Klaus Iohannis

Ce au pățit cei care au închis dosarele cu Iohannis! Lista care în vileag Sistemul!

3971
(reînnoit 07:20 14.01.2019)
Din date rezultă o probă că s-a dorit ca aceia care ”netezesc” drumul lui Klaus Iohannis să fie susținuți - poate da în vileag existența ”Sistemului”, pentru cei care încă nu credeau că acesta există.

BUCUREȘTI, 14 ian - Sputnik, Evan Răutu. Jurnalista de investigații care s-a lansat în ultima vreme, Berta Popescu (Antena 3) a prezentat o listă a polițiștilor și procurorilor care s-au ocupat de dosarele în care figura numele actualului președinte, Klaus Iohannis.

Este vorba de procurori și polițiști care, la un moment dat, au închis sau au avut un rol important în închiderea acestor dosare.

Din lista prezentată – și care nu pare completă - rezultă că majoritatea celor implicați ”pozitiv” au suferit… avansări în carieră.

Iată lista, așa cum a prezentat-o într-o ”ediție specială” jurnalista Berta Popescu, la Antena 3:

1. Tiberiu Ivancea (polițist) - a închis dosarul caselor lui Iohannis, a ajuns șeful Poliției Sibiu.

2. Ioan Irimie (procuror) - a închis dosarul caselor lui Iohannis, devenit ulterior prim-procuror al Parchetului de la lângă Tribunalul Sibiu.

3. Corina Drașoveanu - președinte Judecătorie Sibiu până în 2003, detașată la Ministerul Justiției ca șefa Biroului Statistică Judiciară al Ministerului Justiției – iar ”ministrul Raluca Prună a făcut-o director al cabinetului său”, scrie Popescu.

4. Maria Morar (judecător Sibiu) - pensionată de Iohannis în ultima zi a anului 2016 (după venirea PSD).

5. Maria Capră (procuror) - a clasat un dosar al lui Iohannis - decret de pensionare semnat de Iohannis.

6. Augustin Lazăr (procuror la Alba) - a închis un dosar al lui Iohannis, actual Procuror General.

7. Iustin Bic - (procuror la Alba) - a închis un dosar al lui Iohannis, delegat apoi la Parchetul General.

8. Florentina Dragomir (procuror Parchetul General) - a închis un dosar, acum este judecător ICCJ.

Un singur comentariu – din date rezultă un traseu ascendent al tuturor celor nominalizați – deci ar fi o probă că s-a dorit ca aceia care ”netezesc” drumul lui Klaus Iohannis să fie susținuți. Sau, după cum titram, poate fi o probă care dă în vileag existența ”Sistemului” – aste pentru cei care încă nu credeau că acesta există și funcționează.

3971
Tagurile:
Klaus Iohannis, Dosare
Тема:
Klaus Iohannis (199)
Tematic
Cele două dosare "ascunse" de la DNA - coșmarul lui Klaus Iohannis
Scandalul anului: s-au descoperit 9 dosare ale lui Iohannis! Confirmare oficială!
Știrea care demolează: ”Ne-penalul” Iohannis – nou record de dosare – și o altă acuzație!
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Ministrul Finanțelor îi umple pe români de... promisiuni

48
(reînnoit 19:21 13.08.2020)
Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a făcut declarații în această seară despre rectificarea bugetară, el promițând o creștere a pensiilor cum PSD nu a făcut niciodată.

BUCUREȘTI, 13 aug - Sputnik. Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, a anunțat în această seară ce domenii vor primi bani în plus la rectificarea bugetară, și a promis că pensiile vor crește așa cum PSD nu a reușit niciodată.

Dar Cîțu și-a început declarațiile cu resursele pentru investiții, unde s-a lăudat că, după 7 luni, suma alocată este de 20 miliarde lei.

De asemenea, potrivit lui Cîțu, bugetul pentru Ministerul Transporturilor este unul record.

Nu la fel și la sănătate, unde Cîțu spune că ”ne vom uita dacă va fi nevoie de suplimentarea resurselor”. Adică în plină pandemie, rămâne de văzut dacă sănătatea are nevoie de bani mai mulți și abia atunci ”vom fi pregătiți să asigurăm resursele suplimentare”, conform spuselor ministrului de Finanțe. Și asta pentru că, până acum, la Sănătate au fost alocate mai multe resurse și sumele au crescut cu aproximativ 45% care s-au dus pe echipamente medicale și sporuri. Problema ar fi că banii pe echipamente s-au dus aiurea, dacă e să fie luate în considerare observațiile Curții de Conturi, dar despre acest lucru Cîțu nu a spus nimic.

În schimb, Ministerul Muncii are cel mai mare buget, potrivit lui Cîțu, și anume are alocate sume suplimentare de peste 10 miliarde de lei.

”Am spus că vom crește pensiile. Da, le vom crește. Punctul de pensie va avea cea mai mare creștere. PSD nu a mărit niciodată punctul de pensie cu această sumă. În acest context dificil, am reușit să creștem pensiile cu cea mai mare sumă cu care am putut”, s-a încurcat Cîțu în vorbe, fiind clar că nu va face creșterea cerută de lege, de 40 la sută.

Apoi, ministrul Finanțelor a recunoscut că deficitul bugetar crește de la 6,7% la 8,6% din PIB, dar a dat vina tot pe PSD pe motiv că anul trecut deficitul a fost de peste 4%. Dar de la 4 la sută și până la 8,6 la sută, deficitul vine din guvernarea PNL!

Speranța lui Cîțu este ca mâine, când INS va anunța evoluția economiei în trimestrul al doilea, România să aibă o creștere economică mai mare decât a altor țări din UE. Dacă alegi țările cu probleme, sigur că ministrul va găsi o soluție în care România să nu mai fie ultima din pluton, ca să se consoleze!

Dar titlul de glorie al lui Cîțu rămâne IMM Invest, ”cel mai de succes din istorie”, și astfel Cîțu nu mai trebuie să dea explicații pentru datoria externă care a crescut în șase luni cu peste 5,5 miliarde de euro sau pentru faptul că Guvernul nu aplică legea în privința pensiilor și alocațiilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

48
Tagurile:
Promisiuni, români, Florin Cîţu
Tematic
România, tot mai îndatorată! Cîțu, nou împrumut record!
Programul ”Noua Casă”: Cîțu le dă vești proaste tinerilor
Ultima oră: Cîțu anunță demisia Guvernului? De data asta Ciolacu NU se mai joacă!
Eugen Teodorovici lovește greu: face praf ”cuplul de măscărici Cîțu-Orban”
Tăriceanu demască o bătaie de joc a lui Cîțu – tot mediul privat ar trebui să se revolte!

Загрузка...
Codrin Ștefănescu

Codrin, dezvăluirea zilei: ”Ordinele date lui Ciolacu” și candidatura lui Teodorovici

264
(reînnoit 18:43 13.08.2020)
Marcel Ciolacu ar fi primit mai multe ”ordine”, care vizează atât acțiunile și atitudinea partidului, cât și candidatura lui Eugen Teodorovici

BUCUREȘTI, 13 aug – Sputnik. Contestatar consecvent al lui Marcel Ciolacu și al demersurilor acestuia, Codrin Ștefănescu aruncă o adevărată NUCLEARĂ!

Marcel Ciolacu ar fi primit ordin să NU introducă deocamdată moțiunea de cenzură! 

„Ordinul dat lui Ciolacu este să nu introducă încă moțiunea de cenzură”, a scris azi Codrin, într-un mesaj pe pagina de socializare.

Și nu ar fi singurul ”ordin”, ci mai sunt și altele, pe care Codrin Ștefănescu le dezvăluie:

”Ordinul dat lui Ciolacu este să se prefacă că regretă pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari. Ordinul dat lui Ciolacu este să nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici pentru că va ieși prăpăd la Congres. Ordinul dat lui Ciolacu este să-si facă o echipa aprobată de șefii cei mari de sus”.

În fața acestei situații, Codrin Ștefănescu răbufnește: ”Niciodată nu a fost PSD într-o situație atât de penibilă și atât de securistoidă ca azi!”.

”Iar membrii PSD tac și suportă, iar mie mi-e jenă că am coordonat organizarea partidului în ultimii 9 ani! Punct”, a scris Codrin Ștefănescu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

264
Tagurile:
Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu
Tematic
Codrin Ștefănescu îl face praf pe Ciolacu după ultimele evenimente! Cazuri concrete!
Codrin îl face praf pe Ciolacu: ”Puciștii de ieri, servitorii Cotroceniului de azi!”
Codrin și Teodorovici, asaltul pentru PSD: ”Mulți vor urma exemplul începând de azi!”
Codrin îl face praf pe Ciolacu: ”Se ploconea în fața lui Dăncilă, acum o vrea la pușcărie”
Codrin îi aruncă în față lui Ciolacu dezastrul ultimelor zile: ”Sunt o grămadă de lași!”
Codrin îl face praf pe Ciolacu după reținerea lui „Portocală” - ”Este înfiorător!”
Codrin, fulminant: ”Marcele, lasă-ne! Ne facem țăndări sub conducerea ta și a șefilor tăi”

Загрузка...
Plajă Grecia

Grecia - noi precizări oficiale privind ACCESUL și CONDIȚIILE de intrare pentru români

0
(reînnoit 07:37 14.08.2020)
Actualizările și toate aceste măsuri sunt valabile până la data de 31 august 2020, cu mențiunea că pot fi modificate oricând, fără preaviz, de către autoritățile elene competente

BUCUREȘTI, 14 aug – Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe român face mai multe precizări privind actualizarea condițiilor de intrare pe teritoriul Republicii Elene.

Potrivit informațiilor comunicate oficial de autoritățile elene, au fost actualizate o serie de condiții de intrare pe teritoriul Greciei.

Iată, succint, aceste actualizări:

- începând cu data de 17 august 2020, măsura prezentării unui test molecular negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, se va aplica tuturor categoriilor de persoane care intră pe teritoriul Greciei, pe cale terestră și maritimă, prin toate punctele de trecere a frontierelor cu statele vecine Republicii Elene, inclusiv Kulata-Promachonas.

- Noile reglementări anunțate de autoritățile elene se aplică, în plus față de cele anterioare, pentru următoarele categorii de persoane: cetățenilor care călătoresc în scopuri esențiale în Republica Elenă și care erau anterior scutite de la obligativitatea prezentării testului pentru COVID-19 (inclusiv transportatorilor de mărfuri și de persoane), cetățenilor eleni și cetățenilor străini cu rezidența în Republica Elenă.

- persoanele care sosesc în Republica Elenă din România pe cale aeriană, acestea trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19, prelevat cu 72 ore înainte de momentul intrării în Republica Elenă. Această măsură se aplică cu aceeași dată tuturor persoanelor care călătoresc din Bulgaria, Emiratele Arabe Unite și din Malta.

- începând cu data de 17 august 2020, toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Greciei pe cale aeriană, dinspre Suedia, Cehia, Belgia, Spania, Olanda, Albania și Macedonia de Nord trebuie să prezinte, în mod obligatoriu, un test molecular negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 de ore anterior intrării pe teritoriul acestui stat.

MAE precizează că toate aceste măsuri sunt valabile până la data de 31 august 2020, cu mențiunea că pot fi modificate oricând, fără preaviz, de către autoritățile elene competente.

De asemenea, MAE reamintește că testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate din țara de origine, iar certificatele trebuie să fie prezentate în limba engleză și să conțină numele și prenumele persoanei testate, precum și seria și numărul cărții de identitate sau ale pașaportului persoanei respective.

Prezentarea unui certificat care să ateste rezultatul negativ al testului COVID-19 nu exclude procedura testării aleatorii și nici completarea formularului electronic PLF/Passenger Locator Form și prezentarea codului QR, transmite MAE

Formularul este disponibil, în limba engleză, la adresa: https://travel.gov.gr, unde sunt disponibile și condițiile de călătorie valabile pentru această perioadă.

MAE reamintește cetățenilor români că pot solicita asistență consulară telefonic Ambasadei României la Atena (tel. 00302106774035) și Consulatului General al României de la Salonic (tel. 00302310340088), apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă 00306978996222 și al Consulatului General al României de la Salonic 00306946049076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet:

https://www.mae.ro/node/51914, http://atena.mae.ro/, https://salonic.mae.ro/, https://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_ro și http://www.mae.ro/.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
coronavirus, Români, condiții, restrictii, călătorie, Grecia
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...