Lia Olguța Vasilescu

Olguţa Vasilescu, veste cumplită pentru români: „Situaţia este foarte dificilă”

1242
(reînnoit 12:20 05.12.2018)
Fostul ministru al Muncii spune că, din informaţiile pe care le deţine, sindicatele din CFR se pregătesc de grevă – nu sunt singurii.

BUCUREŞTI, 5 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. La sfârşitul lunii noiembrie, reprezentanţii Federaţiei Naţionale Feroviare Mişcare Comercial Vagoane, cea mai mare Federaţie a sindicaliştilor ceferişti din România, anunţau că falimentul căii ferate se apropie incredibil de repede şi lansau un avertisment la adresa celor care au decis, „în locul şi în numele ceferiştilor adevăraţi, dezastrul programatic al căii ferate”. Sindicaliştii spuneau atunci că vinovaţii nu se vor mai putea baza pe răbdarea şi înţelegerea lor „sub nici o formă, în nici un fel de context”. 

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a precizat, într-o emisiune de la Antena 3, că, din câte ştie, sindicatele din CFR se pregătesc de grevă.

„E o situaţie foarte dificilă pentru că, din câte ştiu, sindicatele CFR se pregătesc de grevă, cei de la metrou au sesizat şi comisiile de la Uniunea Europeană, la fel, se pregătesc de grevă, Asociaţia Transportatorilor a atras atenţia că nu avem ministru la Transporturi şi în zilele acestea, la Bruxelles, se discută nişte directive foarte importante pe transporturi, unde ar fi trebuit să fie un ministru care să discute toate aceste lucruri, să reprezinte România”, a declarat Vasilescu potrivit libertatea.ro

Menţionăm că Lia Olguţa Vasilescu a fost propusă ministru al Transporturilor, însă preşedintele Klaus Iohannis a respins propunerea. În prezent, la conducerea Ministerului Transporturilor se află în continuare Lucian Şova, deşi acesta şi-a anunţat demisia din funcţie.

Noua propunere pentru Ministerul Transporturilor este Mircea Drăghici.

1242
Tagurile:
Lia Olguţa Vasilescu
Tematic
După ce a dezbinat echipa medicală, Olguţa Vasilescu laudă salariile medicilor
Revoluție! Olguța Vasilescu aduce schimbarea așteptată de 5 milioane de români
Olguța Vasilescu: ”Ne dorim pensii dublate”. Legea, pe masa Senatului
Tudorel Toader punctează decisiv contra lui Iohannis în cazul Olguța Vasilescu
Veste mare anunțată de Olguța Vasilescu și Claudiu Manda!

Загрузка...