Simona Halep

Bomba serii: Simona Halep dată în judecată de Banca Națională - "daune uriașe"!

2678
(reînnoit 18:50 11.02.2019)
”Domnul Isărescu ne-a deschis proces, că el așa înțelege să facă afaceri - vorbisem și cu domnul prim-ministru, dar nu am primit nicio aprobare”

BUCUREȘTI, 11 feb, Sputnik, Evan Răutu. Este știrea serii – iar sursa este chiar celebrul Ilie Năstase! Potrivit celui mai mare tenismen român din toate timpurile, el, Simona Halep și Ion Țiriac au fost dați în judecată de BNR pentru că ar fi cerut reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv.

”Eu și domnul Țiriac și cu domnișoara Halep am cerut să jucăm pe baza sportivă din Cotroceni -  vorbisem și cu domnul prim-ministru, dar nu am primit nicio aprobare”, a spus Ilie Năstase, completând ”apoi domnul Isărescu ne-a deschis proces, că el așa înțelege să facă afaceri”.

Mai mult, Năstase spune că Isărescu le-ar cere celor trei mari sportivi ”daune uriașe! ”Ne cere daune 1 milion de euro”, a precizat Ilie Năstase la TV Telekom Sport.

”Acum, eu cu Țiriac nu mai avem mult de trăit, dar am vrea ca baza aia să fie deschisă pentru cei care vin din urmă, care vor juca pe viitor”, a mai comentat Ilie Năstase, precizând că ”e foarte greu să joci vara în sală”.

 Alături de cei trei au fost dați în judecată și Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor și Alina Cercel – anunță GSP.ro

2678
Tagurile:
România, Ion Țiriac, BNR, Simona Halep
Tematic
Incredibil – câţi bani a câştigat Simona Halep anul trecut
Simona Halep încheie 2018 în triumf: e campioană mondială
Legătura necunoscută de români dintre Simona Halep şi Ştefan Hrușcă
Final de meci, dramatic, pentru Simona Halep la Australian Open

Загрузка...