Tudorel Toader

Personaj cheie, aruncă bomba: Toader ar avea deja înlocuitor! Cine e persoana…

895
Poate fi vorba de un joc al complexului personaj – dar poate fi și o nouă decizie neașteptată a politicienilor. Însă cine e misteriosul om de drept care l-ar înlocui pe Tudorel Toader?…

BUCUREȘTI, 26 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Tudorel Toader devine istorie. Părerea mea. Contestată de Bogdan Chireac. Așa că l-am întrebat in direct pe Codrin Ștefănescu. Care m-a confirmat. Înlocuitorul? Vă dau inițialele: TN. Deocamdată...”

Textul de mai sus îi aparține lui Dan Andronic, cunoscutul jurnalist, patron de presă și personaj cheie în câteva afaceri de răsunet, inclusiv penal… la cel mai înalt nivel. Andronic a scris pe Facebook această notă, nespecificând de unde ar avea această informație.

Mai mult, în articolul din EvZ dedicat acestei ”informații”, Dan Andronic recunoaște că demararea procedurii de revocare a lui Augustin Lazăr face extrem de dificlă această mutare.

”Nici nu mai ai cum să discuți acum despre schimbarea lui Tudorel Toader, în condițiile în care a propus revocarea pentru că asta înseamnă să blochezi procesul sau să fii de partea lui Lazăr - deci într-un fel sau altul a legat PSD-ul cu mâinile la spate”, a comentat Dan Andronic.

Totuși, spune Andronic, el ia în calcul o ”realitate politică” și că ”PSD vrea să-l schimbe pe Toader pentru nenumărate bâlbe...”.

Apreciatul jurnalist remarcă și că Tudorel Toader a manifestat o grabă nespecifică în cazul cererii de revocare a procurorului general, de parcă ar fi dorit să monopolizeze agenda.

În privința discuției cu Codrin Ștefănescu în direct, Andronic redă câteva secvențe:

”Noi am fost rezervați și i-am atras atenția de mai multe ori domnului Toader asupra unor lucruri care ni se par inacceptabile”, a spus Ștefănescu.

Apoi, proiectul de lege prin care se mărea schema de angajați la DNA cu 160 de persoane – ”I-am cerut un răspuns public... Olguța Vasilescu a spus public că nu va da aviz pe ministerul Muncii pe așa ceva, iar Toader a refuzat să răspundă jurnaliștilor, iar după două săptămâni a dat un răspuns în doi peri”, a povestit Codrin Ștefănescu.

Un alt caz controversat se referă la ancheta privind incidentele din 10 august.

”L-am rugat pe Toader, tot public, să se intereseze la Parchet de ce ancheta privind plângerea jandarmilor nu se mișcă de pe loc, în schimb cei care au lovit jandarmii au depus plângeri și toată conducerea ministerului de Interne este chemată la anchetă”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Cu toate acestea, Codrin confirmă și faptul că ”nu a avut nicio discuție în partid despre Toader”.

”Încă nu am vorbit despre remaniere și despre evaluarea miniștrilor și n-am luat în calcul niciodată această chestiune”, spune Codrin. ”În spațiul public însă, deschiderea discuției s-a făcut din partea ALDE și în ultimele două săptămâni foarte mulți colegi din ALDE au ieșit la televizor insistând că trebuie să fie apărat domnul Toader, inclusiv de PSD”, a conchis Codrin Ștefănescu.

În concluzie, poate fi vorba de un joc al complexului personaj care este Dan Andronic – dar poate fi și o nouă decizie neașteptată a politicienilor.

Dar cine este misteriosul ”T.N.” de care scrie Dan Andronic? După toate probabilitățile ar fi vorba de avocatul (Adrian) Toni Neacșu, personaj cunoscut ca avocat, dar mai ales ca fost membru al CSM.

Neacșu este avocat în Baroul București și în Baroul Chișinău, a fost judecător la Judecătoria Panciu, la Judecătoria Focșani și la Tribunalul Vrancea, unde a fost chiar Președinte al Tribunalului. În 2011, a fost ales membru al Consiliului Superior al Magistraturii, din partea judecătorilor de tribunale.

Cunoscut pentru comentariile sale din presă sau din mediul online, extrem de apreciate, Toni

Neacșu are o bogată activitate ca membru și fondator al multor asociații dedicate dreptului și magistraților.

Am făcut această prezentare deși, în opinia noastră, șansele ca PSD să ceară schimbarea celui mai mediatizat ministru al Guvernului sunt minime. Mai multe detalii despre ipoteza și informațiile lui Dan Andronic citiți în articolul din Evenimentul Zilei.

895
Tagurile:
înlocuire, Tudorel Toader
Tematic
Acum: Toader, mesaj de ultimă oră pentru Iohannis
Toader îl trimite la colț pe Iohannis! Reacție: ”Simte că vă vine rândul la Președinție”
Iată cum Toader l-a făcut praf pe Procurorul General Lazăr – cele mai tari acuzații!
Toader a declanșat procedura revocării Procurorului General!
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

52
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

52
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

1647
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
1647
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...