Florin Iordache

Inițiativă neașteptată: Florin Iordache vine cu soluția contra jocului lui Klaus Iohannis!

6339
Florin Iordache vine cu o soluție ”dacă în continuare președintele blochează Guvernul” – pentru a se stabili ”termene maximale în care președintele ar trebui să se pronunțe”

BUCUREȘTI, 4 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum se știe, premierul Dăncilă i-a solicitat din nou președintelui un răspuns în privința numirii celor doi miniștri – pentru portofoliile Dezvoltării și Transporturilor. Dar, se pare că solicitarea premierului nu l-a impresionat pe președinte, așa că până la această oră nu există un răspuns clar.

În acest context, deputatul PSD Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor și fost ministru al Justiției, vine cu o soluție: o ordonanţă de urgenţă prin care să se stabilească termene clare de răspuns chair și pentru preşedintele statului.

”Dacă în continuare președintele blochează Guvernul, cred că putem veni printr-o ordonanță de urgență să stabilim termene maximale în care președintele ar trebui să se pronunțe, să răspundă”, a declarat Florin Iordache la Digi 24 Tv.

Florin Iordache consideră că președintele ar trebui să se exprime săptămâna aceasta ”pe cele două retrimiteri pe care le-a făcut Guvernul”, spune Iordache, precizând că „sunt îndeplinite condițiile de legalitate și documentele îndeplinesc toate condițiile”.

6339
Tagurile:
Klaus Iohannis, Florin Iordache
Тема:
Klaus Iohannis (195)
Tematic
Dan Voiculescu – provocare pentru Klaus Iohannis: ”Încă mai are timp”
Chirieac șochează: iată, de fapt, CE face Iohannis și pentru CINE! Ce rol are Carmen
Lovitură dură pentru Iohannis - a fost suspendat un decret cheie! Armata e afectată!
Situaţie jenantă în judeţul lui Iohannis – sunt afectaţi şcolarii şi preşcolarii
Olguța și PSD s-au săturat: Dublă amenințare la adresa lui Iohannis

Загрузка...