Liviu Dragnea

Concluzie fermă: “Dragnea a scăpat de pușcărie” explicație surprinzătoare

3037
(reînnoit 19:26 18.01.2019)
„Și-a obținut nu doar libertatea, ci și susținerea pentru a rămâne în fruntea partidului, Pentru occidentali, Dragnea a ajuns să fie găina cu ouă de aur”.

BUCUREȘTI, 18 ian, Sputnik, Dragoș Dumitriu. OUG privind amnistia și grațierea. Această campanie a culminat cu ieșirea lui Dragnea, care cerea imperios guvernului o OUG în acest sens.

”În realitate, Dragnea n-a avut nici măcar o secundă intenția de a ordona un asemenea act normativ”, scrie Sorin Vântu pe interesanta sa pagină, cu referire la OUG privind amnistia și grațierea.

În opinia lui Vântu, cei ”aproape 1100 lideri PSD” care au dosare în diverse faze îl susțin în bătălia sa, în ciuda „problemelor de imagine” – deci din acest motiv Dragnea nu avea interes să se dea OUG.

În schimb, OUG ar fi fost o adevărată problemă pentru ”partenerii strategici”, spune Vântu, care dă o explicație curajoasă:

”Dacă pentru activul de partid amnistia era o promisiune, pentru “partenerii noștri strategici” (care, după cum se știe, controlează prin intermediul dosarelor din sertarele securiștilor aproape întreaga clasă politică românească) aceasta era o amenințare atât de dură încât i-a determinat să vină la masa negocierilor”.

Deci, dacă politicienii scăpau de dosare prin OUG, ”partenerii” nu-i mai puteau controla! Iar, atenție, Vântu știe ce spune…

”În urma acestor negocieri, Dragnea și-a obținut nu doar libertatea, ci și susținerea pentru a rămâne în fruntea partidului, iar occidentalii își mențin în continuare control total asupra României”, afirmă celebrul miliardar.

Precizez că Vântu face în editorialul său multe considerații la adresa lui Dragnea, nu dintre cele mai plăcute, dimpotrivă, dar am redat această concluzie – bazată pe informații de care Vântu dispune… din plin.

”Faptul că un politician de avengura lui Juncker comite mârlănia de la Ateneu, dând indicații vizavi de politica internă a României chiar pe teritoriul ei, mârlănie întărită câteva zile mai târziu și de văcarii de dincolo de gârlă, arată cât de important este să-și mențină controlul asupra țării noastre”, scris Vântu.

Un argument în plus pentru concluzia lui Vântu ”Pentru occidentali, Dragnea a ajuns să fie găina cu ouă de aur”.

3037
Tagurile:
Liviu Dragnea
Tematic
Dragnea şi Tăriceanu, decoraţi cu Medalia Democraţiei (FOTO)
Scandal în Camera Deputaților - Demisia lui Liviu Dragnea!
Liviu Dragnea, situație unică în lume: în acest moment, depinde total de femei!
Liviu Dragnea uimește: cele mai puternice declarații din carieră, discurs fulminant!
Marele risc din spatele declarației lui Dragnea – după ”asasinat” și ”înalta trădare”
Celebru analist: ”Curând, Iohannis îl va numi pe Dragnea ”Domnul”, nu ”Infractorul”!”
Dezvăluire șoc: Campanie plătită contra lui Liviu Dragnea… în Franța!

Загрузка...