Daniel Dragomir și Angelo Ciocca

Dragomir detonează bomba anului: alianţă cu Liga Nordului a lui Salvini - „suveranitate”

1895
Anunţul a fost făcut aseară de către fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, care a ataşat şi o fotografie reprezentativă în acest sens.

BUCUREŞTI, 6 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. „În ultimele trei săptămâni, România 3.0 a purtat discuţii aprofundate cu Lega Salvini pentru o alianţă politică. Pentru o nouă Uniune Europeană a naţiunilor!”, a scris Dragomir pe blogul romania30.ro.

În fapt, vorbim despre o adevărată mişcare bombă care ar putea să pulverizeze clasa politică actuală şi să aducă schimbarea. Şi aceasta pentru că mişcarea lui Daniel Dragomir, împreună cu Liga Nordului, şi-a propus trei obiective extrem de importante şi de curajoase, mai ales prin prisma faptului că pun în centru ideea naţionalistă şi nu dorinţa de a fi politically correct.

Dragomir s-a fotografiat alături de Angelo Ciocca, europarlamentar al Ligii Nordului şi „vârf de lance al luptei lui Matteo Salvini la Bruxelles”, împreună cu care a pus bazele acestei alianţe ce cuprinde trei teme majore, după cum a precizat în postarea de pe blog

Acestea sunt: „alegerile europarlamentare, suveranitate, front comun european, rezolvarea eficientă de către România 3.0 a problemelor diasporei românești din Italia pe proiecte comune precum şi coordonarea politicilor în problema migrației în Europa”.

Trebuie reamintit faptul că Salvini şi-a exprimat, în toamna acestui an, speranţa de a coopera „mult şi bine” cu România pe parcursul preşedinţiei ţării noastre la UE.

1895
Tagurile:
Alianță, Liga Nordului, Daniel Dragomir
Tematic
Europa nu va mai fi la fel: partidele lui Salvini și Le Pen, pe primul loc în sondaje
Exemplul Salvini – sfidează UE: ”Poziția rămâne neschimbată, în ciuda Comisiei Europene!”
Război între Salvini și comisarii UE. În joc este viitorul Europei!
Matteo Salvini, acțiune personală care uimește întreaga lume! Lovitură dată Mafiei!

Загрузка...