Nicolae-Marian Iorga

A murit un om frumos, un patriot remarcabil prieten apropiat al lui Vadim Tudor

4099
A fost un om devotat atât ideii naționale, cât și marelui om politic Corneliu Vadim Tudor; soarta sa a fost marcată de momente tragice, peste care senatorul a trecut cu greu.

BUCUREȘTI, 3 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. O veste tristă pentru cei care au făcut parte din fenomenul PRM – unul dintre cei mai apropiați colaboratori politici ai lui Corneliu Vadim Tudor – senatorul Nicolae Iorga.

Nicolae Iorga a fost de două ori ales ca senator – în 2000 și 2004, a condus filiala Brașov a Partidului România Mare, în cea mai fructuoasă perioadă a organizației.

Avocat în baroul Brașov, politicianul s-a remarcat ca un excelent orator,  dar și ca un om popular, iubit de cei care l-au cunoscut.

Din păcate soarta sa a fost marcată de moartea a doi dintre cei trei fii, ceea ce a condus și la o viață personală și de familie agitată, cu momente dificile, peste care senatorul a trecut cu greu.

A fost un om devotat atât ideii naționale, cât și marelui om politic Corneliu Vadim Tudor; Iorga organiza deplasările în zona Bran – Brașov ale președintelui PRM, atât de dragi lui Vadim – perioade în care a creat multe dintre poeziile sale.  

Personal, mă leagă o veche prietenie cu Nicolae Iorga, cu care am colaborat încă de la finele anilor 90, când l-am cooptat, ca jurist, în echipa trustului ”Atac la persoană” pe care îl conduceam. Ulterior, a fost omul cu care m-am sfătuit dacă să intru în politică - și care m-a convins să fac pasul, în 2004...

Îi aduc pe această cale un omagiu omului politic, juristului, oratorului, colegului, sufletului bun și mai ales prietenului Nicolae Iorga, cel care azi s-a alăturat ”Tribunului” Corneliu Vadim Tudor și altor patrioți cărora le vom cinsti mereu memoria!

4099
Tagurile:
deces, PRM, senator, Nicolae Iorga
Tematic
Începând din 1990, România a fost transformată în colonie – cum s-a întâmplat
Rușine uriașă pentru România, iată unde s-a ajuns!
Din 2019, România are o nouă stemă

Загрузка...