DNA

Lovitură de teatru la DNA!

1156
Ședință dificilă la CSM – și o veste care zguduie sistemul, unul dintre cele mai importante personaje renunță la bătălie.

BUCUREȘTI, 7 ian - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, șefa interimară a DNA, Anca Jurma a anunţat că nu mai doreşte să continue interimatul la conducerea DNA, anunță DC News

”Anca Jurma a anunţat, prin intermediul unei scrisori transmise Secţiei pentru procurori a CSM, că nu mai vrea să continue mandatul interimar la conducerea DNA”, scrie agenția, citându-l pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Procuroarea a surprins Secţia pentru procurori a CSM, care trebuia să dezbată chiar azi propunerea de prelungire a delegării sale la conducerea DNA.

”În timpul şedinţei, în timpul deliberărilor, la secţie s-a primit o declaraţie din partea doamnei Jurma prin care renunţă la consimţământul prealabil acordat”, a spus ministrul Toader. ”În cazul acesta, Secţia nu avea cum decât să ia act de voinţa dânsei, de retragere a acordului şi vom vedea ce va decide Secţia la o şedinţă ulterioară”, a explicat Tudorel Toader.

De asemenea, Toader a precizat că joia viitoare Secţia pentru procurori a CSM se va reuni şi ”probabil se va decide” asupra noii propuneri de interimar la șefia DNA.

1156
Tagurile:
refuz, interimat, Anca Jurca, DNA
Tematic
Sabbagh anunță o revenire în forță a DNA, probleme pentru un președinte!
Flash: Traian Băsescu a fost chemat la DNA – acum este în fața procurorilor!
Manevră majoră la DNA – chiar când lumea urmărea ce se petrece la Bruxelles!
Tudorel Toader trece peste CSM și trimite lui Iohannis propunerea pentru DNA!
Schimbare la DNA - prima declarație a "noii Kovesi"

Загрузка...