Hans Klemm și George Maior

Ședința PSD e inutilă, chiar acum Maior face cărțile la Washington - cu Fifor în față!

1963
(reînnoit 15:47 21.09.2018)
În timp ce Dragnea e asaltat în partid, la Washington Fifor cântă după muzica celor care susțin Statul paralel - pentru a oferi România celor care NU au interes ca Dragnea să fie la butoane

BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "În acest moment, bugetul nostru, chiar cuantificat în cash, cum spun americanii, este mai mare decât al oricărui stat din regiunea sud-est europeană". Este vorba de bugetul pentru Apărare iar citatul este din George Maior, care anunța că, în septembrie, Mihai Fifor este așteptat de James Mattis, secretarul Apărării al SUA.

"Mattis știe care este potenţialul României, ştie ce rol avem de jucat, ştie cum poate fi dezvoltată relaţia dintre România şi SUA pe planul apărării, inclusiv în cadrul NATO", a completat George Maior.

Da, experimentatul general american știe bine potențialul României, inclusiv cel financiar. Și da, Mihai Fifor se află acum, în toiul bătăliei din PSD, la Washington, pentru a se întâlni cu Mattis, dar și cu producătorii de arme. Și va plăti — de fapt, România va plăti.

"România va plăti încă 1 miliard de dolari pentru achiziţionarea celui de-al doilea sistem de rachete Patriot din Statele Unite, la începutul lunii septembrie", a declarat Fifor cu aplomb.

În plus, Fifor a anunțat cu satisfacție că "România recepţionează anul acesta primele 36 de transportoare blindate 8x8 Piranha 5, din care 6, "cu mândrie pot spune, vor fi produse la Uzina Mecanică din Bucureşti". Întoarcem banii în industria naţională de apărare a declarat Mihai Fifor.

Deci, bucuria lui Fifor constă în faptul că o uzină românească va construi 6 transportoare din 36! Iar toate sunt pe banii noștri, care se duc, în proporție de peste 90% la americani… dar în înțelesul fostului bibliotecar din Caracal asta înseamnă "Întoarcem banii în industria naţională"!

Dar, în condițiile în care banii pentru Patriot sunt, plata e aprobată, ce caută Fifor la Washington? Aflăm tot de la Maior, cel care, de fapt a orchestrat manevra.

Concret, în iulie, în plin scandal cu protocoale, Giuliani etc, Maior făcea o propunere americanilor. Într-un interviu acordat publicaţiei americane Politico, Maior anunța faptul că Mihai Fifor va efectua o vizită în SUA, în septembrie.

"Conform lui Maior, ministrul Fifor se va întâlni cu secretarul apărării, James Mattis, cu care va discuta mai multe aspecte legate de cooperarea bilaterală în domeniul apărării, printre care oferta României de a găzdui un contingent militar american permanent la Baza aeriană "Mihail Kogălniceanu"", transmitea Agerpres.

Dar hai să citim un pasaj semnificativ din interviul acordat se ambasadorul George Maior publicației americane Politico — un adevărat mesaj de la Washington pentru ceea ce urmează:

"Ambasadorul român a susținut ideea ca forțele militare americane să își mute concentrația din centrul continentului european către flancul estic: "Credem că centrul de greutate ar trebui să treacă, în termeni de forțe, din centrul Europei spre granița estică a NATO, care este cea mai expusă". De asemenea, subliniind excelenta cooperare româno-americană în planul securității și apărării, ambasadorul României a susținut ideea găzduirii de către țara noastră a unei prezențe permanente americane. "Întotdeauna dorim să vedem o prezență americană mai mare", a declarat George Maior, conform paginii Ambasadei României la Washington.

Deci, Maior, considerat unul dintre fondatorii "Statului paralel", face politica relației cu SUA în sensul că ne spune clar că România e gata de a fi ocupată de baze militare NATO și americane! În condițiile în care Germania și nordul Italiei sunt pline de baze americane, "mutarea concentrației" în România ar transforma țara noastră într-un fel de… mega bază militară?!

Dar poate s-a exprimat greșit ambasadorul și nu e vorba chiar de așa ceva. Sau cum?… În orice caz, se impune o întrebare: Oare așa ceva s-a discutat la nivelul CSAT, MAE, MApN? Oare așa ceva, o prezență militară sporită — de nivelul unei ocupații militare, s-ar spune, după interviul lui Maior — oare așa ceva nu ar trebui să constituie subiectul unei consultări populare? A unui referendum?

Cert este că deocamdată treaba se face pas cu pas, cu complicitatea ministrului PSD Fifor. "Vă rugăm, așezați-vă permanent la Kogălniceanu!", cam asta îi spune Fifor lui "Mad Dog" Mattis, urmând strategia "promovată" de Maior.

Sigur, așa cum am declarat, îl respect și îl prețuiesc în multe privințe pe fostul meu coleg, George Maior — și cred sincer că, din punct de vedere al pregătirii și relațiilor, Fifor nici nu există pe lângă el!

În plus, îmi permit să afirm că iluzia că în relația cu SUA România are liberul arbitru, sau că decide altcineva din România decât Maior pe această linie, ei bine așa ceva nu poate subzista decât în mintea lui Dragnea — de aceea el trebuie îndepărtat. (Tăriceanu, deh, e mai maleabil, mai previzibil, exemplul concret e legea offshore).

Ce joc face Fifor? Personaj misterios, oportunist — a acceptat orice post i s-a oferit — a deprins imediat limbajul de lemn și stilul paranoic al trompetelor NATO: suntem zi de zi provocați de ruși, Marea Neagră nu este un "lac rusesc", România e în pericol, ba chiar visează la "rachete balistice"!

În plus, hai să ne amintim ce pesediști preferă Iohannis? Păi Grindeanu, Tudose, Vlase și… Fifor. Au primii trei legături cu serviciile? Clar, da! Cine a susținut statul paralel? "Partenerii noștri au susținut și finanțat Statul paralel" a declarat Dragnea acum câteva luni.

În concluzie, în timp ce Dragnea este asaltat de diverse contingente din partid, la Washington Fifor cântă după muzica celor care susțin Statul paralel și joacă după compoziția lui Maior, pentru a oferi România celor care NU au interes ca persoane ca Liviu Dragnea să fie la butoane. Punct!

Așa că Firea & Co. nu sunt chiar cea mai mare problemă a lui Liviu Dragnea. Cum titra istoricul american Larry Watts, "Ferește-mă, Doamne, de prieteni".

1963
Tagurile:
complicitate, declarații, vizită, Mihai Fifor, George Maior, SUA, România
Tematic
Scandalul momentului: e pregătită lucrarea "Sufrageria 2" - cu Maior și Dragnea!
Pericol maxim, Mihai Fifor a dat alarma: rușii au ocupat Moscova!
Azi, premieră în politică: Tăriceanu îl înfruntă pe "șeful Statului paralel"
Mişcările tectonice ale statului paralel – Ponta are de dat răspunsuri
Liviu Pleșoianu

Pleșoianu, lovitura zilei contra PNL și USR, e fără replică!

316
Deși nu este implicat în alegerile locale, Liviu Pleșoianu dă cea mai cruntă lovitură PNL+USR și demonstrează cum se poate scoate la lumină adevărul în politică – fără nici un fel de manipulare. Și fără drept la replică!

BUCUREȘTI, 18 sept – Sputnik. Liviu Pleșoianu demonstrează încă o dată că e atent… la toți la toate, dar nu precum poetul, ci ca un adevărat investigator politic.

Deputatul PSD a dat două lovituri nimicitoare PNL și USR, dovedind câtă minciună și ipocrizie este în spatele celor care pretind ”schimbarea” și lupta contra corupției, ilegalităților, politicianismului etc.

Și, atenție, sunt probe video fără posibilitate de replică – pentru că vin chiar din gurile celor mai cunoscuți candidați comuni din Capitală – Clotilde Armand și Nicușor Dan.

În prima ”probă video”, din 2016, Clotilde Armand ataca întregul PNL și spunea că e ”un GRUP FOARTE NEFAST”, care îl manipulează pe venerabilul președinte de onoare, Ionescu Quintus.

Iată ce spune Armand:

”Un grup de oameni FOARTE NEFAST! Doar unul e corect printre ei! De fapt, este UN SINGUR PNL-ist CORECT (Mircea Ionescu-Quintus)! Are 99 de ani și e foarte urât că îl manipulează pe acest domn, fără respect pentru ce a făcut în spate!”

Deci, candidata la cel mai important sector a PNL și USR spune că în tot PNL e un singur om corect! După cum se știe, respectivul a decedat. Deci, se poate deduce că Armand crede că NU mai e NICIUN om corect în PNL!

În a doua probă VIDEO, din același an 2016, Nicușor Dan răspundea unui atac al PNL în privind ”datoriile actualului candidat PNL la… rechini imobiliari! Deci, implicit, PNL recunoștea legăturile lui Nicușor Dan cu… rechinii imobiliari!

Iată ce spune Nicușor Dan:

”E PENIBIL ca acest ATAC să vină din partea PNL! Este JENANT că PNL-ul, la DISPERARE, recurge la această MINCIUNĂ! PNL spune că am DATORII față de RECHINI IMOBILIARI! MINCIUNI ORDINARE! Jos, aici, scrie: Material produs la comanda PNL! Sunt foarte JENAT că am ajuns în situația asta!”.

Deci, candidatul PNL – USR spune că PNL minte ordinar, iar PNL spune că propriul candidat are legături cu rechinii imobiliari, la care ar fi avut și datorii!

Așa cum titram, sunt lovituri fără posibilitate de replică, fiind afirmații clare, filmate! Așa se pune pe masă adevărata față a politicii, demonstrează Liviu Pleșoianu. Este, fără doar și poate, lovitura politică a zilei.

316
Tagurile:
USR, PNL, Liviu Pleșoianu
Тема:
Alegeri locale 2020
Tematic
Pleșoianu acuză: ”Contribuim ca niște politruci iresponsabili la cel mai mare simulacru!”
Liviu Pleșoianu, mesaj surpriză pentru PSD și susținătorii săi
Pleșoianu a spart audiența pe spinarea lui Iohannis

Загрузка...
Victor Ponta

Anunțul care zguduie clasa politică: absenteism la alegeri

139
Victor Ponta a anunțat astăzi că la alegerile locale din 27 septembrie va fi absenteism masiv, ceea ce va duce la lipsa de legitimitate a aleșilor care vor fi desemnați câștigători

BUCUREȘTI, 18 sept - Sputnik. Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a arătat astăzi, într-o conferință ținută la Tulcea, că se aşteaptă la un grad mare de absenteism pe fondul pandemiei cu noul coronavirus. Potrivit liderului Pro România, această situaţie va duce la o lipsă de legitimitate a viitorilor aleşi.

"La alegeri probabil că mulţi vor lipsi de teamă, ceea ce e o mare problemă de legitimitate. Dacă primarul municipiului Tulcea se alege până la urmă de 10-15% din locuitori, este foarte greu să spui că ai un mandat legitim. Oricum, este o campanie viciată de înţelegerea dintre PSD şi PNL de a fi alegeri într-un singur tur. Ştiţi foarte bine că într-un tur este foarte greu să baţi un primar sau un preşedinte în funcţie", a declarat preşedintele Pro România.

Mai mult, Ponta consideră că datele oficiale făcute publice de autorităţi cu privire la cazurile de infectare cu noul coronavirus nu sunt cele reale pentru că nu se fac mai multe teste.

"În acest moment, este o uriaşă minciună instituţionalizată legată de pandemie, pentru că domnul Orban, şi Guvernul, şi PNL au decis să facă pe 27 alegeri. Nu fac teste, nu decontează testele la privat şi spun că nu e mare lucru. O săptămână sau două au fost 1.200 de cazuri, iar acum ne-am obişnuit cu 1.700. Cu siguranţă, sunt mult mai multe cazuri şi cu siguranţă faptul că nu se testează şi că nu se doreşte din punct de vedere politic adevărul ne afectează”, a explicat Ponta.

Potrivit liderului Pro România, dacă s-ar face teste pe cap de locuitor, cu siguranţă cifrele ar fi altele, iar povestea lui Iohannis că participarea la vot este ca mersul la supermarket, s-ar dovedi falsă.

”În primul rând, domnul Iohannis nu merge niciodată la supermarket şi în al doilea rând că la supermarket mergi de foame, de nevoie să cumperi ceva", și-a completat Ponta comparația.

Ponta a mai spus că dacă ar fi fost prim-ministru, nu ar fi făcut alegerile acum.

”Mesajul meu pentru alegători este să vină la vot şi să-i sancţioneze pe cei care în acest moment i-au lăsat baltă, ba chiar au acţionat împotriva interesului lor", a mai spus liderul Pro România.
139
Tagurile:
Victor Ponta
Тема:
Alegeri locale 2020
Tematic
Generalul Coldea confirmă cazul! Primele declarații după întâlnirea cu procurorii!
Celebru demnitar aruncă NUCLEARA: Coldea și americanii, implicați în crearea unui partid!
Diversiunea Cozmin Gușă – George Maior. O lucrare de preluare a PSD pentru George… Soros

Загрузка...

Record în Franța: peste 13.000 de cazuri noi de Covid-19

15
(reînnoit 08:45 19.09.2020)
Pentru prima dată de la începutul epidemiei în Franța, numărul cazurilor zilnice de Covid-19 a depășit 13.000. Astfel, vineri, instituţia de sănătate publică din Franţa a raportat 13.215 de noi pacienți, însemnând cu 2.622 mai mulți decât în ziua precedentă.

BUCUREŞTI, 19 sept – Sputnik. După un număr de noi cazuri de 10.593 raportat cu o zi înainte, Franța a înregistrat 13.215 de noi cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore, potrivit autorităţii de sănătate publică din această ţară. Acest nou record aduce numărul total al cazurilor la 428.696 de la începutul epidemiei, potrivit Sputnik France.

Agenția precizează că această creștere a numărului zilnic de decese se explică prin recuperarea datelor referitoare la 237 de dosare de internare, inclusiv 76 de decese.

Numărul de noi internaţi în ultimele șapte zile a fost de 3.626, față de 3.223 joi și 2.976 miercuri. În ceea ce privește internările la secţiile de terapie intensivă, cifrele se ridică acum la 571, față de 535 raportate joi și 508 miercuri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

15
Tagurile:
Franța, COVID-19
Tematic
Bomba zilei: Becali, infectat cu COVID! Reacția lui Dragomir
OMS, avertisment sumbru: compară covid 19 cu loteria
România, spre un nou val al infectărilor cu COVID-19

Загрузка...