Laura Vicol

Vicol: „Coldea şi Kovesi au fost regi. The king is dead. Long live the king!”

387
Reacţia celebrei avocate vine după ce, astăzi, CCR a admis sesizarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, referitoare la protocoalele secrete.

BUCUREŞTI, 16 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Este vorba despre un conflict de natură constituţională între Ministerul Public, pe de o parte, şi Parlament, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi celelalte instanţe judecătoreşti, pe de altă parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 şi 2016.

CCR precizează că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei şi celelalte instanţe judecătoreşti, precum şi Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi unităţile subordonate - vor verifica, în cauzele pendinte, „în ce măsură s-a produs o încălcare a dispoziţiilor referitoare la competenţa materială şi după calitatea persoanei a organului de urmărire penală şi vor dispune măsurile corespunzătoare", după cum notează agerpres.ro

Laura Vicol, reacţie puternică

Cunoscută, deja, pentru felul direct în care îşi prezintă ideile, avocata Laura Vicol nu s-a dezminţit nici de data aceasta. Ea a scris, pe pagina sa de Facebook, o postare scurtă şi concisă în care reuşeşte să contureze, pentru toată lumea, tabloul justiţiei din acest moment.

„Măcelul din justiţie a căpătat dimensiuni planetare. Pe de o parte, mă bucur enorm, întotdeauna am luptat pentru aflarea adevărului indiferent cât au vrut să mă îngenuncheze”, a scris Vicol

Avocata a precizat că, pe de altă parte, se gândeşte cu groază la bieţii judecători care vor trebui să clarifice „vieţile noastre, atâţia ani de abuzuri şi poliţie politică”, fiindcă şi judecătorii sunt oameni, şi ei au familii.

Însă, a mai subliniat sursa citată, în acest moment istoric pe care îl trăim, judecătorii vor fi cei care vor da dreptul la viaţă altora şi vor uita pentru moment de viaţa lor.

„Codea şi Kovesi au fost regi. The king is dead. Long live the king!”, a încheiat Vicol.

387
Tagurile:
Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea, Curtea Constituțională a României, Laura Vicol
Tematic
Laura Vicol, reacție la sentințele date de ÎCCJ: „Mi-aş fi dorit ca judecătorii..."
Laura Vicol - Tudorel Toader, „pase" în online pe tema condiţiilor din puşcării
Vicol, atac devastator la Kovesi: „Lacrimi de crocodil, ipocrizie dusă la extrem"
Laura Vicol spune cum va vota la referendum: „Şi da, votez pentru..."
Vicol: „Avem conducători de carton şi păpuşari puternici”
Ludovic Orban

Fost premier: ”M-am săturat de acest MĂSCĂRICI mincinos și ticălos, trebuie oprit!”

27
”Absolut normal că nimeni nu te mai crede - nimeni nu mai respectă indicațiile tale mincinoase! Chiar nu înțelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât șoriciul?”.

BUCUREȘTI, 13 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Astăzi va avea loc dezbaterea finală și votul la Senat pe legea privind carantina şi izolarea. Premierul Orban nu s-a abținut și, în ciuda protestelor și a declarațiilor critice ale Opoziției, a spus că senatorii dezbat, de fapt, nu proiectul Guvernului ci… varianta adoptată de Camera Deputaţilor, modificată de ”majoritatea PSD-Pro România-ALDE”.

”Practic, Cazanciuc critică colegii lui din partid”, a declarat Orban la B1TV, ”este legea care a fost dezbătută în Camera Deputaţilor, pe care şi-a pus amprenta majoritatea din Camera Deputaţilor, majoritatea PSD -Pro România –ALDE”

Imediat, o reacție violentă a venit de la fostul premier Victor Ponta: ”M-am săturat de acest MĂSCARICI mincinos și ticălos - și cred că s-au săturat toți românii!!!”.

”Lucovid - Impostor nesimțit!”, scrie Ponta, transmițându-i lui Orban să intre site-ul Camerei Deputaților – ”o să vezi că Legea ta penibilă și idioată a fost votată de PSD și PNL (fără să o citească cineva) - deputații PRO România au votat ÎMPOTRIVA (iar ALDE nu mai există în Cameră, impostorule)!!!

Victor Ponta îi spune direct lui Orban: ”Când minți și aberezi non stop și cu atâta nesimțire nu ai cum să conduci România în momente atât de dificile!!!”.

”Absolut normal că nimeni nu te mai crede - nimeni nu mai respectă indicațiile tale mincinoase!”, îi spune Ponta, ”Chiar nu înțelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât șoriciul?”.

Concluzia fostului premier este la fel de dură: ”Acest măscărici sinistru trebuie oprit!”

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

27
Tagurile:
Ludovic Orban, Victor Ponta

Загрузка...
Carmen Avram

Carmen Avram anunță cea mai grea înfrângere pentru Iohannis și Orban cei doi tac mâlc!

324
Ce vor face Orban și Iohannis? Vor tăcea mai departe asupra subiectului – sau vor da vina pe guvernarea PSD – Dăncilă?!

BUCUREȘTI, 13 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. În ciuda cifrelor prezentate de analiști și de Opoziție privind datele economice și mai ales îndatorarea, reprezentanții Guvernului afirmă că totul merge bine, iar Florin Cîțu pare pur și simplu entuziasmat!

Președintele Iohannis, cel care asigură susținerea Guvernului și îl girează în fața electoratului nu pierde nici un prilej pentru a felicita guvernul pentru ceea ce face, trecând peste toate gafele și mai ales ignorând orice critică, ba chiar și cifrele venite din Europa.

Dar, din păcate un fapt NU îl pot contrazice și Iohannis și Orban – și atunci îl ignoră, tăcând mâlc în privința lui: zona euro, obiectiv prioritar al României, nerealizat de România… dar de care se apropie Bulgaria!

Ori, acest fapt îl aruncă în față Carmen Avram, reputată realizatorare TV devenită europarlamentar.  

”E oficial: Bulgaria e în anticamera zonei euro - a fost admisă (alături de Croația) în mecanismul european al ratei de schimb”, arată Carmen Avram, explicând că ”moneda bulgară va fi acum „conectată” la euro, la rata de 1 euro= 1.95583 leva, în pregătirea aderării”.

Altfel spus, ”în doi ani, Bulgaria ne va lăsa definitiv în urmă, trecând la euro”.

Ceea ce ascund Iohannis și Orban este că în timp ce Bulgaria obține un asemenea succes, ”România nu îndeplinește niciuna dintre cele 4 condiții pentru a face pasul”.

”Nu cred ca i-ați auzit vreodată pe bulgari bârfindu-și patria prin Europa și prin ziarele ei și nici nu i-ați văzut pe liderii de la Sofia să creeze haos, doar ca să stăpânească ei, de unii singuri, țara până la sfârșitul timpurilor”, scrie Carmen Avram.

Iar marea problemă, pe care PNL și cei care se declară ”anti-PSD” o ignoră, este următoarea, perfect spusă de Carmen Avram:

”Nicio națiune n-a crescut vreodată în haos, scandal și lipsă de patriotism”, scrie Carmen Avram, punctând final: ”Când o să înțelegem asta, o să-i ajungem din urmă pe bulgari”.

Oare ce vor face Orban și Iohannis? Vor tăcea mâlc asupra subiectului – sau vor da vina pe guvernarea PSD – Dăncilă… asta chiar după ce Banca Mondială a evidențiat realizările economice ale respectivului cabinet?!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

324
Tagurile:
PSD, Moneda Euro, Zona euro, Bulgaria, Klaus Iohannis, Carmen Avram

Загрузка...