Teodor Meleșcanu

Arestarea lui Udrea spectacol organizat de Predoiu, Meleşcanu, Toader

1694
Afirmaţia şocantă îi aparţine politologului Gelu Vişan, care spune că nu e vorba despre nici o comandă din SUA, ci că totul a fost orchestrat de la Bucureşti.

BUCUREŞTI, 12 oct — Sputnik, Georgiana Arsene. În postarea sa, Gelu Vişan porneşte de la declaraţia şefului Interpol Costa Rica şi care spune că nu a avut nici un tip de contact cu Elena Udrea şi că imediat după arestarea acesteia, unul dintre avocaţii Alinei Bica i-a contactat, iar el i-a spus că este timpul să se predea. Cu această ocazie, seful Interpol Consta Rica i-a precizat avocatului Alinei Bica faptul că e mai bine ca aceasta să se prezinte singură la Tribunalul penal şi Întâiul Circuit Judiciar din San Jose.

Vişan susţine că, dincolo de procedurile clare ale Interpol din Costa Rica, în spectacol a fost implicat Serviciul de Informaţii Externe, Ministerul Afacerilor Externe prin Ambasada României din Mexic, dar şi Ministerul Justiţiei prin Tudorel Toader.

„Cât despre celelalte aberaţii cu restaurantele, locaţia rezidenţei „de lux" şi folosirea banilor cash, lucrurile stau la fel, cu probe. Nu e nici o comandă din SUA, cum greşit încearcă să ne convingă unii, ci este o operaţiune Interpol, spectacolul fiind organizat de SIE, MAE şi Ministerul Justiţiei, adică de înstelaţii Predoiu, Meleşcanu şi Tudorel Toader, o parte a unei părţi a statului paralel", a scris Vişan pe Facebook, adăugând că asta va deveni public.

Politologul a adresat, la final, şi o întrebare, referitoare la rezultatul evaluării lui Augustin Lazăr, afirmând că a fost depăşit cu vreo două-trei săptămâni termenul în care ar fi trebuit făcut public.

1694
Tagurile:
Ministerul Afacerilor Externe, MAE, SIE, Interpol, Gelu Vişan, Augustin Lazăr, Tudorel Toader, Alina Bica, Elena Udrea, Mexic, România, Costa Rica
Tematic
Ultima oră: Iubitul Elenei Udrea rupe tăcerea! Declarație cu multe înțelesuri...
Savaliuc ne contrazice: cine e în spatele arestării Elenei Udrea. ”Viața ei e în pericol!”
Judecător din Costa Rica, despre şansele Elenei Udrea de a nu fi extrădată
Informație șoc: de ce a fost reținută Udrea, ce se află în spate - lovitură totală!
Ce se va întâmpla cu bebeluşul Elenei Udrea după reţinerea acesteia
Va fi extrădată Elena Udrea? Ce spune Tudorel Toader
Ştirea nopţii: Elena Udrea şi Alina Bica - reținute în Costa Rica (VIDEO)
Au apus vremurile bune pentru Udrea - judecătorii, sentinţă dură
Tupeu maxim! Udrea vrea să revină în România - când o va face şi cu cine
Elena Udrea a născut o fetiță. Cu cine seamănă copilul

Загрузка...