Mihai Fifor

Știrea serii: Se confirmă - Fifor face jocul anti-Dragnea, informație bombă!

2119
(reînnoit 07:33 01.10.2018)
O cunoscută agenție aruncă o informație șoc: Fifor a semnat scrisoarea ”puciștilor”. Se explică participarea sa la întânirea organizată de George Maior, dar și alte ciudățenii

BUCUREȘTI, 29 septembrie — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "Ministrul Apărării, Mihai Fifor, se află printre semnatarii de vază ai scrisorii disidenților din PSD, iar cum puciul a eșuat, acum urmează mazilirea". Informația a fost transmisă de cea mai accesată agenție de presă românească, "Știri pe surse", care o prezintă ca pe "o surpriză de proporții" care ar fi ieșit la iveală "după puciul eșuat din PSD".

Mihai Fifor
© Photo : Facebook / Ambasada României în Statele Unite ale Americii / Romanian Embassy in US

Agenția pune informația pe seama unor "surse din PSD" care ar fi declarat că Mihai Fifor "a semnat scrisoarea, dar le-a cerut "colegilor de listă" să nu facă publică lista cu semnături până nu face o declarație publică în acest sens".

"Fifor urma să plece în SUA și ar fi dorit să facă această declarație înainte de plecare, dar nu a mai apucat", scrie jurnalistul Lucian Negrea, care completează "Între timp, puciul a eșuat, dar Fifor a cerut ca lista de semnături să nu fie făcută publică".

Conform sursei citate, problema este că Liviu Dragnea ar fi aflat de semnătura lui Fifor, "iar zilele acestuia în fruntea Ministerului Apărării sunt numărate".

"În viitorul Comitet Executiv al PSD se va face o evaluare a miniștrilor, iar Mihai Fifor a sărit direct în capul listei negre de remaniați", scrie Negrea, plasându-l pe Fifor "coleg de listă a remaniaților cu Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, un alt contestatar al lui Liviu Dragnea".

Așa cum am arătat în articole anterioare, vizita lui Fifor în SUA se prezintă sub auspicii ciudate; plata fusese aprobată, în țară nu s-a vorbit de alte contracte — în plus, în PSD se dădea o bătălie la care Dragnea avea nevoie de tot sprijinul. În aceste condiții, Fifor pleacă într-o vizită aranjată de… George Maior.

În plus, un aspect sare în evidență: în timp ce Liviu Dragnea s-a evidențiat printr-un discurs și o atitudine de relativă independență față de SUA — inclusiv prin boicotarea manifestării lui Klemm de 4 Iulie — Fifor e la polul opus! Atitudinea lui nu e doar total obedientă față de Washington, dar face chiar exces de zel, promovând ideea    permanentei provocări" rusești, o stare de pericol perpetuu, specifică "trompetelor" gen Radu Tudor.

În plus, Fifor este "avocatul" tuturor contractelor propuse de americani, prin care țara noastră plătește sume imense pentru înarmare. Dar, mai ales, Fifor este, alături de George Maior, promotorul prezenței militare americane sporite în România, un fel de ocupație "prietenească", al cărei singur rezultat a fost susținerea Statului paralel.

Sunt aspecte bizare ale activității lui Fifor, pe care Sputnik le-a scos în evidență — iar acum apare această confirmare din partea "Știri pe surse". 

Update: Acum puțin timp, Mihai Fifor a reacționat pe pagina sa de Facebook:

"Nu am văzut niciodată aceasta scrisoare, asumata de trei colegi de partid, înainte de a fi făcută publica si, nici măcar atunci, nu am avut răbdare sa o citesc pana la capăt.

Nu mai vorbesc de faptul ca nimeni, niciodată nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potential manifest".    

Ne facem datoria de a publica această replică.    

2119
Tagurile:
ministrul Apărării, PSD, Mihai Fifor, Liviu Dragnea, România
Tematic
Știrea zilei: Fifor aruncă vestea bombă pentru România... cu George Maior alături!
Ședința PSD e inutilă, chiar acum Maior face cărțile la Washington - cu Fifor în față!
Pericol maxim, Mihai Fifor a dat alarma: rușii au ocupat Moscova!
Fifor, reacție pentru oficialul Ambasadei Rusiei - "Aş vrea să închid!". Se cere comisie
Prostia lui Fifor e mai... adevărată decât vrea NATO - și mai nocivă decât vor românii!
Succes politic internațional al lui Fifor: secretarul Ambasadei Rusiei îi mulțumește!
Fifor a recunoscut: scutul de la Deveselu - rachete balistice
Știrea nopții: Fifor, dat în vileag de Maior! Ce ascunde ministrul Apărării
Muscă: „Fifor l-a sunat de la mine din birou pe prim-ministru, nu i-a răspuns"
Știrea nopții: Fifor e făcut praf de militari după declarațiile din presa americană!
Mihai Fifor, mesaj ferm și inteligent, dar și un avertisent pentru Iohannis
Mihai Fifor, acuzație neașteptată - posibil nou război în PSD
Fifor, demonstrație de diplomație într-o situație delicată - discursul lui Putin
Mihai Fifor, acuzat de cea mai mare minciună a guvernării - nu are replică!

Загрузка...