Nicolae-Marian Iorga

A murit un om frumos, un patriot remarcabil prieten apropiat al lui Vadim Tudor

4253
A fost un om devotat atât ideii naționale, cât și marelui om politic Corneliu Vadim Tudor; soarta sa a fost marcată de momente tragice, peste care senatorul a trecut cu greu.

BUCUREȘTI, 3 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. O veste tristă pentru cei care au făcut parte din fenomenul PRM – unul dintre cei mai apropiați colaboratori politici ai lui Corneliu Vadim Tudor – senatorul Nicolae Iorga.

Nicolae Iorga a fost de două ori ales ca senator – în 2000 și 2004, a condus filiala Brașov a Partidului România Mare, în cea mai fructuoasă perioadă a organizației.

Avocat în baroul Brașov, politicianul s-a remarcat ca un excelent orator,  dar și ca un om popular, iubit de cei care l-au cunoscut.

Din păcate soarta sa a fost marcată de moartea a doi dintre cei trei fii, ceea ce a condus și la o viață personală și de familie agitată, cu momente dificile, peste care senatorul a trecut cu greu.

A fost un om devotat atât ideii naționale, cât și marelui om politic Corneliu Vadim Tudor; Iorga organiza deplasările în zona Bran – Brașov ale președintelui PRM, atât de dragi lui Vadim – perioade în care a creat multe dintre poeziile sale.  

Personal, mă leagă o veche prietenie cu Nicolae Iorga, cu care am colaborat încă de la finele anilor 90, când l-am cooptat, ca jurist, în echipa trustului ”Atac la persoană” pe care îl conduceam. Ulterior, a fost omul cu care m-am sfătuit dacă să intru în politică - și care m-a convins să fac pasul, în 2004...

Îi aduc pe această cale un omagiu omului politic, juristului, oratorului, colegului, sufletului bun și mai ales prietenului Nicolae Iorga, cel care azi s-a alăturat ”Tribunului” Corneliu Vadim Tudor și altor patrioți cărora le vom cinsti mereu memoria!

4253
Tagurile:
deces, PRM, senator, Nicolae Iorga
Tematic
Începând din 1990, România a fost transformată în colonie – cum s-a întâmplat
Rușine uriașă pentru România, iată unde s-a ajuns!
Din 2019, România are o nouă stemă
Gabriela Firea și Marcel Ciolacu

Ponta NUCLEARA: ”Firea a pierdut din cauza cuiva din PSD”

196
Victor Ponta explică înfrângerea Gabrielei Firea prin opoziția unui lider al PSD, care s-a opus alianței pentru Capitală PSD-Pro România-ALDE

BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Fostul premier și președinte al PSD a aruncat o veritabilă NUCLEARĂ: Gabriela Firea a pierdut din cauza unui om din PSD.

”Gabriela Firea a dorit ca stânga să fie unită la aceste alegeri, dar cineva din PSD s-a opus”, a declarat Ponta la Antena 3.

Practic, din cauza acestei disipări a voturilor între candidații PSD, ALDE și Pro România, Gabriela Firea a pierdut Capitala. Ori, spune Ponta, cineva din PSD a blocat această alianță.

În ciuda insistențelor celor de la Antena 3, Victor Ponta nu a dorit să spună despre cine este vorba. Dar, subliniind că e vorba de o singură persoană, Ponta definește personajul ca fiind din zona de vârf: Ciolacu, Dâncu, Grindeanu, Paul Stănescu – sau cineva foarte influent din teritoriu. 

196
Tagurile:
PSD, Gabriela Firea, Victor Ponta
Тема:
Alegeri locale în România 2020

Загрузка...
Nicușor Dan

Mesajul lui Nicușor Dan după anunțarea rezultatelor alegerilor locale 2020 în București

58
Alegerile pentru Primăria Generală a Municipiului București au fost câștigate, potrivit eist poll-urilor, de Nicușor Dan, care a precizat că rezultatul este ”ziua de naștere a noului București”.

BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Competiție dură pentru fotoliul de primar al municipiului București, finalizată prin victoria lui Nicușor Dan, conform rezultatelor exit poll.

Potrivit acestora, Nicușor Dan este candidatul ce a câștigat alegerile pentru primăria Capitalei. 

Acesta a precizat că ”azi e ziua de naștere a noului București” și că are încredere că după numărarea voturilor va fi primarul Capitalei. În acest sens, a garantat că încă de la momentul învestirii se va începe construcția noului București.

”Am încredere că majoritatea colegilor noștri din alianța dreptei vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în Consiliul general și consiliile locale ale sectoarelor o să existe o majoritate a PNL și USR PLUS”, a spus Nicușor Dan.

De asemenea, el i-a rugat pe reprezentanții PNL și USR PLUS să fie vigilenți în această seară, până la finalizarea numărării voturilor, argumentând că victoria a venit după multă muncă depusă într-o campanie foarte grea.

”Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea, bucureștenii ne-au dat încrederea lor și avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureștenii ni l-eau dat să se regăsească întocmai în procesele verbale”, a mai spus Nicușor Dan.
58
Tagurile:
alegeri, Rezultate, Mesaj, Nicușor Dan
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Exit Poll Alegeri Locale București: Nicușor Dan - noul Primar de București
Rezultatele EXIT-POLL SOCIOPOL dau peste cap unele scoruri
VIDEO: Declarațiile Gabrielei Firea după încheierea alegerilor locale
Traian Băsescu: ”Nicușor Dan nu își va prelua mandatul!”

Загрузка...