Klaus Iohannis, Raluca Turcan și Ludovic Orban

Mesaj dur din Germania: ”Nu iert și nu uit, #PNL-iștilor portocalii!”

21148
”Ce ați făcut cu banii?” PNL folosește discursul „anticorupție” dar nu încearcă să explice cum se împacă asta cu modul în care au fost folosiți banii…

BUCUREȘTI, 4 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cele mai puternice prezențe de pe Internet ale diasporei este Monica Krueger din Germania. Atentă observatoare a fenomenului politic, excelentă scriitoare, Monica reușește să capteze interesul cu fiecare postare.

Acum, Monica a postat mai multe fotografii în care liderii fostului partid al lui Traian Băsescu apar alături de Klaus Iohannis și Orban  - sunt multe scene de la unirea politică sub stindardul ”Marelui PNL”.

”Nu va iert și nu uit, #PNL-iștilor portocalii!”, scrie Monica Krueger, înșirând o listă de motive:

- Ați tăiat salariile cu 25%!

- Ați tăiat pensiile cu 15%!

- Ați tăiat ajutorul de șomaj cu 15%!

- Ați tăiat ajutorul de handicap!

- Ați închis spitale și ați trimis medicii în țări străine!

- Ați blocat posturile și ați dat oameni afară!

- Ați mărit TVA-ul!

- Ne-ați împrumutat la FMI !...

Desigur, sunt doar câteva dintre măsurile controversate – dar pe care acum PNL le evită în discursul public. Și nici nu încearcă să explice cum se împacă discursul ”anticorupție” cu modul în care au fost folosiți banii. ”Ce ați făcut cu banii?”, întreabă Monica – și tot ea aduce aminte de câteva ”realizări”:

”Telegondole pe care nimeni nu le folosește! Parcuri în sate, când sătenii stau toți în curțile lor! Terenuri de sport în pantă! Piscine în sate unde cel mai tânăr are 60 de ani!”

Mesajul din finalul postării de pagina de Facebook este și concluzia Monicăi Krueger: ”Nu vă iert și nu vă uit!”

21148
Tagurile:
acuze, PNL, Monica Krueger

Загрузка...