Alice Draghici

Celebra avocată Alice Drăghici a scos adevărul de la Toader ce acte pregătește în secret

659
(reînnoit 09:02 29.01.2019)
Avocata are o temere – o altă decizie a Curții Constituționale,  asemănătoare celei pentru completele de cinci judecători, ”ar da totul peste cap”

BUCUREȘTI, 29 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Avocata Alice Drăghici este nu doar o profesionistă a dreptului, ci și o prezență cu adevărat fermecătoare, de un rafinament aparte. Dezinvoltă, cu un limbaj ales dovedind cultură și o educație aleasă, frumoasa avocată este un interlocutor inteligent și abil, greu de combătut, dar mai ales în fața căruia e greu să păstrezi un secret.

Se pare că același efect l-a avut asupra lui Tudorel Toader, astfel că până și cel mai apreciat ministru a cedat și i-a dezvăluit, în culisele unei emisiuni, deci în privat, ce planuri are – cu privire la câteva ordonanțe foarte importante.

”Ce mi-a șoptit și mie în pauza pe care ați făcut-o”, a dezvăluit Alice Drăghici în emisiunea lui Mihai Gâdea, ”are în proiect cele două ordonanțe care vor fi date săptămâna viitoare”.

Din cele dezvăluite de ministru avocatei, e vorba de Ordonanța în legătură cu prelungirea termenului pentru introducerea contestațiilor în anulare, care e ”foarte importantă pentru cei care au fost judecați de completele de cinci judecători”, a explicat Alice Drăghici, dar și despre o alta care vizează o temă spinoasă:

”Ordonanța pentru transformarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție în Direcție” - a spus Alice Drăghici la ”Sinteza zilei”.

Avocata are însă o temere – o altă decizie a CCR, care ar viza completele de trei judecători, ar ”da totul peste cap”.

”Îmi e groază, pentru că s-ar da totul peste cap dacă se va lua o decizie asemănătoare celei pentru completele de cinci judecători”, a spus Alice Drăghici, a consemnat DC News.

659
Tagurile:
Toader Tudorel, unităţile spitaliceşti
Tematic
Ziua neagră a lui Iohannis! Tudorel Toader îi dă MAT și îl ia peste picior!
Toader s-a săturat, intervine ferm după crima care a îngrozit România!
Toader, palmă pentru Iohannis – scoate în evidență ce nu spune președintele!
Tudorel Toader anunță ”Ordonanța bombă”! Draftul e la Viorica Dăncilă!
Toader, mutare care îl face pe Orban să tremure – ”E posibil să fie condamnat”!

Загрузка...