Codrin Ștefănescu

Victorie pentru Codrin Ștefănescu

5182
Codrin Ștefănescu apare de acum oficial pe podiumul PSD, primind o funcție pe care mulți considerau că o merita din plin pentru felul în care se implică și apără partidul.

BUCUREȘTI, 19 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După mulți ani în care Codrin Ștefănescu a deținut funcția ”agreată” de secretar general adjunct al PSD, acum vocalul lider a fost propus și acceptat de CExN ca secretar general – deocamdată interimar, urmând ca la viitorul Congres să fie votată propunerea.

Această funcție îl plasează pe Ștefănescu pe locul 3 în ierarhie, după Președinte și Președinte Executiv. Informația nu a fost transmisă oficial încă – dar a fost confirmată pe mai multe surse mass media.

Funcția de secretar general adjunct venea în urma unei cooptări a liderilor din Consiliul Național – organism creat de Adrian Năstase și destinat oamenilor de valoare din PSD, care însă nu aveau funcții executive sau parlamentare.

Un fel „cimitir al elefanților”, cum mai e numit de unii PSD-iști. Pe surse, în fruntea Consiliului Național va fi numit Mihai Fifor, proaspăt demisionar din fruntea MApN.

Update:

Codrin Ștefănescu a cerut ca Gabriela Firea să fie demisă de la conducerea PSD Ilfov și din funcția de vicepreședinte PSD la nivel național.

”Ștefănescu a făcut spectacol în CExN”, spun sursele RTV, care menționează că noul secretar general (interimar) a venit pregătit cu o listă a atacurilor lansate de Gabriela Firea împotriva conducerii PSD.

5182
Tagurile:
Interimat, Secretar general, victorie, Codrin Ștefănescu
Tematic
Codrin Ștefănescu face praf PNL - s-a dezlănțuit, e fără drept de apel!
Codrin Ștefănescu a aruncat bomba - nimeni nu l-a contrazis!
Veste șoc de la Codrin Ștefănescu: "Candidatul la președinție, anunțat luni..."

Загрузка...