Carmen Dan

Carmen Dan, atac neobișnuit de puternic la Iohannis - îi aruncă în față o acuzație gravă!

4757
(reînnoit 07:07 10.01.2019)
Șeful sindicatului polițiștilor: ”Capitalul electoral se câştigă luptând pentru o Românie sigură şi stabilă - vă cer, domnule Preşedinte, ca bătăliile politice pe care le duceţi să le ţineţi departe de Poliţia Română”

BUCUREȘTI, 10 ian - Sputnik, Evan Răutu. ”Cu amărăciune vă scriu că dumneavoastră ar trebui să fiţi şi preşedintele poliţiştilor. Să aveţi în atenţie şi problemele cu care se confruntă aceştia şi familiile lor. Prin această acţiune îmi demonstraţi că vă doriţi o Românie cu ape tulburi, unde stoparea abuzurilor, furturilor şi a tuturor infracţiunilor să fie, în continuare, îngreunată”.

Am citat din scrisoarea trimisă de Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, președintelui Iohannis, după ce acesta a atacat la CCR și a cerut reexaminarea Legii privind întărirea autorităţii poliţistului – motivând o lipsă a avizului CSAT.

Desigur, legea în cauză stârnește multe patimi politice, mai ales după incidentele de la mitingul din 10 august – iar Iohannis s-a situat clar pe o poziție antagonică cu Guvernul și cu poliția și Jandarmeria.

”Capitalul electoral se câştigă luptând pentru o Românie sigură şi stabilă, pentru un climat de linişte şi siguranţă publică - în acest sens, vă cer, domnule Preşedinte, ca bătăliile politice pe care le duceţi şi le veţi duce să le ţineţi departe de Poliţia Română”, scrie Surugiu – acuzându-l direct pe Iohannis că a făcut doar un demers politic, pentru a câștiga capital electoral.

De aceeași părere este și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a dezvăluit aseară, la RTV, că  Iohannis nu a intenționat nici un fel de dialog pe tema Legii în cauză - înainte de a o ataca la CCR.

”Nu am avut ocazia să-i spun ceea ce gândesc, pentru că domnul Iohannis, până să atace la CCR pachetul pe autoritatea poliţistului, nu a avut interesul să-mi spună că are această intenţie sau că are anumite neclarităţi şi să putem avea un dialog pe marginea acestui subiect”, a spus Carmen Dan.

Mai mult, ministrul de Interne a exprimat deschis o opinie care va stârni multe critici: Iohannis sabotează Guvernul!

”Observ o insistenţă a preşedintelui de a sabota absolut orice acţiune a Guvernului”, a declarat tranșant ministrul Carmen Dan.

De altfel, cu o zi mai devreme, Carmen Dan scrisese un alt mesaj foarte dur, din care cităm:

”Atât poate… din frustrare, din disperare, din ambiție bolnăvicioasă. Indiferent ce îl ”mână în luptă” pe președintele țării, efectele blocării constante a oricărui demers, fără niciun temei legal, se răsfrâng asupra românilor!”

Și, adresându-se direct lui Iohannis, Carmen Dan îi cere președintelui să nu depășească anumite limite – nici măcar pentru scopurile sale electorale.

”Domnule președinte Klaus Werner Iohannis, înțelegem cu toții că ați face orice pentru a obține al doilea mandat - dar acest ”orice” trebuie să aibă anumite limite, care sunt impuse de elementarul bun simț și care sunt respectate, în general, de majoritatea actorilor politici”, a scris Carmen Dan pe pagina sa de Facebook

4757
Tagurile:
acuzație, Atac, Klaus Iohannis, Carmen Dan
Тема:
Klaus Iohannis (199)
Tematic
Carmen Dan, provocare pentru Serviciile Secrete - îl vizează și pe Iohannis!
Carmen Dan face praf acțiunea procurorilor: "E Ordin pe unitate"
Carmen Dan intervine ferm și clarifică două aspecte controversate
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

1299
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
1299
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...
Lia Olguța Vasilescu

Olguța nu uită și nu iartă! Acum simte asta și Ponta!

459
Între Lia Olguța Vasilescu și Victor Ponta există de multă vreme tensiuni – iar acum liderul Pro România primește o lovitură în plin de la ”prințesa războinică” a PSD

BUCUREȘTI, 27 nov – Sputnik. Lidera social democraților olteni, Lia Olguța Vasilescu, îi dă o lovitură puternică lui Victor Ponta: Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, a trecut la PSD, a anunţat azi, într-o conferinţă de presă, primarul Craiovei.

”Sunt peste 400 de membri care până în acest moment şi-au depus adeziunea la PSD şi acest lucru nu poate decât să ne bucure extraordinar de mult”, a declarat Vasilescu.

Primarul Craiovei a spus că discuţiile au început imediat după alegerile locale, ”când, deşi am fost adversari politici, am constatat că au fost foarte multe proiecte pe care le-am promis împreună cetăţenilor Craiovei”.

”Promisiunea mea este că proiectele PRO România făcute craiovenilor în campania electorală vor fi şi rezolvate în următorii patru ani”, a declarat Olguţa Vasilescu, transmite Agerpres.

Mai mult, Cătălin Resceanu a explicat că membrii organizaţiei PRO România ”au decis să facă acest pas pentru că şi-au dat seama că singura modalitate prin care ar putea contribui la dezvoltarea oraşului ar fi să se alăture unui partid de stânga”.

Între Lia Olguța Vasilescu și Victor Ponta sunt tensiuni mai vechi, ”prințesa războinică” a PSD opunându-se la asocierea cu fostul premier atunci când Marcel Ciolacu făcea demersuri în acest sens.

Atunci, Ponta și-a dat importanță și a spus ironic că ”În Craiova şi în judeţul Dolj excludem alianţe cu PSD-ul - cu naşii lui Dragnea (…) nu am de gând să mă asociez”.

”Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova - păi cine l-a invitat la vreo alianță? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat...”, a replicat Olguța Vasilescu.

Olguța l-a numit pe Ponta ”membru în gașca paraditorilor” și i-a transmis un colocvial - ”Marș la coteț, potaie”!

”Prințesa războinică” a PSD nu a uitat și nu a iertat, iar acum a venit momentul – și Olguța i-a tras-o lui Victor Ponta, ale cărui șanse de a intra în Parlament scad pe zi ce trece.
459
Tagurile:
Victor Ponta, Olguța Vasilescu
Tematic
Cunoscut sociolog dă în vileag planul Ciolacu-Dâncu! Ținte – Firea, Olguța, Șerban Nicolae
Băsescu intră puternic în joc: calcă în picioare Guvernul PNL și… o atacă pe Olguța!
Olguța a dat din nou lovitura – realizare de excepție, a rupt gura târgului… și Europei!
Surpriza… Olguța Vasilescu! Semnal de alarmă uriaș!
Olguța o zboară pe Violeta Alexandru: Pierd timpul cu tine!

Загрузка...
Kiev

Ambasada SUA la Kiev neagă ar dirija cu Ucraina

0
Ambasada SUA la Kiev a negat că s-ar implica în procesul de guvernare din Ucraină, în replică la protestele opoziției.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Ambasada SUA la Kiev a reacționat la acțiunile de protest ale partidului “Platforma de Opoziție – Pentru Viață”, organizate în preajma sediului misiunii diplomatice, susținând că nu se ocupă cu “guvernarea externă” a Ucrainei.

Marți, partidul “Platforma de Opoziție – Pentru Viață” și organizația lui de tineret “Patrioții – Pentru Viață” au organizat o acțiune de protest în fața ambasadei SUA la Kiev, cerând Washingtonului să nu se amestece în problemele interne ale Ucrainei. Potrivit formațiunii politice, forțele de ordine nu au admis accesul a 500 de persoane la manifestație, în special, al celor care purtau pancarte.

“Acuzațiile că Statele Unite și alți parteneri occidentali se ocupă cu “dirijare externă” a problemelor interne ale Ucrainei este nu doar una eronată, dar și dă totul peste cap”, se menționează într-un răspuns al ambasadei la o solicitare unei poziții din partea emisiunii “Libertatea cuvântului lui Savik Șuster” în legătură cu acțiunea “Platformei de Opoziție – Pentru Viață” pe 24 noiembrie.

În același timp, misiunea diplomatică a adăugat că în opinia lor există alte forțe care încearcă să stopeze integrarea euroatlantică a Ucrainei.

0
Tagurile:
Kiev, Ucraina
Tematic
Catastrofa din Ucraina: Crește numărul morților
Ucraina se arată deranjată de minoritatea maghiară
Sfaturi pentru Ucraina și raționament vag: Ce-i în neregulă cu declarațiile Maiei Sandu
Pensiile ar putea fi anulate peste 15 ani în Ucraina - premier

Загрузка...