Vot în Parlamentul României

În timp ce Dăncilă se lupta cu Europa, Parlamentul a făcut o manevră dubioasă!

1443
(reînnoit 13:03 03.10.2018)
Pe ordinea de zi a fost introdus controversatul proiect al legii Offshore, care a primit raport de adoptare în comisii - propunerea a aparținut liderului PSD Daniel Suciu

BUCUREȘTI, 3 oct — Sputnik, Evan Răutu. Surpriză în Camera Deputaților — deși pe Ordinea de zi aprobată de Biroul permanent era doar moţiunea simplă pe Finanţe, plenul Camerei a decis acum puțin timp o modificare esențială.

Astfel, pe ordinea de zi a şedinţei a fost introdus controversatul proiect al legii Offshore, care a primit ieri raport de adoptare în comisii. De menționat că propunerea de modificare a ordinii de zi a aparținut liderului deputaţilor social democrați, Daniel Suciu.

În acest moment, la lege au fost depuse mai multe amendamente, unele aprobate în comisii. Menționăm că legea se află în reexaminare în urma solicitării preşedintelui Klaus Iohannis.

Camera Deputaţilor este decizională pentru acest proiect de lege. Vom reveni cu amănunte.

Update: Camera Deputaţilor a decis să retrimită proiectul la comisii, pentru continuarea dezbaterilor. Există posibilitatea ca votul final ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

1443

Загрузка...