Klaus Iohannis

Jurnalist, către preşedinte şi Opoziţie: „Ce mai căutaţi la biserică, dragilor?"

537
Dan Andronic susţine că, dacă aceştia îl vor lăsa singur pe Dragnea să suţină referendumul pentru familie vor face „cea mai mare prostie politică".

BUCUREŞTI, 24 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Ar fi un avantaj sau, dimpotrivă, o mişcare greşită, dacă preşedintele Klaus Iohannis şi Opoziţia l-ar lăsa singur pe Liviu Dragnea să suţină referendumul pentru familie?

Iată o întrebare foarte interesantă pe care o pune, astăzi, jurnalistul Dan Andronic şi la care dă un răspuns scurt şi ferm, într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

„În primul rând va apărea întrebarea firească pe care o voi pune tuturor celor care susțin boicotarea acestuia: „Ce mai căutați în biserică, dragilor? Vă place doar să nășiți, să fiți iertați de păcate și eventual să scăpați de cruce făcând o cruce?", a scris jurnalistul.

O altă consecinţă va fi aceea că se va împământeni ideea că liderul PSD Liviu Dragnea va lua câteva milioane de voturi, iar „prostovanii care susţin boicotul, nu", ba, mai mult, se şi miră că rămân o minoritate. Este vorba, potrivit jurnalistului, chiar de faptul că unii dintre cei care susţin boicotul sunt cunoscuţi realizatori şi politicieni.

„După aceea se miră că rămân o minoritate. Unii din ei, cunoscuţi realizatori şi politicieni, sexuală", a completat Andronic.

Reamintim că USR a îndemnat populaţia să boicoteze referendumul pentru familie. Potrivit informaţiilor apărute în presă, preşedintele Iohannis va merge să voteze la referendumul din 6-7 octombrie 2018.

537
Tagurile:
Familie, Biserică, Referendum, Constituție
Tematic
Exclusiv: Preotul Tănăsescu, lecţie dură pentru Cioloş: Nu e mai presus decât Parlamentul!

Загрузка...