Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, reacție dură - declanșează bătălia cu Iohannis!

2895
Codrin Ștefănescu: ”Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului României, ci de sabotarea  continuă a intereselor României”

BUCUREȘTI, 20 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cel mai vocal lider PSD, Codrin Ștefănescu a reacționat imediat după declarația președintelui Klaus Iohannis, prin care acesta a respins doi cei mai apreciați noi miniștri: Lia Olguța Vasilescu și Ilan Laufer.

”Este inadmisibil, are din ce în ce mai mult reacții din astea halucinante!”, a declarat Codrin Ștefănescu. ”Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului României, ci de sabotarea  continuă a intereselor României”, a subliniat secretarul general al PSD.

Ceea ce duce la o întrebare – va profita Iohannis de atenția presei mondiale în perioada mandatului României la președinția Consiliului UE pentru a duce bătălia cu PSD pentru alegerile de care este interesat?

Codrin Ștefănescu a comentat chiar pe principiul constituțional, care impune motivarea unui refuz la un asemenea nivel.

”Să refuzi doi miniștri...adică, pe ce considerente?”, a declarat Codrin Ștefănescu, ”Iohannis trebuie să respecte Constituția”.

Secretarul general al PSD a tras atenția asupra unei realități – PSD a fost șicanat de câte ori a încercat ceva:

”În ultima perioadă am tot fost şicanaţi de dl Iohannis, de grupurile #rezist şi de rezoluţia în PE şi de grupurile în Parlamentul European”, a declarat Ștefănescu.

Declarația a fost făcută în emisiunea Oanei Stancu. Până la ora actuală, liderii Coaliției, care au urmărit împreună declarația lui Iohannis, nu a avut nicio reacție.

2895
Tagurile:
Guvern, Klaus Iohannis, Codrin Ștefănescu
Тема:
Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (22)

Загрузка...