Rareș Bogdan

Bomba zilei: oamenii lui Rareș Bogdan își fac partid! Acuzație surpriză pentru Iohannis!

1413
(reînnoit 18:00 12.10.2018)
”Ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în fața intenției PSD a închide sau prelua acest post critic, nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit”

BUCUREȘTI, 12 oct, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Veste bombă azi, a doua zi după ce postul condus de Rareș Bodan și Cozmin Gușă a fost zguduit de scandalul drogurilor — prin anunțul oficial al DIICOT.

"Directorul postului de știri Realitatea TV, Edward Pastia, împreună cu Octavian Hoandră și alte persoane au depus actele pentru înscrierea Partidului Realitatea, conform informațiilor disponibile pe portalul instanțelor de judecată", scrie portalul realitatea.net.

Interesant este că, printre cei care au depus cererea nu sunt chiar Cozmin Gușă și Rareș Bogdan. Din aceeași sursă aflăm de o declarație a lui Gușă care afimră că "e un partid pe care și-l asumă, dar e al oamenilor din Realitatea, e normal ca ei să îl înființeze, să meargă acolo".

În acest fel, se reiterează — sau se copiază — formula Dan Diaconescu — OTV — PPDD: o televiziune vehementă, cu implicare politică majoră, înființează un partid, dar patronul, având diverse probleme, nu apare în acte.

Cozmin Gușă a declarat că fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru, plus două persoane mai puțin cunoscute, Cristina Liliana Anghel și Elzy Gabriela Ciocan.

Cererea a fost înregistrată pe 10 octombrie la Tribunalul București.

"Ideea de a forma un partid a apărut pentru că, în fața intenției PSD a închide sau prelua acest post critic, nimeni din clasa politică, de la Iohannis în jos, nu ne-a sprijinit", a declarat surprinzător Cozmin Gușă, precizând că angajații "au libertatea să aleagă dacă intră în partid".

În plus, Gușă, fost secretar general al PSD și lider de grup parlamentar la Alianța DA din partea PD-ul lui Băsescu, afirmă că prin acest ders politic, Realitatea TV nu devine totuși o televiziune de partid:

"Nu se schimbă nimic în politica editorială, toate partidele vor fi invitate, își vor spune părerile". Când partidul va funcționa, vor fi și reprezentanții Partidului Realitatea, în condiții egale cu ceilalți, afirmă Gușă, citat de realitatea.net

Reamintim că situația postului în cauză este neclară — atât din punct al situației de insolvență care a depăși limita legală, cât și al patronajului  — existând argumente pentru care aceasta ar aparține încă lui Sorin Ovidiu Vântu.

1413
Tagurile:
Partidul Realitatea, Edward Pastia, Rareș Bogdan, Dan Diaconescu, Octavian Hoandră, Sorin Ovidiu Vântu, Cozmin Gușă, românia
Tematic
Știrea nopții: "Realitatea" lui Rareș Bogdan amenințată de la Guvern: "Gata cu escrocii"!
Rareș Bogdan turbează: "Se închide Realitatea Tv" - vine cu un mesaj din SUA
"SRI sau SIE, nu eram rușinat de asta" - etapa 2, meciul Rareș Bogdan - Voiculescu
Victor Ciutacu s-a enervat, îl face praf pe Rareș Bogdan!
Rareș Bogdan și Alex Cumpănașu, amendați și puși la colțul rușinii
Rareș Bogdan anunţă „fatala": „E cântecul de lebădă al penalilor"
Replici dure: Liviu Pleșoianu și Rareș Bogdan, PSD e la mijloc
Pagubă imensă produsă de televiziunea lui Rareș Bogdan - dată în vileag!
Iohannis, făcut sandvici între Rareș Bogdan și Sorina Matei
Rareș Bogdan, făcut de doi bani - se așteaptă o replică furioasă!
Rareș Bogdan a răbufnit: „Îmi ajunge gluma generală din România”
Rareș Bogdan - desființat și numit "ticălos", ar putea să nu mai apară pe post
Sondaj: Rareș Bogdan i-a zdrobit pe Gâdea și Ciutacu!

Загрузка...