Lia Olguta Vasilescu, Claudiu Manda şi Liviu Dragnea

Se vehiculează o mutare bombă: în locul Olguței Vasilescu… un mare șoc pentru Iohannis!

5732
Puternica organizație de la Dolj, care avea repartizat un minister prin Oana Vasilescu, nu poate rămâne, teoretic, fără un post în Guvern, mai ales în contextul frământărilor din PSD.

BUCUREȘTI, 13 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieri seară, cunoscuta agenție ”Știri pe surse” dădea mai multe variante pentru noua propunere a PSD la Ministerul Dezvoltării:

Felix Stroe (Constanța) - lider județean, fost ministru al Transporturilor

Gheorghe Șimon (Maramureș) - fost ministru al Economiei

Marcel Ciolacu (Buzău) - lider județean, fost vicepremier

Mihai Weber (Gorj) – deputat, Comisia SIE

Laura Moagher (Prahova) – deputat

Dar, surse Sputnik, dar și alte câteva persoane din anturajul PSD, vorbesc de o mutare bombă – care ar fi un adevărat șoc pentru scena politică și mai ales pentru Iohannis.

Este vorba de o rocadă ”în familie”: senatorul Claudiu Manda, actualul șef al Comisiei de supraveghere a activității SRI ar urma să fie propus la Ministerul Dezvoltării și vicepremier, în timp ce viitoarea sa soție, Lia Olguța Vasilescu, deputat, ar urma să preia conducerea respectivei Comisii (unică – Senat – Cameră).

Cert este că puternica organizație de la Dolj, care avea repartizat un minister prin Oana Vasilescu, nu poate rămâne, teoretic, fără un post în Guvern. Mai ales în contextul frământărilor din PSD.

Deci, un argument ca informația ”rocada în familie” să se adeverească!

5732
Tagurile:
Klaus Iohannis, Lia Olguţa Vasilescu
Тема:
Klaus Iohannis (195)

Загрузка...