iohannis (199)
Tematic
Pleșoianu, gest pe care nu l-a mai încercat nimeni-decisiv în cazul Kovesi
Se vehiculează o mutare bombă: în locul Olguței Vasilescu… un mare șoc pentru Iohannis!
Personalități revoltate de retragerea Olguței: ”Lăsăm cretinii să acapareze toată puterea”
Ultima oră: Tăriceanu impune PSD renunțarea la o taxă – discuție cu Dăncilă
Parul, ciomagul, mitraliera - noile arme politice
Celebrul medic Bacalbașa face praf UE – idei curajoase, care au pus pe jar presa aservită!

Загрузка...