Răzvan Savaliuc

Savaliuc a reușit - a adus-o pe Carmen Iohannis în fața procurorilor!

5981
Dosarul vizează familia Iohannis, procurorul de la PÎCCJ fiind chiar Cristian Lazăr, procurorul a cărui rezoluție de clasare a unui dosar al lui Iohannis a fost găsită de Tudorel Toader în dosarul lui Augustin Lazăr.

BUCUREȘTI, 9 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Presa transmite ultima bombă: s-a stabilit, Carmen Iohannis, soția președintelui României, va fi audiată de procurorii Parchetului General peste 6 zile joia viitoare.

Deocamdată știrea nu a venit pe surse oficiale, dar Răzvan Savaliuc a confirmat pentru mass media că informația este adevărată.

Dosarul vizează familia Iohannis și pe notarul Bucșă Radu Gabriel, procurorul de la PÎCCJ fiind chiar Cristian Lazăr, procurorul a cărui rezoluție de clasare a unui dosar al lui Iohannis a fost găsită de Tudorel Toader în dosarul lui Augustin Lazăr.

Faptele reclamate de Savaliuc sunt abuz în serviciu, fals, spălare de bani şi grup infracțional organizat, privind obţinerea nelegală a sumei de 320.000 euro, obținuți de cei vizați în urma închirierii unuia imobil obținut ilegal în centrul Sibiului.

”În ultimii 14 ani, soţii Iohannis şi Ioan Baștea au câştigat câte 320.000 euro (640.000 euro în total) din închirierea acestui spaţiu comercial, potrivit contractelor de închiriere”, scrie Savaliuc în plângere.

”Astfel, trei din cele şase „case”, câte sunt consemnate, în total, în declaraţia de avere a numitului Klaus Werner Iohannis, au fost cumparate cu banii proveniţi din închirierea acestui spatiu comercial, patru din cele şase „case” ale preşedintelui României – cele trei menţionate mai sus şi spatiul comercial de sine stătător – au o origine juridică considerată de instanţe ilegală”, mai scrie LuJu.ro.

Update:

Reprezentanți ai Parchetului General au confirmat, pentru MEDIAFAX, că soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul referitor la casele familiei din Sibiu.

5981
Tagurile:
Succes, Răzvan Savaliuc, audieri, Carmen Iohannis
Tematic
Ce a făcut soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, în prima zi de şcoală
Iohannis, gafe ridicole filmate în Italia! Celebru jurnalist o face praf pe "prima" Carmen
Azi, măsuri excepționale luate de SPP pentru protecția lui Carmen Iohannis

Загрузка...