Christian Sabbagh

Sabbagh anunță o revenire în forță a DNA, probleme pentru un președinte!

2079
(reînnoit 19:08 07.11.2018)
Știrea a fost confirmată de mai multe mass media – cunoscutul jurnalist de investigații anunță că urmărirea are legătură cu celebrul dosar ”Microsoft”.

BUCUREȘTI, 7 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cele mai controversate și urmărite agenții de presă românești, ”Știri pe surse”, aruncă o adevărată bombă în faptul serii: 

”DNA a cerut Parlamentului avizarea urmăririi penale pe numele președintelui Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au declarat, pentru STIRIPESURSE, surse judiciare”.

Conform aceleiași surse, solicitarea ar fi fost ”înaintată Ministerului Justiției”. Procedura prevede ca Procurorul General să trimită solicitarea ministrului Justiției care o trimite Parlamentului.

Știrea a fost confirmată și de alte mass media. Christian Sabbagh a anunțat, la ”Știrile Kanal D”, că urmărirea are legătură cu celebrul dosar ”Microsoft”.

Până la ora actuală, Tăriceanu nu a avut nicio reacție. Reamintim că șeful ALDE și-a manifestat ferm intenția de a candida la președinția României.

Update:

În urmă cu puțin timp, Tăriceanu a declarat că nu știe nimic de solicitarea DNA.

2079
Tagurile:
Cerere, DNA, urmărire penală, Călin Popescu-Tăriceanu
Tematic
Azi, premieră în politică: Tăriceanu îl înfruntă pe "șeful Statului paralel"
Dezvăluirea care poate duce la cel mai mare scandal din Justiție!
Începe trezirea: Pleșoianu contra Tăriceanu, Olguța știe multe, colonelul Dragomir…picură!

Загрузка...